با توجه به شرایط موجود و وظیفه همه ما برای کمک به پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، تصمیم گرفتیم مسابقه «سفر تا ۹۹» را متوقف و ادامه آن را به زمان دیگری موکول کنیم. ضمن تشکر از مشارکت همه شما عزیزان، به اطلاع میرسانیم در حال حاضر اقداماتی در راستای همراهی کاربران راننده جهت حفظ بهداشت فردی و خودروهای این عزیزان در دست اقدام است که در روزها آینده اطلاع رسانی خواهیم کرد.
کمکم به روزهای پایانی سال ۱۳۹۸ نزدیک میشویم. باشگاه رانندگان اسنپ امسال نیز برای قدردانی از همراهی کاربران راننده مسابقه بزرگ سفر تا ۹۹ را برگزار میکند که بزرگترین سفر اسنپ تا امروز است.
اسامی برندگان قرعهکشی اول (۳ تا ۶ اسفند)
طبق اعلام قبلی برندگان ۳ روز اول مسابقه سفر تا ۹۹ مشخص شدند. ۱۳۹۹ کاربر راننده که برنده جوایز ۲۰۰ هزار تومانی و ۵۰ هزار تومانی شدند. شما کاربران عزیز میتوانید از طریق لینک زیر اسامی برندگان را مشاهده کنید. فایل اسامی به ترتیب حروف الفبا تنظیم شده تا شما بتوانید به سادگی نام خود را پیدا کنید. امیدواریم شما نیز در میان برندگان ما باشید.
در ادامه اسامی ۹ برنده جایزه یک میلیون تومانی و یک برنده جایزه ۹ میلیون تومانی را مشاهده میکنید:
۹جایزه ۱میلیون تومانی:
- محمدصالح انصارینسب از آذربایجان غربی
- علیرضا حسنعلیخانی از قم
- شهریار فروغیارانی از تهران
- مهدی فرمانی از کرمانشاه
- جعفر قاسمی از تهران
- حسین سوقندی از خراسان رضوی
- احمد دشتیسرنقی از آذربایجان غربی
- محمدعلی شهابی از همدان
- سعید بساطی از تهران
کاربر راننده پرتلاش و خوششانس برنده جایزه ۹ میلیون تومانی:
- حسن ممشلی از تهران
جوایز سفر تا ۹۹
بیش از ۷ هزار برنده و ۱ میلیارد جوایز نقدی بخشی از مسابقه بزرگ سفر تا ۹۹ است. این جوایز به ۲ بخش کلی تقسیم میشوند.
۱- جوایز قرعهکشیهای ۳ روزه
- ۱۰۰۰ جایزه ۵۰ هزار تومانی
- ۳۹۹ جایزه ۲۰۰ هزار تومانی
- ۹ جایزه ۱ میلیون تومانی
- ۱ جایزه ۹ میلیون تومانی
۲- جوایز بزرگ نهایی
۹ جایزه
۹,۰۰۰,۰۰۰ تومانی
۱ جایزه بزرگ
۹۹,۰۰۰,۰۰۰ تومانی
قوانین و شرایط شرکت در مسابقه
۱- برای شرکت در مسابقه «سفر تا ۹۹» ابتدا از طریق فرم زیر با شماره موبایل اسنپیتان ثبتنام کنید.
تنها یکبار ثبتنام کافی است.
۲- برای حضور در قرعهکشیهای ۳ روزه به حداقل تعداد سفرهای اعلامشده نیاز دارید. سفر بیشتر و امتیاز بیشتر، شانس شما را در این قرعهکشیها افزایش خواهد داد.
پس از انجام تعداد سفر مشخصشده طبق جدول بالا، واجد شرایط حضور در قرعهکشیهای ۳ روزه جوایز خواهید بود. به ازای هر سفر بیشتر از حداقل اعلامشده، یک امتیاز به دست میآورید. کسب امتیاز بیشتر، شانس شما را برای برندهشدن افزایش خواهد داد.
- برای حضور در قرعهکشیهای ۳ روزه به حداقل تعداد سفرهای اعلامشده نیاز دارید. سفر بیشتر و امتیاز بیشتر، شانس شما را در این قرعهکشیها افزایش خواهد داد.
- برای حضور در قرعهکشی نهایی به حداقل ۳۰۰ امتیاز نیاز دارید. تمام امتیازهای شما از آغاز مسابقه تا روز پایانی برای کسب ۳۰۰ امتیاز محاسبه خواهند شد.
توجه: امتیازهای کسبشده توسط شما، شنبه و سهشنبه هر هفته پیش از قرعهکشی با پیامک به اطلاعتان خواهد رسید.
اعلام برندگان
قرعهکشیها روزهای شنبه و سهشنبه هر هفته انجام میشود و از اینستاگرام رسمی باشگاه راننده اسنپ به صورت زنده پخش خواهد شد.
در طول مسابقه نوروزی سفر تا ۹۹ مجموعا ۵ قرعهکشی زنده خواهیم داشت. قرعهکشیهای ۳ روزه طبق جدول زمانی زیر انجام خواهند شد:
در نظر داشته باشید که مجموع تمام امتیازهای کسب شده توسط کاربران راننده شرکتکننده در مسابقه سفر تا ۹۹ در قرعهکشی بزرگ روز ۲۴ اسفند شرکت داده میشوند. پس کسب امتیاز بیشتر شانس شما را برای دریافت جایزه نهایی افزایش میدهد.
