کاربران راننده اسنپی برای شروع به کار و دریافت درخواستهای سفر، نیاز به افزایش موجودی حساب کاربریشان دارند. از این موجودی برای پرداخت کمیسیون سفرهای اسنپی استفاده میشود. توجه داشته باشید اگر موجودی حساب شما منفی باشد، درخواستهای سفر اسنپ برایتان ارسال نمیشود. برای آموزش افزایش موجودی در اپلیکیشن راننده اسنپ همراه ما باشید.
نحوه افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ
در صفحه اصلی اپلیکیشن یا همان صفحه دریافت سفر، روی گزینه «موجودی» بزنید.

در صفحه ای که برایتان باز میشود برای افزایش موجودی روی علامت + به رنگ آبی بزنید.

در صفحه افزایش موجودی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید، سپس روی گزینه «پرداخت» زده و وارد درگاه بانکی شوید. اطلاعات کارت بانکیتان را وارد کرده و پرداخت را نهایی کنید.

سؤالات پرتکرار
چگونه می توان موجودی اپلیکیشن راننده را افزایش داد؟
برای افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ، کافی است در صفحه اصلی روی گزینه موجودی بزنید و با استفاده از علامت + آبی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید و از طریق درگاه بانکی پرداخت انجام دهید.
حداقل و حداکثر مقدار افزایش موجودی اپلیکیشن راننده چقدر باید باشد؟
حداکثر موجودی پس از شاٰرژ میتواند ۲۰۰ هزار تومان باشد.

دوست عزیز راننده عزیز بخدا برید یه کاری دیگه با ماشینتون بکنید که بهتراز اسنپ هست ماشینی که از کله سحر روشن میشه تا غروب آفتاب خاموش نمیشه امروز هرچیزی در میاریدباید خرج ماشین بکنی اما فردا باید بزاری روش بدی واسه تعمیر موتوری
سلام من حسابم منفی بود تسویه کردم ولی نشد چرا
سلام ممکنه برای افزایش اعتبار کارت به کارت کرد اگر میشه به چه شمارهای؟
از کارتم برداشت شد ولی حساب اسنپ تغیری نکرد
با سلام حساب من منفی شده بود از حساب من کم شد ولی به حساب آیند ننشسته مجبور شدم سه بار از حسابم پول بریزم اولی ۳۰هزار تومان بود که از حساب من کم شد لطفاً پیگیری نمایید با تشکر
مگه صفری ک تیک سبز میخوره بدون کمیسیون نیستش من تیک سبزو قبول کردم ولی الان اعتبار حساب من منفی شده
سلام.حسابم مثبته ولی بهم سفر نمیدن لطفا رسیدگی کنید.ممنون
حسابم شارژ داره بازم هشدار میده افزایش اعتبار ولی افزایش اعتبارهم انجام نمیشه
سلام خسته نباشید.
با اینکه افزایش اعتبار انجام دادم اما هنوز برایم درخواست سفر اعمال نمیشود . لطفاً راهنمایی کنید .تشکر.
سلام اعتبارم را افزایش دادم اما هنوز هم به حساب نیامده لطفاً رسیدگی کنید چراکه نمیتوانم سرویس بگیرم