اخبار اسنپاخبار اسنپ‌باکس

مسابقه اینستاگرامی «جانم بابا!» با قرعه‌کشی ۱۰ گوشی هوشمند

پدران قهرمانان بی‌ادعای زندگی ما هستند، به مناسبت ولادت باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر مسابقه «جانم بابا!» در اینستاگرام باشگاه رانندگان اسنپ و اسنپ‌باکس برگزار می‌شود.

مسابقه اینستاگرامی «جانم بابا!» از ۲۴ دی آغاز شده و تا یک بهمن ادامه دارد. در این مسابقه ۱۰ گوشی هوشمند در انتظار شماست.

باشگاه رانندگان اسنپ و اسنپ‌باکس در یک همکاری مشترک به مناسبت ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر مسابقه اینستاگرامی «جانم بابا!» را برگزار می‌کنند. جوایز این مسابقه ۷ گوشی هوشمند برای ۷ کاربر راننده اسنپ و ۳ گوشی هوشمند برای ۳ کاربر راننده و موتورسوار اسنپ‌باکس است.

برای شرکت در این قرعه‌کشی کافی است کاربران راننده صفحه اینستاگرام باشگاه رانندگان اسنپ و کاربران راننده و موتورسوار اسنپ‌باکس صفحه اینستاگرام باشگاه رانندگان اسنپ‌باکس را دنبال کرده و یک جمله برای قدردانی از پدران زیر پست روز پدر در اینستاگرام بنویسند.

با دنبال‌کردن اینستاگرام باشگاه رانندگان اسنپ و اسنپ‌باکس، در جریان برندگان این مسابقه، آموزش‌های مختلف، اخبار اسنپی، ترفندهای خودرویی، رانندگی و … قرار بگیرید.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۴۰۱ دیدگاه)

  1. مرد مهم نیست که چی کادو بگیره احتیاج به قدردانی نداره آفریده شده تا تکیه گاه باشه و ستون خانواده باشه لبخند و خوشبختی خانوادش بهترین هدیه واسه یه مرد هست

  2. سلام خیلی خوب است از شما وتمامی عزیزان اسنپ تشکر و قدردانی میکنم عید برشما هم مبارک

  3. به نام خدا و علی به یاد پدر سلام کاش پدر را داشتم تاهر روز صدایش را بشنوم و چهره اش را ببینم نه اینکه هرساله به یادش باشم اونایی که پدر دارید تورا جان مولا علی ع قدرشان را بدانید چون مثل پدر در هیچ جای دنیا پیدا نمی‌کنید من کوچیک تمام پدرها هستم یاعلی خوش باشید

  4. پدر یعنی ستون خانه پدریعنی چراغ خانه سایه پدر همیشه سربلند باشید ایشاالله

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00