سوالات رایج
[accordions] [accordion title= قرعهکشیها در چه روزهایی برگزار میشوند؟]قرعهکشیها به ۲ صورت انجام میشوند. بخشی از قرعهکشیها هر ۳ روز انجام میشوند که زمانبندی آنها در همین صفحه اعلام شده است. علاوه بر قرعهکشیهای ۳روزه، یک قرعهکشی بزرگ نهایی هم خواهیم داشت که در تاریخ ۲۴ اسفند انجام میشود.[/accordion] [accordion title= برای شرکت در قرعهکشی ۳روزه و قرعهکشی نهایی چه کار باید کرد؟]برای شرکت در قرعهکشیهای ۳روزه و نهایی باید حداقل تعداد سفرهای تعیینشده برای هر استان را انجام دهید. با انجام دادن این سفرها، حداقل شرط لازم برای شرکت در قرعهکشی را به دست میآورید و با انجام هر سفر بیشتر از این تعداد، شانستان برای برنده شدن را افزایش میدهید. برای حضور در قرعهکشیهای ۳ روزه باید حداقل بر اساس جدول موجود سفر انجام دهید و برای حضور در قرعهکشی نهایی به حداقل ۳۰۰ امتیاز نیاز دارید.[/accordion] [accordion title= دلیل تفاوت در حداقل تعداد سفرهای هر استان چیست؟]تعداد سفرهای حداقلی اعلامشده برای شرکت در قرعهکشی، با توجه به تعداد سفرهای قابل انجام در ۳ روز در هر یک از استانها تعیین شده است.[/accordion] [accordion title= برای افزایش امتیاز چه کار باید کرد؟]برای به دست آوردن امتیاز، ابتدا باید حداقل تعداد سفر مربوط به استان محل فعالیتتان را انجام دهید. بعد از رسیدن به حداقل تعداد سفر، به ازای هر سفر بیشتری که انجام دهید، ۱ امتیاز بیشتر به دست میآورید.[/accordion] [accordion title= برای شرکت در قرعهکشی ۳ روزه به چند امتیاز نیاز است؟]برای شرکت در قرعهکشیهای ۳روزه باید ابتدا حداقل تعداد سفر اعلامشده را انجام دهید. هر امتیاز بیشتر، شانس شما را افزایش خواهد داد. امتیازهای مربوط به هر کدام از قرعهکشیهای ۳روزه، هر ۳ روز ریست میشوند. بنابراین اگر نتوانستید حداقل امتیاز لازم برای شرکت در یکی از قرعهکشیها را به دست بیاورید، برای شرکت در قرعهکشیهای بعدی فرصت دارید.[/accordion] [accordion title= برای شرکت در قرعهکشی نهایی به چند امتیاز نیاز است؟]برای شرکت در قرعهکشی نهایی به حداقل ۳۰۰ امتیاز نیاز دارید. در این قرعهکشی هم امتیاز بیشتر، شانس شما را برای برنده شدن افزایش خواهد داد. امتیازهای شما برای شرکت در قرعهکشی نهایی از ابتدای مسابقهی نوروزی محاسبه میشوند. یعنی برای به دست آوردن حداقل ۳۰۰ امتیاز، ۳ هفته زمان دارید.[/accordion][/accordions]
سلام اگر یکساعت معطل شد راننده چقدر باید پرداخت کنیم
من نمیدونم
سلام جناب غلامی
اگر کد کنسلی رو به درستی وارد کرده باشید، سفر شما بررسی خواهد شد
و در صورتی که هزینه کنسلی به شما تعلق بگیره، طی ۴۸ ساعت مبلغ به اعتبار شما اضافه خواهد شد.
سلام امیر جان
برای مسافرین هم مانند کاربران راننده محدودیت هایی در مورد لغو سفر در نظر گرفته شده
باعرض سلام و ادب خدمت کلیه عزیزان زحمت کش اسنپ . متاسفانه کرایه ها در اسنپ اصلا منصفانه نیست . برای مثال بنده در مشهد مسافر داشتم که حدود ۳۲ کیلومتر مسیر از قاسم آباد تا شهرک مهرگان طی کردم کرایه این مسیر ۱۸۰۰۰ تومان بود که پورسانت اسنپ ۲۶۶۱ تومان شد و کرایه بنده حقیر هم مبلغ ۱۵۳۴۹ تومان شد . باتوجه به اینکه منطقه مربوطه روستایی بوده مجبور شدم مسیر را خالی برگردم . به نظر شما این کرایه منطقیه . هرچندکه شما اعلام می کنید در تعیین نرخ سفرهای اسنپ مواردی همچون بعد مسافت ، ساعت پیک ترافیک ، دشواری دسترسی و … درنظر گرفته شده ولی این اصلا عادلانه و منصفانه نیست .
سلام چطوری میتونم منم سهمیه بنزین بگیرم میشه راهنمایی کنید لطفآ????????
