شما به قسمت بیست و سوم رادیو اسنپ گوش میکنید:
موضوع اصلی قسمت بیست و سوم رادیو اسنپ، شایعههای ایجادشده پیرامون ویروس کرونا است. در این قسمت به صورت ویژه دربارهی ویروس کرونا صحبت کردهایم و شایعههای شکلگرفته پیرامون آن را بررسی کردهایم.
معرفی خدمات جدید باشگاه رانندگان اسنپ و صحبتی با مسافرها از بخشهای دیگر قسمت بیست و سوم رادیو اسنپ است.
لیست آهنگهای موجود در قسمت بیست و سوم رادیو اسنپ به این شرح است:
- آهنگ قرص قمر ۲ از بهنام بانی
- آهنگ دلبر ناب از ناصر زینعلی
- آهنگ بمبه از سهراب پاکزاد
- آهنگ چشای خوشگلت از محمد طاهر
رادیو اسنپ برنامهی ویژهای برای کاربران راننده اسنپ است و بخشهای متنوعی از جمله تعمیرگاه اسنپ و آموزشگاه اسنپ را در خود دارد. هر یک از این بخشها تعریف خاصی دارند؛ مثلا در بخش تعمیرگاه اسنپ، ترفندهای تعمیر و مراقبت از خودرو را میشنوید و در بخش آموزشگاه، مهارتهای عمومیتری را با هم مرور میکنیم. علاوه بر موارد اینچنینی که جنبهی آموزشی دارند، با گوش دادن به رادیو اسنپ در جریان اخبار باشگاه رانندگان هم قرار میگیرید. بخش جذاب دیگری به نام دربست هم در رادیو اسنپ داریم که در آن، مخاطب صدای شما رانندگان هستیم.
رادیو اسنپ به صورت هفتگی منتشر میشود. اگر دوست دارید در رادیو اسنپ بعدی شنیده شوید، میتوانید صدای ضبط شدهی خودتان را در قالب یک فایل صوتی به آیدی تلگرام Radiosnapp_dc بفرستید. منتظر شنیدن صدای گرم شما رانندگان عزیز اسنپ هستیم.
رادیوی اطلاع رسان واطلاعات روز وبا موزیک های شاد روحیه بخش است مرسی ممنون
م ن درخاست بهم میخوره سرویس میرم قیمت ۱۰۰۰۰ میشه پاین سفر پنچ مسافر میده بقیش میگه از طرف اسنپ اونم خدا میدونه به کارت بیاد که این جوری نمیشه اسنپ کار کنی
سلاممنتوهرماهحداقل۲۰۰۰کیلومترپیمایشداشتمولیاصلانسهمیهبنزینبهمندادنچرا?
همهمدارکهمدرستارسالگردمولینمیدهبنزین
باسلام سوالی داشتن درموردکمپین۱۰۰۱خاستم بپرم این گمپین هنوز پابرجاست
سلام وحید جان
بله کمپین در حال حاضر تمدید شده
به نظر بنده بهتر است پشتیبانی اسنپ همانگونه که اعلام می کند در نظر سنجی شرکت کنید.به صورت پیامکی نیز اعلام کند که میزان پیمایش شما چه قدر است وچه میزان سهمیه سوخت به شما تعلق می گیرد چون بدون داشتن سهمیه سوخت سرویس های کمتری می توان رفت
با سلام من حدود ۳ ماه است کهدر اسنپ کار میکنم و روزی ۶۰ هزار تومان بنزین می زنم و هیچ سهمیه ای به من ندادند