کاربران راننده اسنپی برای شروع به کار و دریافت درخواستهای سفر، نیاز به افزایش موجودی حساب کاربریشان دارند. از این موجودی برای پرداخت کمیسیون سفرهای اسنپی استفاده میشود. توجه داشته باشید اگر موجودی حساب شما منفی باشد، درخواستهای سفر اسنپ برایتان ارسال نمیشود. برای آموزش افزایش موجودی در اپلیکیشن راننده اسنپ همراه ما باشید.
نحوه افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ
در صفحه اصلی اپلیکیشن یا همان صفحه دریافت سفر، روی گزینه «موجودی» بزنید.

در صفحه ای که برایتان باز میشود برای افزایش موجودی روی علامت + به رنگ آبی بزنید.

در صفحه افزایش موجودی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید، سپس روی گزینه «پرداخت» زده و وارد درگاه بانکی شوید. اطلاعات کارت بانکیتان را وارد کرده و پرداخت را نهایی کنید.

سؤالات پرتکرار
چگونه می توان موجودی اپلیکیشن راننده را افزایش داد؟
برای افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ، کافی است در صفحه اصلی روی گزینه موجودی بزنید و با استفاده از علامت + آبی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید و از طریق درگاه بانکی پرداخت انجام دهید.
حداقل و حداکثر مقدار افزایش موجودی اپلیکیشن راننده چقدر باید باشد؟
حداکثر موجودی پس از شاٰرژ میتواند ۲۰۰ هزار تومان باشد.

هزینه سفر از حساب کاربری کم میشه ولی به حساب من نمیاد.باید چیکار کنم؟گفتین شماره حساب و شماره شبا رو عوض کنم درست میشه.ولی نشد
سلام تصویه در لحظه انجام دادم اما ۲ روز هست پول به حسابم نیامده.
emailehesabha@gmail.com
سلام
اعتبارم دیشب حدوداً ۵۸۰۰۰ تومان بوده اینکه نمیتونستم برداشت کنم بطرف، چرا صبح بیدار شدم شده ده تومن!!!!!!!؟؟؟؟
ای باباااااا
میایم دوقرون کار کنیم خیر سرمون اونم اینجوری!!!!
سلام من از پریروز تسویه حساب در لحظه میزنم به حسابم چرا نمیاد و هی برگشت داده میشه به حساب آسنپ حتی با پشتیبان بانک زنگ زدم گفت از سمت اونا مشکلی نیست و هیچ درخواستی براتون ثبت نشده که برگشت داده شود لطفاً رسیدگی شودمنتظر تماس پشتیبان هستم
سلام من از پریروز تسویه حساب در لحظه میزنم به حسابم چرا نمیاد و هی برگشت داده میشه به حساب آسنپ حتی با پشتیبان بانک زنگ زدم گفت از سمت اونا مشکلی نیست و هیچ درخواستی براتون ثبت نشده که برگشت داده شود لطفاً رسیدگی شود
سلام ۶۰هزار از حسابم کسر شده لطفا رسیدگی کنید
سلام امشب تسویه انی زدم ولی واریز نشده و این برای بار سوم که اینجوری شده دلیلش چیه
ببخشید پاداش من به حساب اسنپم اومده ولی تسویه درلحظه میزنم پرداخت نمیشه به کارتم ممنون میشم پیگیری کنید
سلام چرا حساب من از منفی ۱۰هزارتومن یهو رفته منفی ۴۴هزار تومن
سلام
برای من این اتفاق افتاده که آنلاین پرداخت کردن همون اول پول خودشون برداشتن من تسویحه حساب در لحظه زدم دیدم دوباره پول از اعتبارم برداشتن