کاربران راننده اسنپی برای شروع به کار و دریافت درخواستهای سفر، نیاز به افزایش موجودی حساب کاربریشان دارند. از این موجودی برای پرداخت کمیسیون سفرهای اسنپی استفاده میشود. توجه داشته باشید اگر موجودی حساب شما منفی باشد، درخواستهای سفر اسنپ برایتان ارسال نمیشود. برای آموزش افزایش موجودی در اپلیکیشن راننده اسنپ همراه ما باشید.
نحوه افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ
در صفحه اصلی اپلیکیشن یا همان صفحه دریافت سفر، روی گزینه «موجودی» بزنید.

در صفحه ای که برایتان باز میشود برای افزایش موجودی روی علامت + به رنگ آبی بزنید.

در صفحه افزایش موجودی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید، سپس روی گزینه «پرداخت» زده و وارد درگاه بانکی شوید. اطلاعات کارت بانکیتان را وارد کرده و پرداخت را نهایی کنید.

سؤالات پرتکرار
چگونه می توان موجودی اپلیکیشن راننده را افزایش داد؟
برای افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ، کافی است در صفحه اصلی روی گزینه موجودی بزنید و با استفاده از علامت + آبی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید و از طریق درگاه بانکی پرداخت انجام دهید.
حداقل و حداکثر مقدار افزایش موجودی اپلیکیشن راننده چقدر باید باشد؟
حداکثر موجودی پس از شاٰرژ میتواند ۲۰۰ هزار تومان باشد.

سلام وخسته نباشید
۲ مورد هست که از حساب من هفت هزار کسر میگردد علت را توضیح دهید ممنون
سلام دیروز از حساب من ده هزار تومن کم شد چرا سفر هم نرفتم
پرداخت انی انجام دادم وبه حساب نیامدن پیگیری کنید خواهشن
سلام در مورخه ۱۴۰۲/۱۱/۲۸ در ساعت ۱۳/۳۲ با کد پیگیری ۵۹۸۸۶۰۹۳ مبلغ ۴۰۰۰۰۰ ریال بابت منفی شدن حساب کاربری به حساب اسنپ واریز نمودم واین مبلغ از حساب من کسر شد ولی در حساب کاربری قرار نگرفت تا اینکه در ساعت ۱۵ دوباره حساب کاربری را مثبت کردم و دوبار درهمان روز تیکت فرستادم ولی جواب درستی دریافت نکردم حتی پشتیبانی نیز اصلا جواب تلفن را نمیدهد خواهشمند است رسیدگی فرمایید.
سلام من ۷.۱۲.۱۴۰۲ کار کردم پول تو حساب من نیومده لطفا پیگیری کنید ممنون
پ چرا سفر لغو شده ولی کمیسیون از من کم میشه
سلام امروز ظهر اسنپ خاموش بود الان که روشن کردم کار کنم دیدم ۵۶۰۰۰ هزار تومان از حسابم کم شده نمیدونم چرا؟؟؟؟
سلام .چرا روزی که هنوز سفری نرفتم از حسابم ۳۵۰۰۰ تومان کسر شد لطفا رسیدگی کنین
سلام.من نزدیک به هفت یا هشت کرایه پرداخت نشده از مسافر دارم و تیکت در پشتیبانی سفر همان روز انجام دادم برای پرداخت نشدنش،فقط فردا آن روز کمسیون سفر به اعتبار اضافه شده،چرا کرایه رو کلا پرداخت نکردید.
دو روزه حساب اسنپ صفر میکنه دلیلش مشخص نیست چرا اخه