آموزش رانندگان

نحوه بنزین زدن با اعتبار سهمیه سوخت

لویالتی

سهمیه بنزین به صورت اعتبار سهمیه سوخت بر اساس کد ملی به کارت بانکی شما واریز می‌شود. این عبارت به این معنی است که شما با این اعتبار فقط قادر به سوخت‌گیری در جایگاه سوخت هستید.

با هر کارت بانکی که به نام خودتان باشد (با شماره کد ملی‌تان مطابقت داشته باشد) می‌توانید در جایگاه‌های سوخت، بنزین بزنید.

اگر می‌خواهید پیش از مراجعه به جایگاه سوخت از مانده اعتبار سهمیه سوخت خود مطلع شوید باید به سامانه سماس مراجعه کنید.

در ادامه مرحله به مرحله به شما توضیح می‌دهیم چطور در جایگاه سوخت، هزینه بنزین را به راحتی با اعتبار واریزی سهمیه سوخت خود بپردازید.

چگونگی استفاده از اعتبار برای خرید سوخت

• کاربران راننده می‌توانند از اعتبار واریزی به حساب بانکی‌شان برای پرداخت بهای بنزین با نرخ آزاد (۳۰۰۰ تومانی) یا دولتی (۱۵۰۰ تومانی) استفاده کنند.
  • برای استفاده از اعتبار سهمیه سوخت، فرقی نمی‌کند که از چه کارت سوختی استفاده می‌کنید. یعنی سوخت‌گیری با کارت سوخت شخصی یا با کارت سوخت جایگاه تفاوتی ندارند و امکان پرداخت اعتبار هزینه‌ی سوخت در هر ۲ روش امکان‌پذیر است.
  • برای استفاده از اعتبار سهمیه، نیازی به تمام کردن سهمیه عادی بنزین (۶۰ لیتر) نیز نیست و در هر شرایطی می‌توانید از اعتبار واریز شده به یکی از کارت‌های بانکی‌ که به نام شما صادر شده است استفاده کنید. بنابراین می‌توانید از اعتبار سهمیه برای پرداخت مبلغ ۶۰ لیتر بنزین ماهانه‌تان استفاده کنید یا اینکه بهای بنزین با نرخ آزاد را با آن بپردازید.
  • برای استفاده از اعتبار خرید سهمیه بنزین، فقط باید از دستگاه‌های پرداخت قرمز یا همان پایانه پرداخت بهای سوخت (پی‌استیشن) واقع در جایگاه‌های سوخت‌گیری استفاده کنید. در واقع این دستگاه‌ها قادر به کسر مبلغ سوخت شما از اعتبار ویژه کاربران راننده تاکسی‌های اینترنتی هستند.

اما برای خرید سوخت در جایگاه‌ها چگونه باید عمل کنیم؟

آموزش گام به گام

زمانی که سوخت‌گیری به پایان رسید، وقتی که قصد پرداخت هزینه‌ها را داشتید، کافی است یکی از کارت‌های بانکی فعالِ به نام خود را در دستگاه‌های پایانه پرداخت بهای سوخت بکشید. برای استفاده از اعتبار نیازی به کشیدن کارت بانکی خاصی نیست. چرا که اعتبار سهمیه سوخت بر اساس کد ملی کاربران راننده واریز می‌شود.

کشیدن کارت بانکی در جایگاه سوخت
یکی از کارت‌های بانکی فعال به نام خود را، بکشید.

صفحه‌ای نمایش داده می‌شود که روی آن عبارت «رمز کارت بانکی خود را وارد کنید» نمایش داده می‌شود. به یاد داشته باشید برای استفاده از اعتبار سهمیه واریزی، نباید رمز کارت بانکی خود را وارد کنید.

وارد کردن رمز کارت بانکی در پایانه سوخت
در این مرحله، رمز کارت بانکی را وارد نکنید و به گزینه‌های پایین صفحه توجه کنید.

در این مرحله گزینه «اعتباری» را انتخاب کنید.

گزینه پرداخت اعتباری را انتخاب کنید
در این مرحله، حتما گزینه اعتباری را انتخاب کنید.

بعد از انتخاب این گزینه، مبلغ قابل پرداخت به شما نمایش داده می‌شود. رقم نمایش داده شده از اعتبار واریزی به حساب شما کسر می‌شود.

در این مرحله زمانی که رمز عبور از شما پرسیده شد، باید رمز اعتبار کارت سوخت خود را وارد کنید. این رمز همواره ۴ رقم آخر کد ملی شما است و برای تغییر آن می‌توانید به سامانه سماس مراجعه کنید.

وارد کردن رمز اعتبار کارت سوخت
در این مرحله رمز اعتبار کارت سوخت (۴ رقم آخر کد ملی) را وارد کنید.

پس از اینکه رمز اعتباری خود را وارد کردید، پرداخت انجام می شود. در پایان سوخت‌گیری به روش اعتباری می‌توانید باقی‌مانده اعتبارتان برای خرید سوخت را روی رسید چاپی مشاهده کنید.

