شیوع ویروس کرونا کسبوکارهای زیادی را تحت تاثیر قرار داده است. باشگاه رانندگان اسنپ در راستای ایجاد فضایی امن برای تامین نیازهای کاربران راننده اقدام به همکاری با تامینکنندگانی کردهاست که خدمات خود را به صورت غیرحضوری نیز ارائه میکنند. برخی از این تامینکنندگان از فروش آنلاین برای ارائه خدمات و محصولاتشان استفاده میکنند و بعضی نیز خط تلفنی برای خرید غیرحضوری و ارسال در محل راهاندازی کردهاند.
شما کاربران راننده میتوانید بر اساس نیازهای خود، با تامینکنندگانی که امکان ارائه خدمات یا کالاهای خود را به صورت غیرحضوری دارند، ارتباط برقرار کنید. فهرست این تامینکنندگان بر اساس شهر را در ادامه مشاهده میکنید.
تهران:
- موتوسل (خرید آنلاین روغن موتور)
- بیمیتو (خرید آنلاین بیمه)
- بیمه ایران (خرید آنلاین بیمه، برای سراسر کشور)
شیراز:
- تاپ باتری (خرید باتری خودرو)
تبریز:
- اتوسرویس برمودا (خرید روغن موتور)
- جهان باتری (خرید باتریهای خودرو)
مازندران:
- فروشگاه عمران خودرو (خرید لوازم یدکی)
- دیاکو صنعت (خرید لوازم یدکی)
اهواز
- فروشگاه باتری زیبایی (خرید باتری خودرو)
- فروشگاه باتری جلودار (خرید باتری خودرو)
سلام .من دوباره اس ام اس برام میادک دوگانه کنم اما میرم ..میگن اسنپ تو سیستم ثبت نکرده .تو رو خدا راهنمایی کنید من نیاز دارم دوگانه کنم
سلام ب اسم ماشین من گاز سوز کردن در اومد ولی من ماشین بیرون گاز سوز کردن الان بی اشتباه کردم تأیید کردم ک گازسوز بکنم ماشین الان هزینه اعتبار سنجی سامانه مرآت از من کم شده و حسابم منفی شده خواهش می کنم حساب منو آزاد کنید
با سلام من برای گاز سوز کردن ثبت نام کردم رزرو نوبت هم زدم انتخاب جایگاه هم زدم ولی رفتم اونجا گفت اسنپ تاییدت نکرده برای من از طرف اسنپ پیام اومده بود میشه لطفا راهنمایی کنین
سلام،حسابم دوساله مسدود هست،چرا فعال نمیشه،اینم شمارم۰۹۹۰۰۱۹۶۰۱۳
سلام و وقت بخیر
میخواستم ببینم من که ماشینم تک سوزه و برای دوگانه سوز کردن ثبت نام کردم،اگه ماشینم رو بفروشم و ماشین جدید با همین پلاک بگیرم.برای گاز سوز کردن ماشین مشکلی پیش نمیاد؟اسنپ ماشین جدیدم رو گاز سوز میکنه؟