کاربران راننده اسنپی برای شروع به کار و دریافت درخواستهای سفر، نیاز به افزایش موجودی حساب کاربریشان دارند. از این موجودی برای پرداخت کمیسیون سفرهای اسنپی استفاده میشود. توجه داشته باشید اگر موجودی حساب شما منفی باشد، درخواستهای سفر اسنپ برایتان ارسال نمیشود. برای آموزش افزایش موجودی در اپلیکیشن راننده اسنپ همراه ما باشید.
نحوه افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ
در صفحه اصلی اپلیکیشن یا همان صفحه دریافت سفر، روی گزینه «موجودی» بزنید.

در صفحه ای که برایتان باز میشود برای افزایش موجودی روی علامت + به رنگ آبی بزنید.

در صفحه افزایش موجودی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید، سپس روی گزینه «پرداخت» زده و وارد درگاه بانکی شوید. اطلاعات کارت بانکیتان را وارد کرده و پرداخت را نهایی کنید.

سؤالات پرتکرار
چگونه می توان موجودی اپلیکیشن راننده را افزایش داد؟
برای افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ، کافی است در صفحه اصلی روی گزینه موجودی بزنید و با استفاده از علامت + آبی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید و از طریق درگاه بانکی پرداخت انجام دهید.
حداقل و حداکثر مقدار افزایش موجودی اپلیکیشن راننده چقدر باید باشد؟
حداکثر موجودی پس از شاٰرژ میتواند ۲۰۰ هزار تومان باشد.

باسلام
موجودی حسابم منفی بود، از طریق بانک شارژ کردم، ولی همچنان حسابم همون مبلغ قبله.
کاش یک راه راحت تر و شماره تماس پیگیری و ارتباط با اپراتور در اختیار رانندگان اسنپ میذاشتین، راننده اسنپ نیستین که بدونین مستقیم وصل شدن ب اپراتور چقدر الزامیه
باسلام من برای بار اول در اسنپ فعالیت کردم و در همان روز دویست و خودهای کار کردم در ۲۸ اسفند ولی تا حالا پولی به حسابم واریز نشده چکار باید بکنم
سلام .. سی تومن پرداخت کردم چون حسابم منفی بود و الان حسابم همون منفی هم مونده پیگیری کنید
Amiri314448@gmail.com
سلام حساب کاربری من مثبته اما برنامه را که میخوام روشن کنه میگه افزایش اعتبار
مبلغ واریز کردم بازم میزنه افزایش اعتبار
اعتبارم ۱۹۰۰۰
Khosrosanjabi859@gmail.com
سلام من اعتبارم منفی شد بعدش افزایش اعتبار کردم ولی بازم میزنه به علت منفی بودن حساب درخواست نمیاد با اینکه حسابم هم دوبار افزایش دادم لطفاً برسی کنید
باسلام من افزایش اعتبار انجام دادم اما مجدد مینویسه افزایش اعتبار وقتی مبلغ وارد میکنم قبول نمیکنه مینویسه مبلغ وارده از افزایش اعتبار زیاد است
سلام.دوبار موجودی اسنپ رو افزایش دادم هردوبار ازحسابم کم شداما یبار افزایش شد.هربار۵۰هزارتومان.الان سه روز بیشترشدهنوز اون ۵۰هزارتومن بحسابم برنگشت چرا؟