سلام سهراب جان
اختصاص اعتبار سهمیه سوخت به کاربران راننده در تاکسیهای اینترنتی بر اساس پیمایش هفتگی صورت میگیرد. هر کاربر رانندهای که در هفته حداقل ۴۷ کیلومتر پیمایش داشته باشد، واجد شرایط دریافت این اعتبار خواهد بود.
واقعا بنزین میدن من حدود۶۰۰تومان یعنی۲۰۰لیتر بنزین رایگان گرفتم دمشون گرم
بهترین کار همین بود واقعا من خیلی توفکر بودم هم دوست داشتم شرکت کنم هم از کرونا میترسیدم
باسلام وخسته نباشید من توی تمام عمرم یک ریال هم توهیچ مسابقه ای برنده نشدم یه احساس عجیبی بهم میگفت این شاید اولینبار توی عمرت باشه که میخوادثابت بکنه که اینقدر مه بدشانس نیستی ولی مثل اینکه همونه که همیشه بوده خوش به حال برنده ها…….
واقعا سهمیه بنزین میدن !
سلام لطفا قرعه کشیهای بیشتری بگذارید چون واقعا رانندگان اسنپ ۸۰ درصد زن وبچه دارند وبه پول شب عید نیازمند هستن
سلام محمد عزیز
علیرغم همه تلاش هایی که برای برگزاری مسابقه سفر تا ۹۹ از سوی ما و شما کاربران راننده عزیز شد، با توجه به شرایط موجود و برای کمک به پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، تصمیم گرفتیم مسابقه “سفر تا ۹۹” را متوقف و به زمان دیگری موکول کنیم.
اقااگرسهمیه سوخت نمخواین بدین چراسرکارمیزارین بگین نمیدیم پنج ماهه که باماشینم کارمیکنم هنوزسهمیه سوخت دریافت نکردم کی میدن سهمیه سوخت به ما معلوم نیست باخداست
داداش من ۲۰۰لیتر کاملا رایگان گرفتم.اولا برو جایگاههای بانک ملت که رنگش قرمزه یکی از کاترهای بانکی که به اسم خودته بده متصدی موجودی بگیره رمزش ۴رقم اخر کد ملی خودته
سلام : اگر لطف کنید این قرعه کشی سالانه و ماهانه را از روی امتیازهایی که رانندگان دریافت می کنند که در بالای صفحه اسنپ رانندگان می باشد منصفانه تر است و رانندگان در طول سال و ماههای بعدی به صورت امیدوارانه تر و مسرانه تر به کار خود ادامه میدهد .
مثلاً امتیاز بالای ۴/۵ برای قرعه کشی ۹۹ میلیونی و بقیه جوایز به تناسب امتیاز و صلاحدیدتان انجام شود .
چونکه در این طرح که گذاشتید در این سه روز احتمال بروز مشکل برای ماشین ( تصادف و خرابی ) و یا مشکلی برای راننده پیش آید و از طرفی سه روزی که اعلام می کنید برای راننده سه روز کم درخواست باشد پس غیرمنصفانه و ناعادلانه است . با تشکر از مدیریت و عوامل اسنپ که اقدام به نظرخواهی نمودند.
سلام، سهمیه بنزین بهمن ماه برای من واریز نشده چرا
سلام ،سهمیه بنزین بهمن ماه من چرا واریز نشده است
خوبه
اگر لطف کنید این جایزه سالانه و ماهانه را از روی امتیازی که رانندها دارند در قرعه کشی لحاظ فرمایید بهتر و منصفانه تر می باشد مثلاً امتیازهای بالای ۴ برای جایزه ۹۹ میلیونی و امتیازهای بالای ۳ برای جایزه ۹ میلیونی و به تناسب امتیازهای بعدی و جایزهای بعدی انجام شود ، چون این برنامه ای که شما زمان آن را اعلام میکنید احتمال بروز حادثه یا مشکل برای راننده زیاد است و همینطور اون سه روزی که اعلام میشود روز کم درخواست باشد و شانس و حقشان از دست برود .
( با تشکر از مدیریت و عوامل اسنپ )
سلام رسول جان
با توجه به شرایط موجود و وظیفه همه ما برای کمک به پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، تصمیم گرفتیم مسابقه “سفر تا ۹۹” را متوقف و به زمان دیگری موکول کنیم.
