آموزش رانندگان اسنپآموزش رانندگانامکانات اپلیکیشن

آموزش مراحل افزایش موجودی در اپلیکیشن راننده اسنپ

لیگ نوروزی

کاربران راننده اسنپی برای شروع به کار و دریافت درخواست‌های سفر، نیاز به افزایش موجودی حساب کاربری‌شان دارند. از این موجودی برای پرداخت کمیسیون سفرهای اسنپی استفاده می‌شود. توجه داشته باشید اگر موجودی حساب شما منفی باشد، درخواست‌های سفر اسنپ برایتان ارسال نمی‌شود. برای آموزش افزایش موجودی در اپلیکیشن راننده اسنپ همراه ما باشید.

نحوه افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ

در صفحه اصلی اپلیکیشن یا همان صفحه دریافت سفر، روی گزینه «موجودی» بزنید.

آموزش مراحل افزایش موجودی در اپلیکیشن راننده اسنپ باشگاه رانندگان اسنپ

در صفحه ای که برایتان باز می‌شود برای افزایش موجودی روی علامت + به رنگ آبی بزنید.

در صفحه افزایش موجودی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید، سپس روی گزینه «پرداخت» زده و وارد درگاه بانکی شوید. اطلاعات کارت بانکی‌تان را وارد کرده و پرداخت را نهایی کنید.

سؤالات پرتکرار

چگونه می توان موجودی اپلیکیشن راننده را افزایش داد؟

برای افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ، کافی است در صفحه اصلی روی گزینه موجودی بزنید و با استفاده از علامت + آبی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید و از طریق درگاه بانکی پرداخت انجام دهید.

حداقل و حداکثر مقدار افزایش موجودی اپلیکیشن راننده چقدر باید باشد؟

حداکثر موجودی پس از شاٰرژ می‌تواند ۲۰ هزار تومان باشد.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۳,۵۴۱ دیدگاه)

1. سلام. دوست عزیز لطفا حافظه مرورگر را پاک کرده (Clear Cash ) و حتما از مرورگر کروم استفاده نمایید . موفق باشید.

1. من ۷۰هزار افزایش موجودی دادم ولی هنوز نیومده ومجبور شدم دوباره ۷۰هزار افزایش موجودی بگیرم

1. سلام کاربر عزیز . مبلغ پرداختی در صورتی که به حساب اسنپ واریز نشود به حساب بانکی شما عودت داده می شود. موفق باشید

2. سلام،من ۵۰ هزار تومن افزایش اعتبار دادم حسابم رو ولی هنوز اعمال نشده
    و زده منفی
    یه ۷ هزار تومن هم بعدش ریختم
    اینو لحاظ کرده

چی داستانش؟

1. سلام کاربر عزیز . مبلغ پرداختی در صورتی که به حساب اسنپ واریز نشود به حساب بانکی شما عودت داده می شود. موفق باشید

3. سلام خسته نباشید خدمت شما موجودی من منفی شده بعد هرکاری می کنم برای پرداخت داخل به پرداخت ملت نمیره از دیروز اثیرم کرده من چه گونه می تونم مشکل رو حل کنم

1. سلام. محمد رضا جان لطفا حافظه مرورگر را پاک کرده (Clear Cash ) و حتما از مرورگر کروم استفاده نمایید . موفق باشید.

4. سلام وقت بخیر
    صبح جمعه مورخه ۲۱ مهرماه ساعت ۷:۴۴ مبلغ ۵۰۰/۰۰۰ تومان حساب کاربری شارژ کردم ولی اجاره برداشت نمیده اعلام میشه موجودی کافی نیست در صورتی که تراکنش های من ۵۰۰ تومان شارژ شده و داخل پنل کاربری هم ۵۱۰/۰۰۰ تومان اعتبار هست الان تکلیف من چیه؟

1. دوست عزیز از طریق تسویه حساب روزانه اسنپ با شما تسویه میشود. برای استفاده از امکان تسویه حساب روزانه اسنپ، حتی در روزهای تعطیل باید شماره شبای یکی از بانکهای طرف قرارداد با اسنپ را در اپلیکیشن ثبت کرده باشید. به دلیل شرایط بانک ها در انتقال توسط شماره شبا مبلغ تسویه شده حتما تا ساعت ۴ بعد از ظهر به حساب افراد واریز میگردد. لازم به ذکر است حتما تنظیمات تسویه در اپلیکیشن را به حالت روزانه تغییر دهید.

5. سلام من پرداخت کمسیون رو زدم از حساب بانکی کم کرده اما حساب اسنپ همچنان شارژ نشده
    چه کنم

1. غلامرضا جان در صورت عدم شارژ حساب اسنپی مبلغ مورد نطر به حساب بانکی شما عودت داده می شود. موفق باشید

6. سلام و خسته نباشی.
    ببخشید من موجودی منفی شده تمام مراحلی ک گفتید رو انجام دادم ولی از درگاه پیامک مورد نظر ک رمز پویا هست ارسال نمیشه و هر کاری کردم نشد افزایش موجودی بدم. لطفااگه راه دیگه ای واسه افزایش هست بفرمایید.

1. سلام بهمن عزیز. جهت افزایش موجودی نیاز به رمز دوم می باشد. این موضوع را از بانک پیگیری نمایید. موفق باشید

7. سلام وقت بخیر ، موجودی من منفی ۳۸۵۰۰ تومان شد و من مبلغ ۴۰۰۰۰ تومان به حساب اسنپ واریز کردم ولی مثبت نشد ، و بعد مجددأ مبلغ ۱۰ تومان و ۳۰ تومان واریز کردم تا مثبت شد ، تکلیف ۴۰ تومان واریزی من مشخص نیست ، لطفأ پیگیری بفرمائید ، ممنون

1. سلام مجید جان. مبلغ پرداختی در صورتی که به حساب اسنپ واریز نشود به حساب بانکی شما عودت داده می شود. موفق باشید

8. سلام خسته نباشید من حسابم منفی بود مبلغ پرداخت کردم
    از حساب بانکی مبلغ کم شده ولی هنوز منفی نشون میده برنامه باز نمیشه ک سفر بگیرم

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00