لیگ نوروزی

تخفیف ۵۰ درصدی کمیسیون سفر فقط با روشن‌کردن کولر خودرو

باشگاه رانندگان اسنپ مانند سال‌های گذشته در این روزهای گرم از شما کاربران راننده عزیز که همیشه همراه و همدل هستید و برای حفظ سلامتی خود و کاربران مسافر از کولر استفاده می‌کنید، قدردانی می‌کند. به همین دلیل امسال هم طرح سفرهای خنک اسنپی اجرا خواهد شد.

«سفرهای خنک اسنپی» چیست؟

تهویه مناسب و استفاده از کولر خودرو، علاوه بر حفظ سلامتی، باعث افزایش رضایت مسافران و کسب امتیاز بالا برای شما کاربر راننده می‌شود. در طرح‌ سفرهای خنک اسنپی، براساس تعداد نظرات مثبت و امتیازهای دریافتی از مسافران (در رابطه با استفاده از کولر) از تخفیف ۵۰ درصدی پرداخت کمسیون سفر برخوردار خواهید شد.

بخاطر داشته باشید طرح تخفیف ۵۰ درصدی کمیسیون سفر مربوط به سفرهای عادی بوده و استفاده از کولر در سفرهای اسنپ اکوپلاس الزامی است و شامل تخفیف کمیسیون نمی‌شود.

برای تخفیف ۵۰ درصدی کمیسیون، لازم است در محدوده زمانی که برایتان اطلاع رسانی انجام شده، نظر منفی «عدم استفاده از کولر» از طرف مسافران در سفرهای عادی اسنپی‌تان ثبت نشود.

به‌ازای هر سفری که مسافر نظر مثبت «استفاده از کولر» را برای آن ثبت کند، کمیسیون همان سفر به‌صورت نیم‌بها محاسبه شده و مبلغ کسرشده بابت کمیسیون پس از پایان طرح، به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

منظور از بازخورد مثبت استفاده از کولر چیست؟

مسافران اسنپی در پایان هر سفر، رضایت خود را با دادن امتیاز و ستاره، ثبت می‌کنند. پس از ثبت امتیاز، دلایل ثبت بازخورد که شامل نقاط قوت سفر است، نمایش داده می‌شود. اگر شما در طول سفر کولر خودرو را روشن کرده باشید، مسافر گزینه «استفاده از کولر» را به عنوان دلیل ثبت امتیاز مثبت انتخاب می‌کند.

تخفیف ۵۰ درصدی کمیسیون سفر فقط با روشن‌کردن کولر خودرو باشگاه رانندگان اسنپ

با روشن کردن کولر، علاوه بر حفظ سلامتی خود و آرامش مسافرانتان، از پاداش معافیت نیمی از کمیسیون سفر برخوردار شوید.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۴۲۹ دیدگاه)

  1. من از اول خرداد به صورت مداوم کولر روشن است چون در شهر جنوبی هستم ولی هیچ موقع این طرح شامل من نشده.

    1. سلام دوست عزیز این طرح به تازگی شروع شده و پس از پایان طرح مبلغ نصف کمیسیون به حساب شما برمیگرده.
      سفرهای قبل از این مدت، شامل طرح نمیشن.

  2. سلام این که من کولر استفاده کنم در حین سفر درست ولی مسافر وقتی گزینه استفاده از کولر رو نزنه چی من که نمیتونم هر مسافر رو بهش گوشزد کنم .

  3. سلام عرض ادب من تو همه سفرها کولر روشن میکنم و هم خودم خسته نمیشم هم مسافر مهم رضایت هردو ولی خواهشا کرایه ها رو درست کنید خیلی کم هست و اصلا نمیصرفه

  4. سلام طرح کولر روشن رو مه دارم انجام میدم حین کار ازکولرهم استفاده میکنم فقط به مسافرهم میگم که توامتیازدهی ثبت کنن .دیگه نمیدونم ثبت میکنن برام یانه

  5. سلام
    من کولر روشن میکنم و مدال ماشین خوش دما رو هم دارم ،ولی کمیسیون همون ۱۵ تا بیست درصد از من کم میشه

  6. با سلام وتشکر بابت کمیسیون نیم بها.
    خاطر نشان می سازد با توجه به دمای بالا کولر ماشین در طی سفرها برای رفاه مسافران روشن است
    خواهشمند است ترتیبی اتخاذ گردد تا رانندگان متضرر نگردند.ممنون

  7. باسلام بنده از آخر اسفند ماه مرتب کولر ماشین روشن است ولی کمسیون کامل کسر می شود در کدام سفر کمسیون گرفته نشد یا تخفیف داده شده

    1. سلام دوست عزیز این طرح به تازگی شروع شده و پس از پایان طرح مبلغ نصف کمیسیون به حساب شما برمیگرده.
      سفرهای قبل از این مدت، شامل طرح نمیشن.

  8. سلام هیچ گونه تبلیغات در شهرما ندارن. تمام مسافر در شهر ما نصف شده خیلی تبلیغات ضعیف هسته تمام. مشتری مارفتن دفتری داخل بم ندارن

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00