باشگاه رانندگان در همکاری با فروشگاه آنلاین «ایران کاور»، تسهیلات ویژهای را برای خرید انواع لوازم جانبی خودرو برای کاربران راننده اسنپ در سراسر کشور فراهم کرده است.
خرید آنلاین روکش صندلی، کفپوش و سایر لوازم جانبی خودرو با کد تخفیف اختصاصی اسنپ (Snap401)، همراه ضمانت 7 روزه بازگشت تمام محصولات
برای شروع خرید، ابتدا با لمس دکمه زیر وارد سایت ایران کاور شوید، محصولات موردنظر خود را انتخاب و به لیست خرید اضافه کنید و پیش از پرداخت نهایی، کد تخفیف زیر را وارد کنید:
Snap401
کاربران راننده عزیز توجه داشته باشید، تخفیف ویژه اسنپ برای خرید تمام محصولات و اضافه بر تخفیفهای سایت اعمال میشود.
شرایط استفاده
- مهلت استفاده از تسهیلات فروشگاه آنلاین «ایران کاور» تا ۲۹ تیر ۱۴۰۴ است.
- برای استفاده از این تسهیلات، لازم است اپلیکیشن راننده شما فعال باشد.
ساعات مراجعه
خرید از فروشگاه ایران کاور، بهصورت شبانهروزی و آنلاین از سایت ایران کاور در دسترس است.
سلام ممنون از زحمات دست اندرکاران اسنپ
درمورد لغو سفر ها بعضا شاهد لغو سفر در نزدیکی لوکیشن ارسالی هستیم
ازانجایی که فرصتی ازدست رفته ودرترافیک سنگین رانندگی و به نزدیکی مسافر رسیدیم لغو سفر موجب زیان واستهلاک خودرو میباشد
لطفاً در برنامه ریزی اجرای بهتر اسنپ مد نظر وبذل توجه فرمایید
دوست عزیز سنپ در بروزرسانی قوانین سفر تاکسی خود اعلام کرد که پس از رسیدن راننده به مبدأ و گذشت ۵ دقیقه از زمان قبول درخواست سفر، اگر مسافر سفر را لغو کند، یا تا ۵ دقیقه بعد از رسیدن راننده، در مبدأ حاضر نشود و راننده مجبور به لغو سفر شود، مسافر موظف به پرداخت هزینه لغو سفر به راننده است.
این هزینه جبران زمان تلف شده و هزینه سوختی است که راننده برای رسیدن به مبدا صرف کرده است و مستقیماً بدون کسر کمیسیون، به حساب کاربر راننده واریز خواهد شد.
سلام ممنون از زحمات دست اندرکاران اسنپ
درمورد لغو سفر ها بعضا شاهد لغو سفر در نزدیکی لوکیشن ارسالی هستیم
ازانجایی که فرصتی ازدست رفته ودرترافیک سنگین رانندگی و به نزدیکی مسافر رسیدیم لغو سفر موجب زیان واستهلاک خودرو میباشد
لطفاً در برنامه ریزی اجرای بهتر اسنپ مد نظر وبذل توجه فرمایید
دوست عزیز سنپ در بروزرسانی قوانین سفر تاکسی خود اعلام کرد که پس از رسیدن راننده به مبدأ و گذشت ۵ دقیقه از زمان قبول درخواست سفر، اگر مسافر سفر را لغو کند، یا تا ۵ دقیقه بعد از رسیدن راننده، در مبدأ حاضر نشود و راننده مجبور به لغو سفر شود، مسافر موظف به پرداخت هزینه لغو سفر به راننده است.
این هزینه جبران زمان تلف شده و هزینه سوختی است که راننده برای رسیدن به مبدا صرف کرده است و مستقیماً بدون کسر کمیسیون، به حساب کاربر راننده واریز خواهد شد.
سلام خسته نباشین لطفا یک فکری برای خانمهایی که سرپرست خانوار هستند بکنید ممنون
سلام دوست عزیز، درصورتیکه سرپرست خانواده هستید و مدرکی دال بر سرپرست بودن دارید، با بهمراه داشتن مدرک، کارت ملی و اصل شناسنامه حضورا به دفتر اسنپ در شهر خود مراجعه کنید. همچنین می توانید لینک زیر را جهت راهنمایی مطالعه کنید.
https://club.snapp.ir/news/householder-women-exempted-from-paying-snapp-commission-1403/
سلام خسته نباشین لطفا یک فکری برای خانمهایی که سرپرست خانوار هستند بکنید ممنون
سلام دوست عزیز، درصورتیکه سرپرست خانواده هستید و مدرکی دال بر سرپرست بودن دارید، با بهمراه داشتن مدرک، کارت ملی و اصل شناسنامه حضورا به دفتر اسنپ در شهر خود مراجعه کنید. همچنین می توانید لینک زیر را جهت راهنمایی مطالعه کنید.
https://club.snapp.ir/news/householder-women-exempted-from-paying-snapp-commission-1403/
کرایه ها واقعا پایین میباشد در افزاش کرایع ها همکاری کنید با تشکر از ناوگان بزرگ اسنپ
کرایه ها واقعا پایین میباشد در افزاش کرایع ها همکاری کنید با تشکر از ناوگان بزرگ اسنپ
سلام وقتتون بخیر
من تازه تعویض پلاک کردم بعد میرم داخل برنامه هر کاری میکنم عوض نمیشه
لطفاً اینو برا من درستش کنید
مسافران سوار نمیشن
کاربر عزیز برای تغییر خودرو از طریق برنامه قسمت اطلاعات کاربری> تغییر مشخصات ماشین اقدام نمایید.
از این لینک می توانید برای دانلود برنامه نسخه اندروید اقدام کنید و تغییر خودرو خود را انجام دهید.
https://downloads.snapp.site/android/driver/latest.apk
سلام وقتتون بخیر
من تازه تعویض پلاک کردم بعد میرم داخل برنامه هر کاری میکنم عوض نمیشه
لطفاً اینو برا من درستش کنید
مسافران سوار نمیشن
کاربر عزیز برای تغییر خودرو از طریق برنامه قسمت اطلاعات کاربری> تغییر مشخصات ماشین اقدام نمایید.
از این لینک می توانید برای دانلود برنامه نسخه اندروید اقدام کنید و تغییر خودرو خود را انجام دهید.
https://downloads.snapp.site/android/driver/latest.apk
سلام لطفا مسریاب روی خود اسنپ رانندگان نصب کنید
کاربر عزیز پس از قبول سفر، گزینه «مسیریابی» در پایین صفحه نمایش داده میشود. پیش از شروع سفر، آن را لمس کنید تا بهترین مسیر به شما نمایش داده شود.
سلام لطفا مسریاب روی خود اسنپ رانندگان نصب کنید
کاربر عزیز پس از قبول سفر، گزینه «مسیریابی» در پایین صفحه نمایش داده میشود. پیش از شروع سفر، آن را لمس کنید تا بهترین مسیر به شما نمایش داده شود.