باسلام خسته نباشید شما خودتان خوب متوجه هستید که همه چیز گران شده حتی کرایه شرکت واحد هم گران شده اما تو این گرانی قیمت اسنپ بجای بالا رفتن کمی پایین اومده چرا؟؟؟
سلام جناب روحی
محاسبه قیمت ها در اسنپ باتوجه به معیارهای مختلفی مانند مسافت، ترافیک، زمان، شرایط جوی، تعدا درخواست سفر در مقصد، میزان عرضه و تقاضا و … در نظر گرفته می شود. قیمت گذاری در اسنپ اهرمی است برای توازن بین عرضه و تقاضا
سلام من سه روز درخواستی سرویس هام روزی دوتاست امروز تاالان هیچ درخواستی سرویس نداشتم چیکار کنم درخواستی سرویسم زیاد باشه که ۲۵سرویس رو ببرم میشه لطفاً توضیح بدید ممنونم…..؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام واقعا قیمت کرایه های اسنپ خیلی خیلی پایینه برای منی ک راننده ام اصلا نمیصرفه دیگ اسنپ کار کردن همه چیز گرونه اما کرایه ها کم???? اقا لطفا این کرایه ها ببرید بالا ماهم ادمیم باس خرج مخارج زندگیمون بتونیم دربیاریم
سلام من دوروز پیش دوتاسرویس رفتم دیرروز یک درخواستی اسنپ داشتم امروز تا الان هیچی چه چوری ۲۵تاسرویس برم میشه توضیح بدید چراه درخواستی سرویس کمه ممنون میشم….؟؟؟؟؟؟؟
سلام.شما مسابقه راه انداختید تا حق چند راننده را به یک راننده بدید و فقط میگید معیارهای ما
کدوم معیار
کسی اصلا شهر شناس نیست چطور قیمت گزاری کرده
اگه با شرکت واحد هم حساب کنید کاریها بیشتر از اسنپ در میاد تازه باید مسافر ی تکوین برخودش بده تا به ایستگاه اتوبوس بده و از طرف دیگه تا مقصد
اگه خود شما هم هروی کم کم ده ساعت با ماشین کار کنید حتما حتما درب اسنپ را پمپ میکنید
همه چیز گرون شده .فقط و فقط کاریهای اسنپ خورده تو سرش!!؟؟
چرا!؟؟
سلام مسابقه متوقف شده باز چه تاریخی برگزار می شود
سلام مهدی جان
با توجه به شرایط فعلی جامعه امکان برگزاری مسابقه میسر نبود. امیدواریم در شرایط مناسب تری بتونیم مجدد مسابقه رو برگزار کنیم
سلام. برا من َسهمیه بنزین نریختن چیکاربایدبکنم.
سلام رضا جان
محاسبه قیمت ها در اسنپ باتوجه به معیارهای مختلفی مانند مسافت، ترافیک، زمان، شرایط جوی، تعدا درخواست سفر در مقصد، میزان عرضه و تقاضا و … در نظر گرفته می شود.
باسلام درموردسفرهای که هرروز ۲۵ سفر بایدانجام شود تا درقرعه کشی بتواند شرکت کنداگردربعضی روزها بیشتراز۲۵ سفر ودربعضی روزهاکمتراز۲۵ سفر ولی درمجموع به حدنصاب برسد میتواند شرکت کند یا حتما هرروز باید۲۵ سفر راانجام دهد
سلام سهمیه بنزین که واریز میشه چه مدت وقت داره استفاده کنیم ایاسهمیه بنزین میسوزه
سلام ناصر عزیز
اعتبار سهمیه بنزین تا ۶ ماه قابل استفاده است.
سلام خساه نباشید لطفا موقعی که درخواست کمه کرایهها را کم نکنید واین قانون را برای همیشه حذف کنید و کمی در مورد قیمت کرایه تجدید نظر کنبد با تشکر
سلام مهدی جان
محاسبه قیمت ها در اسنپ باتوجه به معیارهای مختلفی مانند مسافت، ترافیک، زمان، شرایط جوی، تعدا درخواست سفر در مقصد، میزان عرضه و تقاضا و … در نظر گرفته می شود.
سلام مبلغ واریزی و مسافت طی شده این ماه را اعلام کنید
سلام محسن جان
میزان پیمایش از طریق پیامک به اطلاع رسید
برای مشاهده موجودی هم می تونید از سامانه سماس استفاده کنید
برای ورود به سماس روی این لینک کلیک کنید
باسلام تورو خدا یه فکری بحال قیمتها بکنید درسته میگن بازار رقابتی ولی نه دیگه اینقدر قیمت پایین بخدا بعضی مسیرها اینقدر قیمتش پایینه که اصلا ارزش نداره حتی استارت بزنی.
سلام شما میگید ۲۵سفر حداقل بایدبریدبرای مسابقه.شماباید فرقی بین کسی که سفرکوتاه میرود با کسی که سفر بلند میرودبگذارید مگرنه همه سفرکوتاه میروند ..من فقط این برج سهمیه بنزین گرفتم اگر میشود سهمیه بنزین ماههای قبلمو پیگیری کنید وبدهید باتشکر
باعرض سلام، اگه بجای جایزه و تشویق راننده ها را بیمه میکردید بهتر نبود
خداروشکرهرچقدخودت میدی همون درسته خداروشکراین هم نباشه چکارکنیم
فقط مسافرراضی باشدماهم راضی هستیم مسافرروسرماجادارن ماهرکاری واسعه مسافرانجام بدیم انجام وظیفه است
سلام خسته نباشین
چجوری و از چه راهی میشه فهمید که چند بار از اعتبار بنزین استفاده کردیمو بفهمیم
مثل ده گردش آخر عابر بانکمون که اگه اشتباه شده باشه متوجه بشیم
سلام حمید جان
شما با مراجعه به سامانه سماس می تونید، مراحل واریز اعتبار و مانده اعتبارتون رو مشاهده کنید.
برای ورود به سامانه روی این لینک کلیک کنید
????️ این روزها همه از #کرونا نوشتند و گفتند و خواندیم و…
ولی خواستم بنویسم از بی دفاع ترین آدمهای این روزها
کسانی که نه آلودگی، نه سرما، نه گرما، نه برف، نه باران و نه حتی کرونا برای وظیفه شغلی شان بی معناست.
