باشگاه رانندگان در همکاری با فروشگاه قصر عینک «سیاوش»، تسهیلاتی را ویژه بیناییسنجی و خرید انواع عینک و… برای کاربران راننده اسنپ در اراک فراهم کرده است.
بیناییسنجی و تخفیف ویژه خرید عینک دودی، طبی، انواع لنز و...، برای شما کاربر راننده عزیز و خانواده محترمتان
امتیازات طرح
- ۲۰٪ تخفیف تمام محصولات
- ویژه کاربران راننده و خانوادههای آنها
لیست قیمت
نوع خدمات | قیمت ویژه اسنپ (تومان) |
---|---|
عینک طبی پرادا | |
عینک دودی ao | |
عینک دودی آیسبرلین | |
عینک دودی ریبن 205 | |
عینک طبی ریبن | |
لنز رنگی دهب | |
عینک طبی فشن | |
عینک دودی police پلار | |
عینک طبی دیور |
شرایط استفاده
- مهلت استفاده از تسهیلات عینک سیاوش تا ۱۰ آذر ۱۴۰۳ است.
- برای استفاده از این تسهیلات ارائه کد معرفی الزامی است.
ساعات مراجعه
هر روز هفته
از ساعت ۱۰ تا ۲۲
نشانی
- اراک، ابتدای خیابان جانبازان، روبروی پاساژ مرکزی، قصر عینک سیاوش
مدیران محترم اسنپ لطفا به درد دل راننده گوش بدین آه مضلم دامنتو میگیره فقط به فکر جیب خود نباشید خدا شاهده دوساعت با ماشین میچرخ آخرش میبینم سر جمع۱۰۰ تومن میمونه آخه کرایه ۱۳ هزاری مگه هست ۲۰۰ میلیون قیمت ماشینه چجوری بصرفه الان کرایه تاکسی همدان ۵۰ در صد گران شده آخرش هم ۲۰ درصد باید بدیم کمیسیون
والا به خدا یه فکری بکنید چند وقته دیگه رانندهها میشن مسافر سر راه سوار کن واقعا به صرف تر از اسنپه
لطف کنید یک وام به رانندگان بدید لاقل ماشین مدل بالا بگیریم خرج ماشین کم بشه.ما لوازم خانگی نمیخواهیم
گوشی
اگر دوست داشته باشین شغل اصلی من عمده فروش عینک هستم میتونم برای راننده ها و حتی خانوادشون تمام عینک های طبی و افتابی و ساخت عدسی هاشون را انجام میدم به صورت قسطی چندماهه و بیست درصد هم سهم اسنپ میدم شاید هم بیشتر فقط جایگاه را برای انتخاب عینک هاشون باید تو یکی از دفاتر خود اسنپ باشه چون ورشکست شدم فعلا جایگاه ثابت ندارم ولی از بغل من سود خیلی خیلی خیلی بالای میتونین استفاده کنید چون عمده فروش هستم
سلام دوست عزیز
برای اینکه شما یکی از ارائهکنندگان خدمات به رانندگان اسنپ باشید، وارد لینک زیر بشید و مقالات رو مطالعه کنید. در نهایت هم درخواست همکاریتون رو ثبت کنید.
https://club.snapp.ir/vendor-academy/