کاربران راننده اسنپی برای شروع به کار و دریافت درخواستهای سفر، نیاز به افزایش موجودی حساب کاربریشان دارند. از این موجودی برای پرداخت کمیسیون سفرهای اسنپی استفاده میشود. توجه داشته باشید اگر موجودی حساب شما منفی باشد، درخواستهای سفر اسنپ برایتان ارسال نمیشود. برای آموزش افزایش موجودی در اپلیکیشن راننده اسنپ همراه ما باشید.
نحوه افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ
در صفحه اصلی اپلیکیشن یا همان صفحه دریافت سفر، روی گزینه «موجودی» بزنید.

در صفحه ای که برایتان باز میشود برای افزایش موجودی روی علامت + به رنگ آبی بزنید.

در صفحه افزایش موجودی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید، سپس روی گزینه «پرداخت» زده و وارد درگاه بانکی شوید. اطلاعات کارت بانکیتان را وارد کرده و پرداخت را نهایی کنید.

سؤالات پرتکرار
چگونه می توان موجودی اپلیکیشن راننده را افزایش داد؟
برای افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ، کافی است در صفحه اصلی روی گزینه موجودی بزنید و با استفاده از علامت + آبی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید و از طریق درگاه بانکی پرداخت انجام دهید.
حداقل و حداکثر مقدار افزایش موجودی اپلیکیشن راننده چقدر باید باشد؟
حداکثر موجودی پس از شاٰرژ میتواند ۲۰۰ هزار تومان باشد.

موجودی من در تاریخ ۱۳اسفند ۲۶۰تومان بود ولی مبلغیبحساب آمده ۸۳تومان می باشد .
لطفاً پیگیری کنید .
تسویه حساب زدم امروز ولی هنوز به حسابم نیامده
سلام هزینه سفر برای من واریز نشده
سلام خسته نباشین ۲روز است که کار می کنم به حسابم واریز نمی شود نه لحظه ای ونه روزانه هیچ رقم ممنونم از همه چیز
نهاردانی
اقا پولی به حساب ما نمیاد ….یعنی چی اخه
سلام
اگر در طول روز موجودی حسابم منفی بشه علاوه بر اینکه نمیتونم درخواستی بگیرم پول هم از حسابم کم میشه؟
3 بار پول آخر شب از حسابم کم شده جمعا به مبلغ ۷۸ تومن به عنوان تسویه حساب در حالی که پول هر سفر جداگانه گرفته شده قبلا
تو قسمت ثبت گزارش مالی هم نوشته شده اعتبار حساب منفی
میشه لطفاً توضیح بدید و رسیدگی کنید
ممنون
Qasemimohammad23@gmail.com
سلام
اگر در طول روز موجودی حسابم منفی بشه علاوه بر اینکه نمیتونم درخواستی بگیرم پول هم از حسابم کم میشه؟
دو بار پول آخر شب از حسابم کم شده جمعا ۵۰ تومن به عنوان تسویه حساب در حالی که پول هر سفر جداگانه گرفته شده قبلا
تو قسمت ثبت گزارش مالی هم نوشته شده اعتبار حساب منفی
میشه لطفاً توضیح بدید
ممنون
Qasemimohammad23@gmail.com
سلام من دیشب تصفیه حساب کردم ده تومن در حسابم مانده الان اسنپ روشن کردم دیدم ۴۵تومن بدهی دارم دلیلش چی هست
سلام خسته نباشید چرا حساب من منفی شد ۱۲۷۰۰ و۷۲۰۰ چند روز پیش هم شده بود ثبت شکایت کردم ولی کسی جواب گوم نبود
سلام .هزینه تشویقی ۱۱ و ۱۲ اسفند ماه من واریز نشده ولی تشویقی ۱۴ اسفندم واریز شده .لطفا برررسی بفرمایید