کسانی که تمامی ملت ایران مستقیما از خدماتشان در حال استفاده هستند، بی آنکه لحظه ای فکر کنند چطور بیست و چهار ساعت شبانه روز همیشه در دسترس هستند
بارها در این روزها گفتند در اماکن شلوغ تردد نکنیم و به پول دست نزنیم و از فاصله بیش از یک متر با دیگران در صورت نیاز مراوده داشته باشیم، ولی هیچ کس از کسانی نگفت که این فعالیت ها جز زندگی روزمره شان است
از #سیستم حمل و نقل# اسنپ_ هیچ کس نگفت
هیچ کس
????️ فقط کافی است یک ساعت سیستم حمل و نقل #اسنپ کشور قطع شود تا عالم و آدم هرچه فحش و لیچار بلدند بکوبند بر سر این نازنینان، ولی هیچ کس هیچ وقت هیچ کجا در این روزها نگفت در این روزهای پایان سال کار این عزیزان چندین ده برابر شده است، بی آن که هیچ کداممان لحظه ای بی بهره از خدماتشان باشیم .
????️ این روزها عزیزان #اسنپ را شاید بیشتر بشود درک کرد، خدمات بیست و چهار ساعته در هفت روز هفته
با بیشترین احتمال دریافت ویروس کرونا
????️ در این یک هفته اخیر، چندین بار از خدمات حمل و نقل #اسنپ استفاده کرده اید، بی آنکه بدانید پشت هر سفر #اسنپی شما، راننده گانی هستند که مثل شما نمی توانند کار و فعالیت خود را تعطیل کنند، مثل شما نمی توانند هر پنج دقیقه دستشان را بشویند، مثل شما نمی توانند با مردم همکلام نشوند، مثل شما نمی توانند با پول و نامه و… سرکار نداشته باشند، مثل شما نمی توانند خود را قرنطینه کنند
ولی مثل شما آدمند، همسر دارند، فرزند دارند، پدر و مادر دارند، نگرانند نکند با توجه به کارشان مبتلا و ناقل بیماری شوند.
????️در این روزها حواستان بیشتر به این عزیزان باشد.
فقط کافی است یک روز از خدماتشان بی بهره باشید تا ببینید چه بی صدا این همه صدا را آرام کرده اند.
#تقدیم_به_تمام_عزیزان_صنعت_حمل و نقل_اسنپ_snapp
با عرض سلام وخسته نباشید.اکثر صحبتها بر سر بالا بردن کرایه هست اما این بالا بردن به معنای گرون کردن نیست به معنای عادلانه بودنه. یعنی کرایه اگه عادلانه باشه هم مسافر بیشتر و هم راننده بیشتر جذب اسنپ خواهند شد .ولی اگر قیمتها پایین باشد هم مسافر و هم راننده اذیت خواهند شد. سرمایه این کار هر دوطرف میباشند لطفا پیگیری کنید چون یکی از این سرمایه از بین برود کار از بین میرود ممنون از برنامه خوب اسنپ به امید روزای خوب
من یک سفر اصفهان شاهین شهر دو مقصده رفتم وبدون مسافر بر گشتم شصت کیلو متر رانندگی کردم
بیست و یک هزار تومان کرایه گرفتم حدود یک ساعت طول کشید نزدیک پنج لیتر بنزین لیتر سه هزار تومان مصرف شد شش یا هفت هزار تمان برایم ماند که این هم استحلاک ماشین میشود خواهشمندم رسیدگی فرمایید ((( متشکرم)))
ترا خدا قیمت کرایه هارا بالا ببرید به خدا اصلا جوابگو نیست مجبور هستیم یکمی انصاف داشته باشید
باسلام . خواهشا برای مسافرایی که تعدادشون بیشتر از ۴ نفر هست و کلی وسیله توی صندوق میذارن یه فکری بکنید. این انصاف نیست که ۵ یا ۶ نفر با کلی وسیله سوار میشن و ۴۰۰۰ تومن کرایه پرداخت میکنن.
سلام جناب خانبلوکی
در نظر داشته باشید، شما مجاز هستید به تعدادی که در کارت خودرو درج شده، مسافر سوار کنید.
در صورتی که تعداد مسافرین بیش از ظرفیت مجاز خودروی شما بود، مختار به لغو سفر هستید.
در مورد بار هم، اگر بار نا متعارف باشه، به طوری که وزن، ابعاد و حتی جنس بار به گونه ای است که احتمال صدمه به خودرو شما وجود داشته باشد، باز هم مختار به لغو سفر هستید.
