⚡کاربران راننده اسنپ برای استفاده از خدمات مالی مانند تسویه حساب روزانه و دریافت سهمیه بنزین نیازمند تکمیل اطلاعات مالی هستند.⚡
اما چگونه باید اطلاعات کارت بانکی را تغییر دهید؟????
????لمس گزینه «موجودی»
در این قسمت میتوانید اطلاعات کارت بانکی خود را تغییر دهید.????
برای تغییر شماره شبا:????
✨لمس گزینه «ویرایش شماره شبا»
✨ثبت شماره شبا جدید بدون IR
✨دریافت لینک ارسال شده و تایید آن
برای تغییر شماره کارت:????
????انتخاب گزینه «ویرایش شماره کارت»
????لمس دکمه «ویرایش»
????ثبت شماره کارت جدید
نکته مهم:????
کارت بانکی و شماره شبای وارد شده حتما باید به نام کاربر راننده باشد و مطابقت نام و نام خانوادگی با اطلاعات بانکی کاربر راننده الزامی است.✅
با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.
ثبت دیدگاه
سلام هرچه تلاش میکنم لیگ ارسال نمیادتا شبارا ثبت نام کنم
کاربر عزیز به نظر میرسد پیام های تبلیغاتی شماره همراه شما غیر فعال می باشد که به همین دلیل پیام را دریافت نمیکنید. شما میتوانید از پشتیبانی شماره همراهتان پیگیری نمایید. همچنین قسمت هرزنامه پیام هایتان را بررسی نمایید.
سلام هرچه تلاش میکنم لیگ ارسال نمیادتا شبارا ثبت نام کنم
کاربر عزیز به نظر میرسد پیام های تبلیغاتی شماره همراه شما غیر فعال می باشد که به همین دلیل پیام را دریافت نمیکنید. شما میتوانید از پشتیبانی شماره همراهتان پیگیری نمایید. همچنین قسمت هرزنامه پیام هایتان را بررسی نمایید.
با سلام گزینه تسویه حساب در لحظه و یا روزانه برایم نمایش داده نمیشود ؟مشکلش چیه ؟
دوست عزیز شرایط استفاده از قابلیت «تسویه در لحظه» به شرح زیر است:
•وارد کردن شماره شبا بانکهای طرف قرارداد با اسنپ برای تسویه در لحظه
بانکهای طرف قرارداد: ملی، سپه، پاسارگاد، شهر، صادرات، سامان، ملت، پارسیان، آینده، کشاورزی،رفاه، رسالت
لطفا لینک زیر را جهت آشنایی کامل با تسویه حساب در لحظه مطالعه نمایید: https://club.snapp.ir/drivers-training/instant-cashout/
با سلام گزینه تسویه حساب در لحظه و یا روزانه برایم نمایش داده نمیشود ؟مشکلش چیه ؟
دوست عزیز شرایط استفاده از قابلیت «تسویه در لحظه» به شرح زیر است:
بانکهای طرف قرارداد: ملی، سپه، پاسارگاد، شهر، صادرات، سامان، ملت، پارسیان، آینده، کشاورزی،رفاه، رسالت
لطفا لینک زیر را جهت آشنایی کامل با تسویه حساب در لحظه مطالعه نمایید: https://club.snapp.ir/drivers-training/instant-cashout/
شماره شبای جدید را وارد میکنیم . پیامک حاوی لینک فعال سازی هم میآید ولی روی لینک که کلیک میکنیم سایت باز نمیشه
کاربر عزیز لطفا از مرورگر دیگری استفاده نمایید. همچنین در تنظیمات مرورگر خود به لینک مورد نظر دسترسی دهید.
شماره شبای جدید را وارد میکنیم . پیامک حاوی لینک فعال سازی هم میآید ولی روی لینک که کلیک میکنیم سایت باز نمیشه
کاربر عزیز لطفا از مرورگر دیگری استفاده نمایید. همچنین در تنظیمات مرورگر خود به لینک مورد نظر دسترسی دهید.
سلام برای من فقط زده موجودی قابل برداشت ولی قبول نمیکنه چکار کنم برداشت کنم مال بقیه تسویه در لحضه زده مال من ن فقط زده موجودی قابل برداشت اصلا کلیک نمیشه ممنون میشم راهنمایم کنید
کاربر عزیز شرایط استفاده از قابلیت «تسویه در لحظه» به شرح زیر است:
سلام برای من فقط زده موجودی قابل برداشت ولی قبول نمیکنه چکار کنم برداشت کنم مال بقیه تسویه در لحضه زده مال من ن فقط زده موجودی قابل برداشت اصلا کلیک نمیشه ممنون میشم راهنمایم کنید
کاربر عزیز شرایط استفاده از قابلیت «تسویه در لحظه» به شرح زیر است:
سلام
من جدید وارد اسنب شدم چندین بار تلاش کردم برای ثبت شماره شبا ولی پیام و لینک برای من نمیاد .
لطفا راهنمایی کنید
سلام
من جدید وارد اسنب شدم چندین بار تلاش کردم برای ثبت شماره شبا ولی پیام و لینک برای من نمیاد .
لطفا راهنمایی کنید