آموزش رانندگانآموزش

چرا پاداش طرح تشویقی برای من واریز نمی‌شود؟

یک دقیقه بیشتر

طرح‌های تشویقی برای همه کاربران فعال ناوگان اسنپ ارسال می‌شود؛ اما پاداش این طرح‌ها فقط برای کسانی واریز می‌شود که قوانین و چارچوب‌های انجام صحیح طرح‌های تشویقی را رعایت می‌کنند. در این بخش قوانینی را که رعایت آنها باعث می‌شود پاداش طرح تشویقی به کاربران راننده تعلق بگیرد با هم مرور می‌کنیم.

ثبت به‌موقع و به‌ترتیب مراحل سفر

بازه زمانی انجام سفرهای طرح تشویقی مشخص است و لازم است حتماً در زمان تعیین شده انجام شوند. ثبت به‌موقع مراحل سفر، نشان می‌دهد همه مراحل در زمان صحیح در اپلیکیشن ثبت شده است. این نکته از قوانین مهم فعالیت در ناوگان اسنپ است و در صورت عدم رعایت توسط کاربر راننده ممکن است منجر به مسدودشدن حساب کاربری وی شود.

چرا پاداش طرح تشویقی برای من واریز نمی‌شود؟ باشگاه رانندگان اسنپ

تطابق مشخصات کاربر راننده با اطلاعات ثبت‌شده در اپلیکیشن

یکی از مهم‌ترین قوانین فعالیت در ناوگان اسنپ، تطابق مشخصات کاربر راننده با اطلاعات ثبت شده در اپلیکیشن است. درصورتی‌که اطلاعات حساب کاربری خود را در اختیار شخص دیگری قرار دهید و آن فرد سفرهای طرح تشویقی ارسال شده برای شما را انجام دهد، پاداش طرح‌های تشویقی به شما تعلق نگرفته و علاوه‌برآن ممکن است حساب کاربری شما به دلیل تخلف مسدود شود.

احترام به انتخاب مسافر در نحوه پرداخت هزینه سفر

هزینه سفرهای اسنپی به دو صورت آنلاین یا نقدی پرداخت می‌شود و مسافران آزادند نحوه پرداخت هزینه سفر را انتخاب کنند. اجبار مسافر برای پرداخت هزینه به‌صورت نقدی یا کارت به کارت علاوه بر اینکه خلاف قوانین فعالیت در ناوگان اسنپ است، به دلیل عدم واریز وجه در حساب آنلاین کاربر راننده، باعث منفی‌شدن اعتبار حساب و عدم واریز پاداش طرح تشویقی می‌شود.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۲,۴۰۰ دیدگاه)

1. سلام علی عزیز،تعلق گرفتن طرح پاداش و تشویقی به صورت سیستمی انجام میشود و باید قوانین مورد نظر ناوگان اسنپ را برای گرفتن طرح پاداش رعایت کنید
      از طریق این لینک میتوانید در این مورد مطالعه کنید:https://club.snapp.ir/snapp-drivers-training/types-incentive-important-points/
      موفق باشید.

1. سلام علی عزیز،تعلق گرفتن طرح پاداش و تشویقی به صورت سیستمی انجام میشود و باید قوانین مورد نظر ناوگان اسنپ را برای گرفتن طرح پاداش رعایت کنید
      از طریق این لینک میتوانید در این مورد مطالعه کنید:https://club.snapp.ir/snapp-drivers-training/types-incentive-important-points/
      موفق باشید.

1. سلام هیچ گونه تخطی از قوانین رخ نداده سفرها بصورت کامل انجام شده و پاداش واریز نشده

1. سلام ابراهیم عزیز، شما میتوانید از طریق پشتیبانی داخل اپلیکیشن اسنپ رانندگان در جهت عدم واریز طرح تشویقی پیام بگذارید،
      تا همکاران ما بررسی کرده و نتیجه را به شما اعلام کنند،موفق باشید.

2. سلام هیچ گونه تخطی از قوانین رخ نداده سفرها بصورت کامل انجام شده و پاداش واریز نشده

1. سلام ابراهیم عزیز، شما میتوانید از طریق پشتیبانی داخل اپلیکیشن اسنپ رانندگان در جهت عدم واریز طرح تشویقی پیام بگذارید،

1. سلام محمد عزیز، شما میتوانید از طریق پشتیبانی داخل اپلیکیشن اسنپ رانندگان در جهت عدم واریز طرح تشویقی پیام بگذارید،

1. سلام محمد عزیز، شما میتوانید از طریق پشتیبانی داخل اپلیکیشن اسنپ رانندگان در جهت عدم واریز طرح تشویقی پیام بگذارید،

3. با سلام و احترام وقتی راننده طرح را انجام می‌دهد باید مبلغ به حسابش واریز شود گاهی اوقات اینترنت ضعیف است و مراحل ثبت بدرستی انجام نمی‌شود این دیگه گناه راننده نیست لطفاً این مورد را حذف کنید تشکر

4. با سلام و احترام وقتی راننده طرح را انجام می‌دهد باید مبلغ به حسابش واریز شود گاهی اوقات اینترنت ضعیف است و مراحل ثبت بدرستی انجام نمی‌شود این دیگه گناه راننده نیست لطفاً این مورد را حذف کنید تشکر

5. ببخشید به من اصلا طرح تشویقی برای من ارسال نمیشه پیگیری کنید لطفا ممنون میشم

6. ببخشید به من اصلا طرح تشویقی برای من ارسال نمیشه پیگیری کنید لطفا ممنون میشم

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00