سلام ب همه دوستان عزیز.ی حرف .خدای ب پیر ب پیغمبر .کرایه ها خیلی کمه.بخدا لوازم ماشین خیلی گرونه.ی کم بفکر راننده بدبخت هم باشید.با تشکر…
سلام امیر جان
در مورد گرانی قطعات هم، ما در باشگاه رانندگان در تلاش هستیم با فراهم کردن امکاناتی، خرید و تعمیر قطعات رو در حد امکان تسهیل کنیم
باسلام خدمت دوستان.این چه وضعیه دم عیدی بجای حمایت از رانندگان که واسه یه لقمه نون دارن با سلامتی خودشون وخانوادشون بازی میکنن .بابا مسابقه پیش کش کرایه ها رو درست کنید .این طور باشه فاتحه اسنپ رو بخونین
واقعا کرایهدها کمه، از این سر شهر تا اون سر شهر نمی صرفه…… اگه راننده ها رو بیمه کنید عالی میشه، ممنون
سلام انصاف نیست که از گلبهار تا آخر شاندیز رفتم ۱۶۵۰۰ تومان کرایه ها خیلی پایین هست
سلام عباسعلی عزیز
سلام برای رانندگان تمام وقت بیمه تامین اجتماعی انجام دهید
باسلام وخسته نباشید،بعضی ازمسافرین مقصدشون روثبت میکنن بعدکه به مقصدمیرسی،میبینی اصلابااون مقصدخیلی فرق داره،بعددرجواب هم میگن ازاینجاهم راه داره دیگه،تکلیف مابااینطورمسافرین چیه/لطفاراهنمایی بفرمایید،ممنون
سلام مهدی جان
در صورتی که در حین سفر با تغییراتی اعم از تغییر مقصد، توقف و … رو به رو شدید، یا از دکمه بازنگری قیمت استفاده کنید
و یا در حضور مسافر با پشتیبانی تماس بگیرید
با سلام.با این کرایه کم واقعا نمیشه کار کرد کرایه ها رو بر گردانید به حال اولش بخدا انصاف نیست
سلام مسعود عزیز
سلام متاسفانه هفته قبل منو مسدود کردند حالا چطور باید پی گیری کنم
سلام محمد رضا جان
برای پیگیری موضوع با پشتیبانی به شماره ۰۲۱۴۱۸۴۹۰۰۰ تماس بگیرید لطفا
چراپاداش بار دوم به حسابم واریز نشده ۲۰۰سفربیشتررفتم اماباردوم به حسابم واریز نشده ۳۰۰تومنی
چراپاداش ما واریزنمیشه ۳۰۰ هزارتومنه ۲۰۰ سفربیشتررفتم بار اول گرفتم اما بار دوم نه
سلام وعرض خسته نباشی به همه ی دوستان
واقعاً من که دارم خسته میشم این چه وضعیه بااین کرایه ها.مسیرهایی که کرایش بالای ۱۵۰۰۰ میزنن ۵۵۰۰بااین همه خرج زندگی.ازپنج ونیم صبح میرم تاده شب به زورمیشه دویست بدون درصدشرکت.من بدبخت چون قبلابه دلیل ضمانت چک برگشتی داشتم حتی نمیتونم کارت بانکی داشته باشم که حق بنزینمو بریزن.واقعاداره گریم میگیره یه فکری به حال ماهم بکنین
مرسی اسنپ که اینقدددررر آرامش بخشی مخصوصا وقتی مناطق ۲۲ گانه تهران هستم هی درخواست میاد نمیتونی خاموشش کنی تا نتتو قطع نکنی… ماشین سفر گرفتم انداختم زیر بپات خیییلییی درآمد داری
سلام خسته نباشین همگی
خدا شاهده من مسیر ۱۵ کیلومتری رو رفتم ۱۱ هزار تومن . واقعا انصافه ؟؟
۳۵ دقیقه تو راه بودم فقط رضایت مسافر شرطه ؟؟
ما راننده ها پس چی ؟؟
سلام مرتضی جان
کاربر عزیز محاسبه قیمت ها در اسنپ باتوجه به معیارهای مختلف مثل مسافت، ترافیک، زمان، شرایط جوی و میزان عرضه و تقاضا تعیین می شود
ماشین بنده دوگانه نیست سوخت اش بنزین است ازکجا وچطور میتوانم از سهمیه بنزین بگیرام یامابه تفاوت ان رادریافت کنم
واقعا با این گرانی کرایه ها خیلی کم هستش،برای تعمیر جلوبندی یک میلیون و دویست خرج کردم چند روز پیش،چقدر باید کار کنم تا در بیاد خرجش؟؟؟؟؟؟ چرا فقط کرایه باید پایین باشه در این مملکت؟؟؟
خواهشن اسم ما را دربیارین تو قرعه ممنون میشم
خوب
باسلام وتشکرازباشگاه اسنپ
بعضی مسافران بعدازدرخواست سفرتوقع دارندازمسیری که خودشانمیخواهندبرویم واکثرامسیرهاشلوغ میباشدوماقصدرفتن ازمسیرهای خلوت وگاهی کوچه پس کوچه راداریم واین باعث اعتراض مسافران میشود.ایاحق انتخاب مسیربامامیباشدیامسافر؟لطفاراهنمایی نمایید
سلام علی رضا جان
اولویت انتخاب مسیر با مسافر است. اما در صورتی که مسیر مسافر باعث طولانی تر شدن سفر شما شد، از دکمه بازنگری قیمت استفاده کنید و یا در حضور مسافر با همکاران ما در پشتیبانی تماس بگیرید
کرایه یه خورده افزایش پیداکنه خیلی خوبه.ممنونم
همه راننده ها نیاز به برنده شدن جوایز دارن،بجای این قرعه کشیها،این همه پولی که جایزه میدین،بجای اینکارا این پولارو به همه راننده ها تقسیم کنید پاداش بدین عیدی بدین ادم روحیه بگیره بیشار کار کنه به زندگی امیدوار بشیم از افسردگی دربیاییم،خسته شدیم از این همه مشکلات بی پولی،لطفا….
