کاربران راننده اسنپی برای شروع به کار و دریافت درخواستهای سفر، نیاز به افزایش موجودی حساب کاربریشان دارند. از این موجودی برای پرداخت کمیسیون سفرهای اسنپی استفاده میشود. توجه داشته باشید اگر موجودی حساب شما منفی باشد، درخواستهای سفر اسنپ برایتان ارسال نمیشود. برای آموزش افزایش موجودی در اپلیکیشن راننده اسنپ همراه ما باشید.
نحوه افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ
در صفحه اصلی اپلیکیشن یا همان صفحه دریافت سفر، روی گزینه «موجودی» بزنید.

در صفحه ای که برایتان باز میشود برای افزایش موجودی روی علامت + به رنگ آبی بزنید.

در صفحه افزایش موجودی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید، سپس روی گزینه «پرداخت» زده و وارد درگاه بانکی شوید. اطلاعات کارت بانکیتان را وارد کرده و پرداخت را نهایی کنید.

سؤالات پرتکرار
چگونه می توان موجودی اپلیکیشن راننده را افزایش داد؟
برای افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ، کافی است در صفحه اصلی روی گزینه موجودی بزنید و با استفاده از علامت + آبی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید و از طریق درگاه بانکی پرداخت انجام دهید.
حداقل و حداکثر مقدار افزایش موجودی اپلیکیشن راننده چقدر باید باشد؟
حداکثر موجودی پس از شاٰرژ میتواند ۲۰۰ هزار تومان باشد.

سلام حسابم منفی شد۶۹هزارتومان واریز کردم پول ازحسابم کم شد ولی هنوز حسابم منفی هستش یعنی چی واقعا
کارکرد بنده به مبلغ۴۴/۰۷۸/۰۰۰ریال درتاریخ ۱۵ اسفند ازحساب اسنپی کسر شده تاکنون به حساب بانکی من واریز نشده
سلام حسابم منفی بو وتسویش کردم ولی برا میزنه که حسابت صفر کن تا سفر بهت بدیم لطفاً حسابم برسی کنید
سلام وقتتون بخیر الان۳روزه که تصویه در لحظه زدم ولی به حسابم نیومده لطفاً چک کنید
سلام من چهاردهم اسفند تسویه درلحظه زدم ۱۷۲هزارکم شدولی بهحساب من نیومده
سلام مسافر که ساعت ۱۷،۲۷دقیقه مسیر مبدا تازمیدان ومقصد میدان جهاد کوچه آقازاده .که بنده چندین بارزنگ زدم وچند اس م اس فرستادم جواب نداده مجبور شدم لغو کنم،متاسفانه بنده را جریمه کردید لطفا تجدید نظر کنید.
۱۴/۱۲/۴۰۲ساعت ۱۸/۵۱صدویک هزارونه تومن تسویه آنی زدم امابه حسابم نیومده
سلام تسویه آنی زدم ازم کم شده الان ۵روزه به حسابم نیومده
سلام تسویه درلحظه زدم پول به حسابم واریز نمیشه
پولم درتاریخ ۱۲،۱۴ تسویه آنی به حساب نیامده