طرحهای تشویقی برای همه کاربران فعال ناوگان اسنپ ارسال میشود؛ اما پاداش این طرحها فقط برای کسانی واریز میشود که قوانین و چارچوبهای انجام صحیح طرحهای تشویقی را رعایت میکنند. در این بخش قوانینی را که رعایت آنها باعث میشود پاداش طرح تشویقی به کاربران راننده تعلق بگیرد با هم مرور میکنیم.
ثبت بهموقع و بهترتیب مراحل سفر
بازه زمانی انجام سفرهای طرح تشویقی مشخص است و لازم است حتماً در زمان تعیین شده انجام شوند. ثبت بهموقع مراحل سفر، نشان میدهد همه مراحل در زمان صحیح در اپلیکیشن ثبت شده است. این نکته از قوانین مهم فعالیت در ناوگان اسنپ است و در صورت عدم رعایت توسط کاربر راننده ممکن است منجر به مسدودشدن حساب کاربری وی شود.

تطابق مشخصات کاربر راننده با اطلاعات ثبتشده در اپلیکیشن
یکی از مهمترین قوانین فعالیت در ناوگان اسنپ، تطابق مشخصات کاربر راننده با اطلاعات ثبت شده در اپلیکیشن است. درصورتیکه اطلاعات حساب کاربری خود را در اختیار شخص دیگری قرار دهید و آن فرد سفرهای طرح تشویقی ارسال شده برای شما را انجام دهد، پاداش طرحهای تشویقی به شما تعلق نگرفته و علاوهبرآن ممکن است حساب کاربری شما به دلیل تخلف مسدود شود.

احترام به انتخاب مسافر در نحوه پرداخت هزینه سفر
هزینه سفرهای اسنپی به دو صورت آنلاین یا نقدی پرداخت میشود و مسافران آزادند نحوه پرداخت هزینه سفر را انتخاب کنند. اجبار مسافر برای پرداخت هزینه بهصورت نقدی یا کارت به کارت علاوه بر اینکه خلاف قوانین فعالیت در ناوگان اسنپ است، به دلیل عدم واریز وجه در حساب آنلاین کاربر راننده، باعث منفیشدن اعتبار حساب و عدم واریز پاداش طرح تشویقی میشود.

با سلام و احترام
این طرح برای من پیامک اومده ولی تو اپلیکیشن فقط طرح بعد از ۸سفر معاف از پرداخت کمیسیون اومده و طرح ۱۸سفر نیست، لطفاً رسیدگی کنید.
با تشکر
تمدید طرح تشویقی شروع فعالیت مجدد
کاربر راننده عزیز،
طرح تشویقی شروع فعالیت مجدد تا سهشنبه ۹ مرداد تمدید شد.
با انجام سفر از شنبه تا سهشنبه (۳۰ تیر تا ۹ مرداد) علاوهبر درآمد، پاداش دریافت کنید.
۸ سفر: ۱۲۰۰۰۰ تومان پاداش
18 سفر: ۳۰۰۰۰۰ تومان پاداش
-پس از رسیدن به هدف دوم، سفرهای بعدیتان تا روز سهشنبه (۹ مرداد) معاف از پرداخت کمیسیون
با سلام و احترام
این طرح برای من پیامک اومده ولی تو اپلیکیشن فقط طرح بعد از ۸سفر معاف از پرداخت کمیسیون اومده و طرح ۱۸سفر نیست، لطفاً رسیدگی کنید.
با تشکر
تمدید طرح تشویقی شروع فعالیت مجدد
کاربر راننده عزیز،
طرح تشویقی شروع فعالیت مجدد تا سهشنبه ۹ مرداد تمدید شد.
با انجام سفر از شنبه تا سهشنبه (۳۰ تیر تا ۹ مرداد) علاوهبر درآمد، پاداش دریافت کنید.
۸ سفر: ۱۲۰۰۰۰ تومان پاداش
18 سفر: ۳۰۰۰۰۰ تومان پاداش
-پس از رسیدن به هدف دوم، سفرهای بعدیتان تا روز سهشنبه (۹ مرداد) معاف از پرداخت کمیسیون
باسلام و خسته نباشید. لطفا طرح تشویقی برای من فعال کنید.
باسلام و خسته نباشید. لطفا طرح تشویقی برای من فعال کنید.
سلام طرح تشویقی برای من آمده بعد دو سفر معافیت از کمسیون میشه یا که به مبلغ ۷۰۰هزار کار کنید ۵۷ هزار پاداش بگیرید خیلی ضعیف هسته هم کرایه پایین هسته هم طرح که میدید جبران نمیکنه استهلاک ماشین نو طرح تشویقی قبلی بدین دیگه انگیز ندارم طرح قبلی میزد ۳۰تا سفر ۷۰۰ هزار پاداش خیلی قشنگ به صرفه انگیزه میداد ممنون میشم طرح تشویقی قبلی راه اندازی کنید
سلام طرح تشویقی برای من آمده بعد دو سفر معافیت از کمسیون میشه یا که به مبلغ ۷۰۰هزار کار کنید ۵۷ هزار پاداش بگیرید خیلی ضعیف هسته هم کرایه پایین هسته هم طرح که میدید جبران نمیکنه استهلاک ماشین نو طرح تشویقی قبلی بدین دیگه انگیز ندارم طرح قبلی میزد ۳۰تا سفر ۷۰۰ هزار پاداش خیلی قشنگ به صرفه انگیزه میداد ممنون میشم طرح تشویقی قبلی راه اندازی کنید
سلام طرح تشویقی ۲۹ تیر واسه من واریز نشده
نمیدونم چ تخلفی کردم تمام سفرها رو هم انجام دادم ممنون میشم دلیل واریز نشدن رو بهم بگین
سلام طرح تشویقی ۲۹ تیر واسه من واریز نشده
نمیدونم چ تخلفی کردم تمام سفرها رو هم انجام دادم ممنون میشم دلیل واریز نشدن رو بهم بگین
سلام اسنپ جان خسته نباشی
چرا کارت بنزین سهمیه نمیده
اسنپ کار عالی موفق باشید
سلام اسنپ جان خسته نباشی
چرا کارت بنزین سهمیه نمیده
اسنپ کار عالی موفق باشید