کاربران راننده اسنپی برای شروع به کار و دریافت درخواستهای سفر، نیاز به افزایش موجودی حساب کاربریشان دارند. از این موجودی برای پرداخت کمیسیون سفرهای اسنپی استفاده میشود. توجه داشته باشید اگر موجودی حساب شما منفی باشد، درخواستهای سفر اسنپ برایتان ارسال نمیشود. برای آموزش افزایش موجودی در اپلیکیشن راننده اسنپ همراه ما باشید.
نحوه افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ
در صفحه اصلی اپلیکیشن یا همان صفحه دریافت سفر، روی گزینه «موجودی» بزنید.

در صفحه ای که برایتان باز میشود برای افزایش موجودی روی علامت + به رنگ آبی بزنید.

در صفحه افزایش موجودی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید، سپس روی گزینه «پرداخت» زده و وارد درگاه بانکی شوید. اطلاعات کارت بانکیتان را وارد کرده و پرداخت را نهایی کنید.

سؤالات پرتکرار
چگونه می توان موجودی اپلیکیشن راننده را افزایش داد؟
برای افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ، کافی است در صفحه اصلی روی گزینه موجودی بزنید و با استفاده از علامت + آبی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید و از طریق درگاه بانکی پرداخت انجام دهید.
حداقل و حداکثر مقدار افزایش موجودی اپلیکیشن راننده چقدر باید باشد؟
حداکثر موجودی پس از شاٰرژ میتواند ۲۰۰ هزار تومان باشد.

سلام از حسابم برداشت شده پول به کارتم نمی یاد دلیلش چیه
سلام و وقت بخیر
موجودی من خود به خود کم شده ولی به حسابم واریز نشده
لطفا پیگیری کنید
باسلام با اینکه من شماره شبا و کارت را به صورت صحیح وارد کردم الان ۲ روز هست که اسنپ مبلغ را میگویید به حساب من واریز کرده است ولی متاسفانه هزینه ی به حساب من واریز نشده است
سلام
من حسابای بانکیم مسدود شدن کرایه آنلاین هم میزنن ولی روزانه کم میشه وحساب اسنپیم منفی میشه از کار میمونم کارت کسی هم وارد میکنم پیام رمز پویا واسه اون میاد نمیتونم اسنپمو شارژ کنم لطفا یه فکری بحال این غضیه بکنید ممکنه واسه هررانندهای پیش بیاد.
حالا یا تو اپلیکیشن یه گزینه بزارید یا اینکه گزینه سوم واسه تصویه حساب بزارین مثلا هفتهای
با سلام و خسته نباشید
تشویقی من ۴ اسفند واریز نشده چرا پیام افزایش زده؟؟
و ۵ اسفند توسیه آنی نزدم سیستم خودش کسر کرده ولی به حسابم واریز نشده
پیگیر باشین لطفا
؟؟؟؟؟؟
سلام خوبی پول چند تا از سفرها ما واریز نشده
سلام چره از حساب من ۲۴۳۵۰۰۰ کم شده
سلام وقت بخیر واقعا جای تعجب است که مسافر سفر را لغو میکند هیچ مشگلی نیست ولی ما یک سفر لغو لغو کردیم زده ۶هزار تومان بابت لغو سفر تلفنی
چرا حساب کاربری منفی شده در صورتی که از کرایه مسافر ۲۰درصد کم شده
سلام بعضی از افرادی که کرایه نمیدن و به پشتیبانی گزارش میدهیم چرا پیگیری نمیشه مگه میشه هم کارکرد هم اینگه رایگان باشه خیلی کرایه ها خوبن که بعضی هاهم کرایه نمیدن و میرن لطفا پیگیری کنید ممنون