⚡کاربران راننده اسنپ برای استفاده از خدمات مالی مانند تسویه حساب روزانه و دریافت سهمیه بنزین نیازمند تکمیل اطلاعات مالی هستند.⚡
اما چگونه باید اطلاعات کارت بانکی را تغییر دهید؟????
????لمس گزینه «موجودی»
در این قسمت میتوانید اطلاعات کارت بانکی خود را تغییر دهید.????
برای تغییر شماره شبا:????
✨لمس گزینه «ویرایش شماره شبا»
✨ثبت شماره شبا جدید بدون IR
✨دریافت لینک ارسال شده و تایید آن
برای تغییر شماره کارت:????
????انتخاب گزینه «ویرایش شماره کارت»
????لمس دکمه «ویرایش»
????ثبت شماره کارت جدید
نکته مهم:????
کارت بانکی و شماره شبای وارد شده حتما باید به نام کاربر راننده باشد و مطابقت نام و نام خانوادگی با اطلاعات بانکی کاربر راننده الزامی است.✅
با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.
ثبت دیدگاه
سلام روزتون بخیر
چندین مرتبه تلاش کردم که شماره کارت رو تغییر بدم ولیکن متأسفانه انجام نمیشه.
سلام دوست عزیز لطفا از مرورگر کروم استفاده کنید. توجه داشته باشید حتما مرورگرتان به روز رسانی شده باشد و پنجره های اضافی را ببندید. همچنین اگر پیام های تبلیغاتی شماره شما غیر فعال باشد پیام را دریافت نمیکنید.
سلام روزتون بخیر
چندین مرتبه تلاش کردم که شماره کارت رو تغییر بدم ولیکن متأسفانه انجام نمیشه.
سلام دوست عزیز لطفا از مرورگر کروم استفاده کنید. توجه داشته باشید حتما مرورگرتان به روز رسانی شده باشد و پنجره های اضافی را ببندید. همچنین اگر پیام های تبلیغاتی شماره شما غیر فعال باشد پیام را دریافت نمیکنید.
سلام.ثبت نام کردم ولی تصویه در لحظه ندار
لینک هم رو حالت اپولود میمونه
الان قابلیت برداشت نداره
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز، در ابتدای ثبت نام تسویه برای شما بصورت روزانه انجام می شود، بعد از گذشت یک هفته از زمان ثبت نام تسویه در لحظه بصورت خودکار برای شما فعال میشود، در نظر داشه باشید بانکی که معرفی میکنید باید تسویه در لحظه را پشتیبانی کند تا تسویه آنی برای شما صورت گیرد در غیرانصورت تسویه بصورت روزانه انجام می شود.
سلام.ثبت نام کردم ولی تصویه در لحظه ندار
لینک هم رو حالت اپولود میمونه
الان قابلیت برداشت نداره
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز، در ابتدای ثبت نام تسویه برای شما بصورت روزانه انجام می شود، بعد از گذشت یک هفته از زمان ثبت نام تسویه در لحظه بصورت خودکار برای شما فعال میشود، در نظر داشه باشید بانکی که معرفی میکنید باید تسویه در لحظه را پشتیبانی کند تا تسویه آنی برای شما صورت گیرد در غیرانصورت تسویه بصورت روزانه انجام می شود.
سلام شماره شبا وارد میکنیم لینک ارسال میشه اما رو آپلود نمونه باز نمیکنه
سلام شماره شبا وارد میکنیم لینک ارسال میشه اما رو آپلود نمونه باز نمیکنه
سلام توقسمت انتخاب فایل میگه عکس بفرستین میفرستم میگه عکس گرفته شده بیشتر از ۲مگا هست چکارکنم
کاربر گرامی لطفا حجم عکس را کم نموده و سپس ارسال نمایید. موفق باشید
سلام توقسمت انتخاب فایل میگه عکس بفرستین میفرستم میگه عکس گرفته شده بیشتر از ۲مگا هست چکارکنم
کاربر گرامی لطفا حجم عکس را کم نموده و سپس ارسال نمایید. موفق باشید
سلام برای ویرایش شماره شبا وشماره کارت میخواهم. ثبت کنم ثبت میشود ولی لینک رامیخواهم تایید کنم تایید نمیشود همش میزنه اتصال شما به اینترنت خصوصی نیست چکار باید بکنم
کاربر عزیز مشکل پیش آمده از تنظیمات موبایل می باشد. لطفا از تنظیمات موبایلتان به مرورگر اجازه ی دسترسی دهید. .همچنین از مرورگر کروم استفاده کنید. توجه داشته باشید حتما مرورگرتان به روز رسانی شده باشد و پنجره های اضافی را ببندید.
https://club.snapp.ir/video/sheba-and-card-number/
سلام برای ویرایش شماره شبا وشماره کارت میخواهم. ثبت کنم ثبت میشود ولی لینک رامیخواهم تایید کنم تایید نمیشود همش میزنه اتصال شما به اینترنت خصوصی نیست چکار باید بکنم
کاربر عزیز مشکل پیش آمده از تنظیمات موبایل می باشد. لطفا از تنظیمات موبایلتان به مرورگر اجازه ی دسترسی دهید. .همچنین از مرورگر کروم استفاده کنید. توجه داشته باشید حتما مرورگرتان به روز رسانی شده باشد و پنجره های اضافی را ببندید.
https://club.snapp.ir/video/sheba-and-card-number/