اخبار اسنپ

طرح «سفر به سلامت» در راستای مقابله با کرونا

«سفر به سلامت» جدیدترین طرح باشگاه رانندگان برای رفاه حال کاربران راننده فعال در ناوگان اسنپ است. باشگاه رانندگان اسنپ با توجه به شرایط ویژه در مورد گسترش و شیوع ویروس کرونا اقدام به توزیع ملزومات بهداشتی و استریل برای پیشگیری و مقابله با این ویروس کرده است.

قرار است سفر به سلامت، در چند مرحله اجرا می‌شود. در مرحله اول وانت‌هایی با نشان اسنپ در سطح شهر، بسته‌های بهداشتی شامل ماسک، دستکش یکبار مصرف و یک برگه آموزشی نحوه صحیح استفاده را به صورت رایگان در اختیار کاربران راننده قرار می‌دهند. مراحل بعدی، پس از توزیع ملزومات بهداشتی، اجرا خواهد شد که بعد از تهران، زمان اجرای آن در دیگر شهرها نیز اطلاع‌رسانی می‌شود.

طرح «سفر به سلامت» در راستای مقابله با کرونا باشگاه رانندگان اسنپ
توزیع اقلام استریل از سوی اسنپ، ویژه کاربران راننده

همچنین از اواخر هفته جاری ون‌های مجهز در تهران و چند شهر دیگر وظیفه ضدعفونی کردن خودروها را بر عهده می‌گیرند. باشگاه رانندگان اسنپ در راستای رسالت همیشگی خود در قبال کابران راننده، این روزها تلاش می‌کند به سهم خود در جهت پیشگیری از این بیماری گام بردارد.

شما کاربران راننده عزیز برای اطلاع از روش‌ها و راهکارهای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا می‌توانید توصیه‌ها و نکات آموزشی باشگاه رانندگان اسنپ را مطالعه کنید.

سلامتی و موفقیت را برای شما عزیزان آرزومندیم.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۶۰۲ دیدگاه)

  1. چرا مواد ضد عفونی کننده نمیدهید؟؟؟؟؟!! چرا این توزیع برای ساعات شب نیست ؟ مگر راننده فقط روز کار میکنه؟!

    1. سلام سامان جان

      خودروهای ما در سطح شهر در حال تردد هستند
      به تناوب در میادین و معابر اصلی شهر مستقر میشن
      شمال = حوالی تجریش و نوبنیاد
      غرب = فلکه دوم صادقیه یا میدان صنعت
      جنوب = میدان نماز شهر ری یا میدان معلم یافت آباد
      شرق = سید خندان ، فلکه سوم تهرانپارس یا میدان پروین

  2. نظری ندارم آن نهفته پیش شب بارانی بعداز این که مسافرراپیاده کردم کوچه را آب گرفته بود و تاریک هم بود طوری بوده آب داخل ماشین شد و ماشین خاموش شد بعداز چنداستارت ماشین روشن شد اما چندمتر ی راه رفتم سیلندرموتورترکید اسنپ اطلاع دادم حالا یک هفته دنبال نیم موتورمی گردم هرکس یک قیمت می گه من درآمددیگری ندارم می تونم ازطرف اسنپ نیم موتور ۲۰۶ را بگیرم.لطفا راهنمایی کنید

  3. سلام من ماشین تازه خریدم وکارت سوخت ماشین سوخته تازه اقدام برای کارت سوخت نمودم برای دریافت سهمیه بنزین چکار بایدانجام بدهم ماشین بنزین سوز است

  4. اینم بگم تو این روزا که کرایه انقدر پایینه، همونطوری که به فکر مسافرین به فکر راننده هم باشین. قانون بذارین همونطور که راننده حق نداره بسته جابجا کنه، حقم نداشته باشه مریض جابجا کنه. مگه ما راننده آمبولانسیم؟ هر روز کارمون شده مریض ببریم بیمارستان، مریض بیاریم. از شرق تهران تا غرب تهران سی و پنج کیلومتر میریم واسه بیست و دو تومن، میبینیم طرف جلوی بیمارستان پیاده شد. آخرشم کل ماشینو از ترس خودمون و بقیه مسافرا باید ضد عفونی کنیم و پنجاه تومن پیاده بشیم.

  5. اول از همه ازبس گفتیم دیگه خسته شدیم بخدا به دین به پیغمبر ماشین الان داخلی آژانس روز زیرده تومن نیست که اسنپ نصف شب داره دوبرابر سفرداخلی میده با چهارتومن که با ۴ تومن آدامس نمیدن ولا بعداهم ما که درباره طرح سلامت نه ماسک دیدیم نه الکل نه موارددیگه بکیا دارن میدن که فقط حرفش رو اسنپ میزنه خدا عالمه وبس

  6. سلام خواهشاً کرایه هارو درست کنید انصافم خوب چیزیه بخدا…سه هزارو پونصدتومنم کرایس؟؟؟؟؟؟؟پول پفک میشه؟؟؟؟؟؟ بنزینش جهنم…..آخه مسلمونی کجارفته؟؟؟؟آقایونه مدیرا…. باکدوم پول بدم کارواش خوشبوکننده بخرم الکل بخرم ضدعفونی کنم که برم سرویسه سه یا چهارهزارتومنی؟؟؟؟؟ زانودردوکمردردو درصداسنپو خرج ماشینو………از کجابیارم؟؟؟؟؟؟

    1. سلام کاربر عزیز

      هزینه سفر ها در اسنپ شناور است. محاسبه قیمت ها در اسنپ باتوجه به معیارهای مختلفی مانند مسافت، ترافیک، زمان، شرایط جوی، تعداد درخواست سفر در مقصد، میزان عرضه و تقاضا و … تعیین می شود

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00