آموزش رانندگان اسنپآموزش رانندگانامکانات اپلیکیشن

آموزش مراحل افزایش موجودی در اپلیکیشن راننده اسنپ

لیگ نوروزی

کاربران راننده اسنپی برای شروع به کار و دریافت درخواست‌های سفر، نیاز به افزایش موجودی حساب کاربری‌شان دارند. از این موجودی برای پرداخت کمیسیون سفرهای اسنپی استفاده می‌شود. توجه داشته باشید اگر موجودی حساب شما منفی باشد، درخواست‌های سفر اسنپ برایتان ارسال نمی‌شود. برای آموزش افزایش موجودی در اپلیکیشن راننده اسنپ همراه ما باشید.

نحوه افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ

در صفحه اصلی اپلیکیشن یا همان صفحه دریافت سفر، روی گزینه «موجودی» بزنید.

آموزش مراحل افزایش موجودی در اپلیکیشن راننده اسنپ باشگاه رانندگان اسنپ

در صفحه ای که برایتان باز می‌شود برای افزایش موجودی روی علامت + به رنگ آبی بزنید.

در صفحه افزایش موجودی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید، سپس روی گزینه «پرداخت» زده و وارد درگاه بانکی شوید. اطلاعات کارت بانکی‌تان را وارد کرده و پرداخت را نهایی کنید.

سؤالات پرتکرار

چگونه می توان موجودی اپلیکیشن راننده را افزایش داد؟

برای افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ، کافی است در صفحه اصلی روی گزینه موجودی بزنید و با استفاده از علامت + آبی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید و از طریق درگاه بانکی پرداخت انجام دهید.

حداقل و حداکثر مقدار افزایش موجودی اپلیکیشن راننده چقدر باید باشد؟

حداکثر موجودی پس از شاٰرژ می‌تواند ۲۰ هزار تومان باشد.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۳,۵۴۱ دیدگاه)

1. سلام خسته نباشید من حسابم منفی بود مبلغ پرداخت کردم
    از حساب بانکی مبلغ کم شده ولی هنوز منفی نشون میده برنامه باز نمیشه ک سفر بگیرم

2. سلام خسته نباشید .اعتبار من منفی شده بود و۵۰۰۰۰تومان شارژ کردم واین پول به اعتبار من افزوده نشده .الان باید چیکار کنم .راهنمایی کنید لطفا.

1. سلام کاربر عزیز . مبلغ پرداختی در صورتی که به حساب اسنپ واریز نشود به حساب بانکی شما عودت داده می شود. موفق باشید

3. سلام درموقع پرداخت آنلاین ازطرف مسافر پرداخت می‌شود اما وقتی پایان سفر را میزنم کرایه در قسمت اعتبار اسنپ من اضافه نشده است

1. سلام کاربر عزیز . مبلغ پرداختی در صورتی که به حساب اسنپ واریز نشود به حساب بانکی شما عودت داده می شود. موفق باشید

4. با سلام اینجانب به عنوان راننده اسنپ کار میکنم و حق کمسیون از من نمیگیره اسنپ الان حساب من منفی شده نمیدون به چه دلیل حساب من منفی شده من کمیسیون نمیدم خواهشن پیگیری کنید برا اینجانب ممنون میشم .

1. سلام دوست عزیز. جهت پیگیری لطفا از داخل اپلیکیشن تیکت ثبت نمایید تا کارشناسان در اولین فرصت پاسخگوی شما باشند. موفق باشید

5. سلام وقت بخیر متاسفانه موجودی اسنپم مثبت نمیشه ولی از حساب بانکیم کسر شده بعضی اوقات این مشگلو دارم ممنون میشم پیگیری لازم رو داشته باشید چون واقعا تو شرایط بدی قرار می‌گیریم که اصلا نمی‌توانیم صبر کنیم به علت امنیت بعضی از مناطق یا مشکلات دیگر

6. سلام من حسابم شارژ نمیشه هرکاری میکنم میزنه کارت نامعتبر چند تا کارت دیگ هم امتحان کردم درست نشد نمیشه حساب شارژ کنم مشکل چیه میشه راهنمایی کنید

1. سلام محسن جان. جهت پیگیری به پشتیبانی سایت درگاه رجوع کنید. موفق باشید

7. سلام.حساب کاربری من منفی شده هر چقدر سعی میکنم شارژ نمیشه و میاد بیرون لطفا راهنمایی کنید

1. سلام. دوست عزیز لطفا حافظه مرورگر را پاک کرده (Clear Cash ) و حتما از مرورگر کروم استفاده نمایید . موفق باشید.

8. با سلام و احترام موجودی حساب من منفی شده ولی از ساعت ۳ بعد از ظهر هر کاری می کنم نمیشه وارد درگاه پرداخت اینترنتی بانک شد چیکار کنم ؟

1. سلام. دوست عزیز لطفا حافظه مرورگر را پاک کرده (Clear Cash ) و حتما از مرورگر کروم استفاده نمایید . موفق باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00