کاربران راننده فعال اسنپ علاوه بر درآمدهای روزانه از مزایای متنوعی بهرهمند میشوند. یکی از این مزایا طرحهای تشویقی است که کاربران راننده با انجام طرح تشویقی و رسیدن به هدف مشخصشده از پاداش طرح برخوردار میشوند.
در بهروزرسانی جدید اپلیکیشن کاربران راننده اسنپ، نحوه نمایش و اطلاع از طرح تشویقی جدید و همچنین نوع جدیدی از طرح تشویقی ارائه شده است که در این مطلب با این تغییرات بیشتر آشنا میشویم.
چگونه از طرح تشویقی جدید مطلع شویم؟
در نسخه جدید اپلیکیشن کاربران راننده اسنپ زمانی که طرح جدیدی برای راننده فعال میشود، علاوه بر پیامهای داخل اپلیکیشن، در صفحه اصلی اپلیکیشن قسمت پایین سمت راست، روی گزینه طرحهای تشویقی یک نقطه قرمز به نمایش درمیآید. این روش برای سهولت و آگاهی بهموقع از طرحهای تشویقی در نظر گرفتهشده است.
طرح تشویقی با پاداش نقدی مبتنی بر درآمد
طرحهای تشویقی انواع مختلفی دارند که یکی از آشناترین طرحهای آن، انجام تعداد سفر مشخص در بازه زمانی اعلامشده است و در صورت رسیدن به هدف، مبلغی به عنوان پاداش علاوه بر درآمد به کاربر راننده تعلق می گیرد.
در بهروزرسانی جدید اپلیکیشن کاربران راننده اسنپ، نوع جدیدی از طرح تشویقی معرفی شده است که بر خلاف نمونههای قبلی بر اساس درآمد است.
در طرح تشویقی با پاداش نقدی بر اساس درآمد، در صورتی که درآمد کاربر راننده (بدون کسر کمیسیون) به مقدار مشخصشده در طرح برسد، علاوه بر درآمد سفر، مبلغی به عنوان پاداش به کاربر تعلق می گیرد.
بهعنوان مثال همانطور که در تصویر مشاهده میکنید در پیام طرح تشویقی به کاربر راننده اعلام شده است در صورتی که در بازه زمانی ۱۰ تا ۱۹ به درآمد ۲۰۰ هزار تومان برسد، مبلغ ۶۰هزار تومان بهعنوان پاداش دریافت خواهد کرد.
نکات مهم
- نوع جدید طرح تشویقی صرفاً یکی از انواع مختلف طرحهای تشویقی است و جایگزین آنها نمیشود و انواع طرحهای تشویقی قبلی همچنان فعال است.
- در طرح تشویقی با پاداش نقدی بر اساس درآمد، میزان درآمد مشخصشده بدون کسر کمیسیون در نظر گرفته میشود.
- در قسمت جزئیات طرح تشویقی، مقدار درآمد و زمان باقیمانده تا رسیدن به هدف و کسب پاداش نمایش داده میشود.
سلام طرح تشویقی دیگه ب من تعلق نمیگیره خواهشن بررسی بشه ممنون
سلام طرح تشویقی دیگه ب من تعلق نمیگیره خواهشن بررسی بشه ممنون
سلام ، ای کاش برنامه اسنپ رانندگان باکس رو مثل برنامه رانندگان خودرو یکک کم. گسترش بدین :/ هیچی توش نیست مثل مکان منتخب … عالی میشه ردیف کنید کمی کسری هاشو
سلام ، ای کاش برنامه اسنپ رانندگان باکس رو مثل برنامه رانندگان خودرو یکک کم. گسترش بدین :/ هیچی توش نیست مثل مکان منتخب … عالی میشه ردیف کنید کمی کسری هاشو
ممنون میشم کد معرف منو در اسنپ باکس بزنید
کد معرف ۵۶۹۷۸۳۶۱۲
569783612
ممنون میشم کد معرف منو در اسنپ باکس بزنید
کد معرف ۵۶۹۷۸۳۶۱۲
569783612
طرح تشویقی قبل خیلی خوب بود و ما انگیزه داشتیم ام طرح من قطع است.
طرح تشویقی قبل خیلی خوب بود و ما انگیزه داشتیم ام طرح من قطع است.
در چه حالتی ۴ میلیون پاداش رو میده منظور چند تا مسافر جا به جا بکنم و اینکه تاریخ معین میخواد برای این مسافرا
در چه حالتی ۴ میلیون پاداش رو میده منظور چند تا مسافر جا به جا بکنم و اینکه تاریخ معین میخواد برای این مسافرا