باسلام خدمت مدیریت محترم اسنپ سهمه بنزین که گفتین وارد حساب شده متاسفانه چیزی ندیدیم درون حساب
سلام روح الله عزیز
شما با مراجعه به سامانه سماس می تونید، مراحل واریز اعتبار و مانده اعتبارتون رو مشاهده کنید.
سلام راست میکوید خرجها خیلی کران شده خودتونمیدونین کرایه خیلی کم است درامد کفاف نمیدهد خرج ماشین بلاست
بنزینم که برای ما تکسوزا کم ممنون پدر پیر
دقیقا با چه فرمولی کرایه رو محاسبه میکنید که از ۷ تیر تا فرهنگسرای اشراق میشه ۱۶۰۰۰ تومن.
یه ذره انصاف به خرج بدید با این کرایه خرج خود ماشین هم در نمیاد چه برسه به خرج راننده.
سلام میلاد جان
کاربر عزیز محاسبه قیمت ها در اسنپ باتوجه به معیارهای مختلف مثل مسافت، ترافیک، زمان، شرایط جوی و میزان عرضه و تقاضا تعیین می شود
با سلام.ببخشید میخواستم بپرسم طرحی برای گاز سوز کردن ماشین های بنزینی ندارید که ما هم بتونیم فعالیت بیشتری داشته باشیم؟اگه یه زحمتی بکشید این کارو برامون انجام بدید عالی میشه،اخه واقعاً با بنزین ۳۰۰۰تومانی نمیشه کار کرد شما بهتر میدونید که.. ممنون میشم پیگیری کنید.با تشکر ،راننده اسنپ بوشهر
سلام رضا جان
فعلا در بوشهر خدماتی ارائه نمیشه. در تلاش هستیم خدمات باشگاه رانندگان رو در همه شهرها فعال کنیم
پا نشه بیاد تهران!؟
من چرا برنده نشدم این همه هم صبح تا شب از نه صبح تا دوازده شب کار میکنم انصاف نیست به خدا کرایه هاتونم که کمه ????????????
سلام،برای ۱۰۲۶ کیلومتر پیمایش چقدر اعتبار پول بنزین باید واریز شود؟ ممنونم اگر کسی پاسخ دهد.
سلام.خواهشآیاکرایه هارااضاف کنید.یاکمیسیونتونوکمترکنید.ممنون.مخصوصآماتک سوزها.ماشامل کپسولهای رایگان دولتی نمیشویم، ممنون
سلام خدمت مدیران و اداره کنندگان اسنپ، بعضی روزها به قدری کرایه پایین هست که به صرفه نیست استارت بزنیم.
سلام.توی این شرایط پیش آمده(کرونا ویروس) کمتر کسی پیدا میشه که جونشو به خطر بندازه و کار کنه…امثال من که الان دارن یکسره از صبح مسافرای زیادی جابجا میکنیم، بنظرم این نرخ کرایه کمی بی انصافیه.خواهشا رسیدگی کنید.
مبدا و مقصد مسافرین گاهی در مکانی هست که درصورت نگه داشتن ماشین یا بادوربین راهنمایی رانندگی یا افسر جریمه میشویم به مسافرهم میگیم نمیشه اینجا ایستاد بعداز کلی عصبانیت وتوهین پیاده میشن بعد کلی منفی هم میدن
کرایه ها هم واقعا خیلی پایینه در رابطه باتوقف هم لطف کنید بگید تاچنددقیقه مامجاز هستیم منتظرمسافرباشیم چون بعضی مسافرا شده ده دقیقه هم طول میکشه ک بیان سوار بشن
سلام رضا جان
شما بعد از رسیدن به مبدا مسافر تا ۱۰ دقیقه منتظر مسافر باشید. بعد از طی این مدت مختار به لغو سفر هستید.
اگر بعد از گذشت ۱۰ دقیقه هم مسافر سوار خودرو شد، از مسافرتون درخواست کنید زمان توقف رو ثبت کنند
و یا از دکمه بازنگری قیمت استفاده کنید.
باسلام از شرکت اسنپ درخواست دارم کرایه هارو ببرن بالا هرچقدر به آخر سال نزدیک میشویم خیابان ها شلوغ تر میشوندوترافیک سنگین تر میشود ومصرف سوخت ما میرود بالا
با عرض سلام چطور من هیچ موقع برنده ۵۰هزار هم نیشم با اینکه هر روز از ساعت ۷ تا ۱۹ هم کار میکنم رامین
باسلام خدمت کلیه پرسنل اسنپ من خیلی وقتا شده درخواست سفر گرفتم ولی ب محض رسیدن ب مبدا طرف لغو سفر زده تکلیف چیه بااین بنزین گرونی؟
سلام رضا جان
لطفا بلافاصله بعد از لغو سفر کد SCL1029 رو در قسمت پشتیبانی سفر لغو شده وارد کنید. سفر شما بررسی خواهد شد
و در صورتی که هزینه لغو سفر به شما تعلق بگیره، حداکثر طی ۴۸ ساعت مبلغ به اعتبار شما اضافه خواهد شد.
