۴ توصیه برای جلوگیری از حواس‌پرتی هنگام رانندگی

پرت شدن حواس راننده، یکی از عوامل اصلی تصادف‌های رانندگی به شمار می‌آید. کاربران راننده فعال اسنپ، همواره در رعایت نکات ایمنی کوشا هستند.

بدین ترتیب سفرهای اسنپی، کاملا امن خواهد بود و تجربه‌ی خوبی برای کاربر راننده و مسافر ایجاد می‌شود.

در این مقاله ۴ نکته‌ای را بررسی می‌کنیم، که مانع حواس پرتی کاربر راننده می‌شود. اسنپ برای تمام شمپا عزیزان سفرهای ایمن و پردرآمدی را آرزومند است.

۱. پیش از شروع به حرکت مسیریابی کنید

پس از قبول سفر، پیش از آن‌که شروع به حرکت کنید، گزینه «مسیریابی» را لمس کنید، تا بهترین مسیر به شما نشان داده شود. این کار را پس از رسیدن به محل مبدا و سوار شدن مسافر نیز انجام دهید.

همچنین پیشنهاد می‌شود، که پس از مسیریابی گوشی را بر روی پایه قرار دهید و آن را در دست نگیرید!

مسیریابی در حال رانندگی یکی از دلایل اصلی تصادفات است.

۲. موسیقی را از قبل انتخاب کنید

پخش موسیقی مناسب داخل خودرو، زمان سفر را برای شما و مسافر دلچسب‌تر خواهد کرد و در نهایت سبب کسب امتیاز بیشتر می‌شود. موسقی و آهنگ‌های دلخواه خود را از قبل به فلش یا CD انتقال دهید. همچنین می‌توانید از طریق تلفن همراه خود یک فهرست پخش (playlist) بسازید، تا آهنگ‌های دلخواه شما به ترتیب پخش شوند.

ایستگاه‌های رادیویی و اپلیکیشن‌های پخش موسیقی نیز گزینه مناسبی است. بدین ترتیب در هنگام رانندگی نیاز به هیچ‌گونه اقدام اضافی برای تغییر یا انتخاب آهنگ نخواهید داشت و تمام تمرکزتان بر روی رانندگی خواهد بود.

۴ توصیه برای جلوگیری از حواس‌پرتی هنگام رانندگی باشگاه رانندگان اسنپ

در صورت تمایل می‌توانید از طریق اتصال کابل aux به تلفن‌همراه خود، به رادیو اسنپ گوش بدهید و علاوه‌بر آهنگ از آخرین اخبار و آموزش‌ها باخبر شوید. رادیو اسنپ هر هفته در صفحه ابنستاگرام باشگاه رانندگان، کانال تلگرام شهرتان و سایت باشگاه رانندگان قرار می‌گیرد.

۳. سرحال و هوشیار باشید

کاربران فعال اسنپ، روزانه ساعات‌ زیادی را مشغول انجام سفرهای اسنپی هستند. بنابراین به شما کاربران عزیز پیشنهاد می‌کنیم، پس از هر ۹۰ دقیقه رانندگی، به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه توقف کنید، چند قدمی راه بروید و کمی هوای تازه تنفس کنید. همچنین با به همراه داشتن فلاسک می‌توانید در هنگام استراحت کمی چای یا قهوه بنوشید.

۴. از تلفن همراه استفاده نکنید

پس از مسیریابی مقصد و قرار دادن تلفن همراه بر روی پایه، در حین رانندگی از تلفن همراه برای پاسخ دادن پیام یا تماس استفاده نکنید. استفاده از تلفن همراه علاوه‌بر اینکه تمرکز شما را پایین و احتمال وقوع حادثه را بالا می‌برد، موجب نارضایتی کاربر مسافر نیز می‌شود. آمارها نشان دهد، که کاربران راننده برتر، از تلفن‌همراه هنگام رانندگی به هیچ‌عنوان استفاده نمی‌کنند.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00