حتما این نکته‌ها را مدنظر قرار دهید

• اعتبار سهمیه سوخت فقط در پایانه‌های پرداخت سوخت بانک ملت (پی استیشن) به رنگ قرمز قابل استفاده است.
  • پس از پرداخت هزینه‌ی سوخت به صورت آزاد یا اعتباری، می‌توانید باقی‌مانده اعتبار سهمیه بنزین را روی رسید چاپی مشاهده کنید.
  • برای پرداخت از طریق اعتبار، مبلغ نهایی سوخت‌گیری شما حتما باید از میزان اعتبار باقی‌مانده‌تان کمتر یا برابر با آن باشد. در صورتی که مبلغ نهایی سوخت بیشتر از اعتبار سهیمه‌‌ی شما باشد، نمی‌توانید از اعتبار سهمیه استفاده کنید و باید هزینه‌ی سوخت را به صورت نقدی پرداخت کنید.

برای پرداخت از طریق اعتبار، مبلغ نهایی سوخت‌گیری شما حتما باید از میزان اعتبار باقی‌مانده‌تان کمتر یا برابر با آن باشد.

برای درک بهتر موضوع، به مثال زیر توجه کنید:

اگر شما ۷۰ هزار تومان اعتبار سهمیه داشته باشید و ۲۰ لیتر بنزین از سهمیه آزاد (لیتری ۳ هزار تومان) بزنید، می‌توانید هزینه سوخت به مبلغ ۶۰ هزار تومان (۶۰ هزار تومان = 20 × ۳۰۰۰) را به صورت کامل و با استفاده از اعتبار سهمیه‌تان پرداخت کنید.

اما اگر با شرایط مشابه به اندازه‌ی ۲۵ لیتر سوخت‌گیری کنید، دیگر نمی‌توانید از مبلغ اعتبار استفاده کنید و باید هزینه را به صورت نقدی بپردازید. زیرا در این حالت، هزینه‌ی سوخت شما ۷۵ هزار تومان (۷۵ هزار تومان = 25 × ۳۰۰۰) شده و ۵ هزار تومان از اعتبار سهمیه‌ی شما بیشتر است.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۳,۶۷۲ دیدگاه)

1. سلام .بنده حدود ده هزار کیلومتر اسنپ کار کردم ولی دریغ از یک ریال پول بنزین .همش میزنه درحال رسیدگی .خواهش میکنم قوانینی که خودتون وضع کردین عملی کنین

2. سلام خسته نباشید من در قسمت مالی مورد خاصی ندیدم بنده از ۲۱ خرداد تا ۲۰ شهریور ماه به مدت ۳ ماه که درقسمت جزعیات پیمایش و مسافت سفر هم ذکر شده و در این سه ماه که هر ماه من بیش از سقف تعین شده مسافت طی شده سفر داشتم در ماه خرداد تا ماه تیر ۲۸۱ کیلومتر مسافت طی شده برای من ثبت شده در برنامه و از تیر تا مرداد ۷۵۶ کیلومتر مسافت طی شده داشتم و از ماه مرداد تا شهریور ۸۰۹کیلومتر مسافت طی شده داشتم با توجه به اینکه از خرداد ماه تا شهریور ماه سه دوره با مسافت‌های بالای ۲۰۰ کیلومتر ثبت شده در اپیکلیشن من از طرف اسنپ ثبت شده اما هنوز که مدت حدود ۴ ماه میگزرد برای من سهمیه بنزین تعلق نگرفته لطفا پیگیری نمائید علت چیست!؟

3. آقا ازبنزین خبری نیس فقط هرماه میگن درحال برسی هرچی که مارو فرض میکنید خودتونید الکی وعده‌های بیجا ندید

4. با سلام
    بجایگاه سوخت شاهین شهر رفتم هیچ کدام اعتباری سوخت نمی دهند میگویند سیستم اعتباری از روی دستگاه ماه برداشته شد

5. الان از بهمن ۱۴۰۱ تا امروز هیچ سهمیه ای برای من واریز نشده
    همش نوشته در حال برسی
    ۷۸۹ رو چند بار فرستادم هیچ جوابی نیومد
    اگه نمیدین بگین نمیدیم ما هم دنبالش نباشیم بریم یه کار دیگه پیدا کنیم.چون اصلا نمیصرفه

6. سلام من دوسال تواسنپ هستم تا الان برای من سهمیه بنزین واریز نشده

7. سلام وقت بخیر من در قسمت سهمیه بنزین میزنم زد در حال بررسی ممنون میشم رسیدی شود

8. چرا با اینکه پنج ماه از فعالیتم توی اسنپ گذشته اما هنوز کدملی من توی سامانه سماس نیست و پیام به هزار نودو پنج هم جوابی نمیده ، بالاخره یکی بایدجوابگو باشه پس کی بنزین واریز میشه

9. سلام
    چرا هر سوالی که میپرسیم برا همشون یه جواب مشخص و عموما بی ربط میفرستین؟!
    من میگم پمپ بنزینای شهر میگن این مورد منسوخ شده و دیگه به این شکل محاسبه نمیشه شما پاسخ میفرستین که برای اطلاع از میزان سهمیه به سماس مراجعه کنید
    هرچند اونجا فقط سم دیدیم تا آس بودن، ولی خب چه ربطی داره
    ما شخصیت فیلمای کمدی شما نیستیم

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا