کاربران راننده اسنپی برای شروع به کار و دریافت درخواستهای سفر، نیاز به افزایش موجودی حساب کاربریشان دارند. از این موجودی برای پرداخت کمیسیون سفرهای اسنپی استفاده میشود. توجه داشته باشید اگر موجودی حساب شما منفی باشد، درخواستهای سفر اسنپ برایتان ارسال نمیشود. برای آموزش افزایش موجودی در اپلیکیشن راننده اسنپ همراه ما باشید.
نحوه افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ
در صفحه اصلی اپلیکیشن یا همان صفحه دریافت سفر، روی گزینه «موجودی» بزنید.

در صفحه ای که برایتان باز میشود برای افزایش موجودی روی علامت + به رنگ آبی بزنید.

در صفحه افزایش موجودی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید، سپس روی گزینه «پرداخت» زده و وارد درگاه بانکی شوید. اطلاعات کارت بانکیتان را وارد کرده و پرداخت را نهایی کنید.

سؤالات پرتکرار
چگونه می توان موجودی اپلیکیشن راننده را افزایش داد؟
برای افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ، کافی است در صفحه اصلی روی گزینه موجودی بزنید و با استفاده از علامت + آبی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید و از طریق درگاه بانکی پرداخت انجام دهید.
حداقل و حداکثر مقدار افزایش موجودی اپلیکیشن راننده چقدر باید باشد؟
حداکثر موجودی پس از شاٰرژ میتواند ۲۰ هزار تومان باشد.
من اشتباهی مبلغ ۲۰۰ هزار تومن رو زدم.نمی خوام این مبلغ باشه.چطوری میتونم بگیرم
دوست عزیز از طریق تسویه حساب روزانه اسنپ با شما تسویه میشود. برای استفاده از امکان تسویه حساب روزانه اسنپ، حتی در روزهای تعطیل باید شماره شبای یکی از بانکهای طرف قرارداد با اسنپ را در اپلیکیشن ثبت کرده باشید. به دلیل شرایط بانک ها در انتقال توسط شماره شبا مبلغ تسویه شده حتما تا ساعت ۴ بعد از ظهر به حساب افراد واریز میگردد.
سلام، من حسابم رمز دوم نمیده، چطور میتونم با عابر بانک اعتبارم رو افزایش بدم؟؟
سلام علی جان. افزایش موجودی تنها از طریق اپلیکیشن و داشتن رمز پویا امکان پذیر می باشد. موفق باشید
سلام حساب من منفی هرکاری کردم از کارت نشوده واریز کنم من چکار کنم
“دوست عزیز برای افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ، کافی است در صفحه اصلی روی گزینه موجودی بزنید و با استفاده از علامت + آبی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید و از طریق درگاه بانکی پرداخت انجام دهید. توجه داشته باشید حداکثر موجودی پس از شاٰرژ میتواند ۲۰ هزار تومان باشد. لطفا لینک زیر را مطالعه نمایید:
https://club.snapp.ir/wp-admin/post.php?post=8265&action=edit“
با سلام موجودی حسابم منفی بود ۳۰ هزار افزایش موجودی داشتم ولی هنوز حسابم منفی بوده مجبور شدم دوباره افزایش اعتبار داشته باشم
دوست عزیز از طریق تسویه حساب روزانه اسنپ با شما تسویه میشود. برای استفاده از امکان تسویه حساب روزانه اسنپ، حتی در روزهای تعطیل باید شماره شبای یکی از بانکهای طرف قرارداد با اسنپ را در اپلیکیشن ثبت کرده باشید. به دلیل شرایط بانک ها در انتقال توسط شماره شبا مبلغ تسویه شده حتما تا ساعت ۴ بعد از ظهر به حساب افراد واریز میگردد.
سلام
من حساب های بانکیم مسدود شده
چطوری حساب کاربری اسنپم رو شارژ کنم تا بتونم کارکنم
سلام محمد علی جان. با هر حسابی که رمز پویا داشته باشد ، میتوانید موجودی حساب خود را افزایش دهید. موفق باشید
سلام من ۶۰۰تومن شارژ کردم قبلش نمیدونستم چیه میشه برداشتت زد؟!
سلام مبلغ منفی حساب را پرداخت کردم از حساب بانکی کسر شده ولی حساب کاربریم منفی مانده است
سلام کاربر عزیز . مبلغ پرداختی در صورتی که به حساب اسنپ واریز نشود به حساب بانکی شما عودت داده می شود. موفق باشید
سلام من می خواستم اعتبارم رو ۵۰۰۰۰ تومن شارژ کنم اشتباهی ۵۰۰۰۰۰ تومان شارژ کردم چطوری پولم رو برگردونم؟ممنون
باسلام عالی بود من کلی بهتر بابرنامه اشنا شدم
باسلام
در حساب کاربری بنده اصلا بدهکار نبودم ، دیروز مبلغ ۶۸ هزار تومان بی دلیل حساب بنده منفی شده بود ، چون دریافت سرویس قطع بود مجبور شدم ، با کارت پرداخت کردم ، امروز هم همچنان منفی هستم ، لطفا پیگیری مینمایید !؟؟؟