کاربران راننده اسنپی برای شروع به کار و دریافت درخواستهای سفر، نیاز به افزایش موجودی حساب کاربریشان دارند. از این موجودی برای پرداخت کمیسیون سفرهای اسنپی استفاده میشود. توجه داشته باشید اگر موجودی حساب شما منفی باشد، درخواستهای سفر اسنپ برایتان ارسال نمیشود. برای آموزش افزایش موجودی در اپلیکیشن راننده اسنپ همراه ما باشید.
نحوه افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ
در صفحه اصلی اپلیکیشن یا همان صفحه دریافت سفر، روی گزینه «موجودی» بزنید.

در صفحه ای که برایتان باز میشود برای افزایش موجودی روی علامت + به رنگ آبی بزنید.

در صفحه افزایش موجودی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید، سپس روی گزینه «پرداخت» زده و وارد درگاه بانکی شوید. اطلاعات کارت بانکیتان را وارد کرده و پرداخت را نهایی کنید.

سؤالات پرتکرار
چگونه می توان موجودی اپلیکیشن راننده را افزایش داد؟
برای افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ، کافی است در صفحه اصلی روی گزینه موجودی بزنید و با استفاده از علامت + آبی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید و از طریق درگاه بانکی پرداخت انجام دهید.
حداقل و حداکثر مقدار افزایش موجودی اپلیکیشن راننده چقدر باید باشد؟
حداکثر موجودی پس از شاٰرژ میتواند ۲۰۰ هزار تومان باشد.

سلام چرا غیر کمیسون از حسابم ۱۸۷ هزار کم شده
میشه توضیح بدید؟
من از حساب کار بریم مبلغ کم شده و نوشته تسوه حساب ولی هیچ مبلغی به حسابم واریز نشده
سلام من امشب زده شده ۴۲۱۰۰۰ تومان تسویه روزانه انجام شده ولی به حسابم واریز نشده چرا ؟
سلام من الان دوهفته میخواهم با کارشناسان صحبت ومشکلم رابگم همش به سیستم کامپیتوروصل میکنم وهنوزازان طریق مشکلم حل نشده ۳تاتسویه حساب دارم ویک هزینه سفر پرداخت نشده هیچکس جواب گونیست
سلام تسویه آنی زدم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۴ ساعت ۱۸:۵۲ مبلغ ۹۵۴۰۰۰ تومن ولی به حسابم واریز نشده است
سلام چرا از حساب من ۵۶۰۰۰تومان کم شده و حساب من بستید
سلام تسویه آنی درتاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۴ مبلغ ۹۵۴۰۰۰ تومن ساعت ۱۸:۵۲ انجام شد ولی به حسابم واریز نشد
سلام تسویه آنی زدم طی ۷۲ ساعت گذشته هم مبلغ ۹۵۴۰۰۰ در تاریخ ۱۴/۱۲/۱۴۰۲ به حسابم واریز نشده است
خوب کافی بود
تاریخ چهاردهم ۱۷۲هزارتومان تسویه درلحظه ازمن کم شدولی به حسابم نیامده لطفا پیگیری کنید