باشگاه رانندگان اسنپ در همکاری با تعمیرگاه «حسین»، تسهیلات ویژهای برای استفاده از خدمات تعمیرگاهی این مرکز برای کاربران راننده تبریز فراهم کرده است. همچنین خدماتی مانند شستوشوی بخاری خودرو نیز در این مرکز برای شما عزیزان ارائه شده است.
خدمات مکانیکی، جلوبندی و آهنگری خودرو، همراه تست موتور رایگان
امتیازات طرح
- ۴۰ درصد تخفیف اجرت خدمات مکانیکی، جلوبندی و آهنگری خودرو
- تست موتور رایگان (در صورت دریافت خدمات تعمیرگاهی)
لیست قیمت
نوع خدمات | قیمت ویژه اسنپ (تومان) |
---|---|
اجرت تعویض صفحه کلاچ پراید، تیبا، ساینا | |
اجرت تعویض تسمهتایم پراید، تیبا، ساینا | |
اجرت تعویض لنت جلو پراید، تیبا، ساینا | |
اجرت تعویض لنت عقب پراید، تیبا، ساینا | |
اجرت تعویض جلوبندی کامل پراید، تیبا، ساینا | |
اجرت تعویض صفحه کلاچ سمند، پرشیا، 405 | |
اجرت تعویض تسمهتایم سمند، پرشیا، 405 | |
اجرت تعویض لنت جلو سمند، پرشیا، 405 | |
اجرت تعویض لنت عقب سمند، پرشیا، 405 | |
اجرت تعویض جلوبندی کامل سمند، پرشیا، 405 | |
اجرت تعویض صفحه کلاچ 206 تیپ2 | |
اجرت تعویض تسمهتایم 206 تیپ2 | |
اجرت تعویض لنت جلو 206 تیپ2 | |
اجرت تعویض لنت عقب 206 تیپ2 | |
اجرت تعویض جلوبندی کامل 206 تیپ2 | |
اجرت تعویض تسمهتایم 206 تیپ5 | |
اجرت تعمیر کامل موتور پراید | |
اجرت تعمیر کامل موتور 405 | |
اجرت تعمیر کامل موتور 206 تیپ 2 | |
اجرت تعمیر کامل موتور 206 تیپ 5 | |
اجرت باز و بست اکسل پژو |
شرایط استفاده
- مهلت استفاده از تسهیلات تعمیرگاه حسین تا ۷ خرداد ۱۴۰۴ است.
- برای استفاده از این تسهیلات ارائه کد معرفی الزامی است.
ساعات مراجعه
شنبه تا پنجشنبه
از ساعت ۹ تا ۲۰
نشانی
- تبریز، خیابان ستارخان، کوی شرکت واحد، پشت بانک سپه، خدمات خودرویی حسین
آقا من موندم این مملکت قانون نداره اتحادیه واصناف نداره اینا این قیمتا را بامنت به این شرکت بدبخت ما میده چرا نباید شرکت برای راننده هاش یه مکانیک پیدا کنه که لیست اعلام شده دستمزدهای ۱۴۰۲ را سردر مغازش مثل نانوایی بزنه خودتون یه گوگل هم بکنید لیست قیمتهای تهران میاد لازم به تماس گرفتن ودرخاست اتحادیه تبریز نیست
آقا من موندم این مملکت قانون نداره اتحادیه واصناف نداره اینا این قیمتا را بامنت به این شرکت بدبخت ما میده چرا نباید شرکت برای راننده هاش یه مکانیک پیدا کنه که لیست اعلام شده دستمزدهای ۱۴۰۲ را سردر مغازش مثل نانوایی بزنه خودتون یه گوگل هم بکنید لیست قیمتهای تهران میاد لازم به تماس گرفتن ودرخاست اتحادیه تبریز نیست
سلام
آهنگر بنده بدون تخفیف همین قیمتا کار میکنه، نیازی به تخفیف شما نیست ????
سلام
آهنگر بنده بدون تخفیف همین قیمتا کار میکنه، نیازی به تخفیف شما نیست ????
سلام خیابان بهاربلبرنگ تعویض چرخ جلو پراید ۱۰۰تومن تراشکارگرفته ۱۵۰تومن مکانیک گرفته ولی اسنب این اقای خودروی حسن معرفی کرده ۳۵۰تومن میخوای باهزینه تراشگاری بایدارزون بگیرن ولی ۱۵۰تون گران حساب میکنه ????????
سلام خیابان بهاربلبرنگ تعویض چرخ جلو پراید ۱۰۰تومن تراشکارگرفته ۱۵۰تومن مکانیک گرفته ولی اسنب این اقای خودروی حسن معرفی کرده ۳۵۰تومن میخوای باهزینه تراشگاری بایدارزون بگیرن ولی ۱۵۰تون گران حساب میکنه ????????
سلام و عرض خسته نباشید من راننده اسنپ هستم چندین ماه است در گاز سوز کردن ماشین ثبت نام کرده ام اما خبری نشده است با بنزین کار کردن بصرفه نیست
سلام و عرض خسته نباشید من راننده اسنپ هستم چندین ماه است در گاز سوز کردن ماشین ثبت نام کرده ام اما خبری نشده است با بنزین کار کردن بصرفه نیست