سلام مبلغ کرایه ها خیلی کمه لطفا رسیدگی کنید
باسلام کلی این چند روزه با کرایه های ناچیز رفتیم .که تو مسابقه برنده شیم ….بهونه جالبی نبود .حداقل کرایه ها رو درست کنین …..
محمود جان سلام
علیرغم همه تلاش هایی که برای برگزاری مسابقه سفر تا ۹۹ از سوی ما و شما کاربران راننده عزیز شد، با توجه به شرایط موجود و برای کمک به پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، تصمیم گرفتیم مسابقه “سفر تا ۹۹” را متوقف و به زمان دیگری موکول کنیم.
سلام خسته نباشیدمیشه کرایه های استان زنجان روکمی اضافه کنین ممنون میشم بخدامام دنبال پولیم ممنونم ازشما
درود
به نظر ما رانندگان در صورت افضایش کرایه ها
و با رقابت معکوس(حتما کرایه نباید از رغیب شرکت پایین تر باشد)
درامد بهتر هم برای اسنپ و هم برای رانندگان در بر خواهد داشت
چرا که شخصی که ماشین در بست میگیرد مطمعنا به دنبال خدمات وسرویس دهی بهتر است
با مسافرین که صحبت میکنیم نظر انها سرویس به موقع است در قید و بند کرایه نیستند
مسافران اکثرا نسبت به زمانی که درخواست میدهند تا زمان قبول سفر از سوی راننده معترضند
وقتی کرایه معقول باشد مطمعنا مسافر سر موقع به کارش خواهد رسید وصد البته منافع بهتری برای اسنپ و رانندگان خواه داشت
متاسفانه با کرایه های پایین اسنپ در سرویس دهی به مسافرین بی اعتبار میشود
تشکر از کلیه پرسنل خوب اسنپ
کرایه ها خیلی پایینه مثل اینه که داری مجانی کار میکنی.
این جوایزی ک بردیم و چطوری و کی ب حساب میریزید؟
سلام علیرضا جان
تبریک ما رو پذیرا باشید، در اسرع وقت براتون واریز میشه
باسلام خدمت مدیران محترم اسنپ در رابط با نظر سنجی و امتیازدهی به رانندگان اسنپ من با کرایه که اسنپ در نظر می گیرم راضی ولی بعض مسافران اول مقصد اشتباه روی لوکیشن ثبت می کن تا کرایه کمتر ثبت بشه بعض مسافران هست با ۷ نفر می خواهن سوار یک ماشین بشن بعد سوارش نکنیم کمترامتیاز می دن خواهشن این مد نظر بیگرین اسلامی هستم از قشم
سلام علی جان
در صورتی که در حین سفر با تغییراتی اعم از تغییر مقصد، توقف و … رو به رو شدید، یا از دکمه بازنگری قیمت استفاده کنید
در نظر داشته باشید، شما مجاز هستید به تعدادی که در کارت خودرو درج شده، مسافر سوار کنید.
در صورتی که تعداد مسافرین بیش از ظرفیت مجاز خودروی شما بود، مختار به لغو سفر هستید.
سلام یه فکر هم بحال کنسی ها بکنید
کلی راه میریم تا میرسیم به محل مسافر یهو کنسل میکنه
همه هزینه ها رو راننده ها باید بدن؟؟؟؟؟
سلام رضا جان
لطفا بلافاصله بعد از لغو سفر کد SCL1029 رو در قسمت پشتیبانی سفر لغو شده وارد کنید. سفر شما بررسی خواهد شد
و در صورتی که هزینه لغو سفر به شما تعلق بگیره، حداکثر طی ۴۸ ساعت مبلغ به اعتبار شما اضافه خواهد شد.
سلام من چند بار ده دقیقه منتظر موندم بعد سفرو لغو کردم همین کدو زدم یا مسافر بعداز کلی مسافت رفتم مسیرو لغو کرده هیچی تعلق نگرفته .
واقعا یکی از بزرگترین مشکلات راننده هاست
باسلام ببینید برای ترافیک لطف کنید تاکسی متر شمار روی نرمافزار نصب کنید چرا چون قیمت کرایه نصف قیمت واقعی است واما نه به راننده تسهیلات نه وام نه بیمه ونه قیمت کرایه واقعی میدهید و راننده باید پورسانت بالا و عوارض نیز بدهد .بنابراین باید به فکر راننده هم باشید وگرنه به ضرر خودتان خواهد شد
هوراااااا برنده شدم ????????????????
سلام
حداقل کرایه های حومه شهر واقخ شدند که بر گشت صددرصد بدون مسافر میایند بیشتر کنید
راننده ۲۰ کیلومتر سفر رفت دارد بر گشت مسافر ندارد واقعا حومه شهر بصرفه نیست
ممنون
با سلام وخسته نباشید از بچه های اسنپ واقعا خیلی خوبه فقط به دلیل کمی بنزین واقعا کرایه ها کم است لطفا از شما میخوام رسیدگی کنید مممونم از قم محمدی
سلام خسته نباشید کرایها خیلی کم به فکر کرایه باسید ممنون
سلام و خسته نباشین عزیزان واقعا کرایها خیلی پایینه لطفا کرایهارو درست کنین
بجای این کارا یکم به مسافران هم آموزش استفاده از برنامه رو بدید.اونا کوتاهی میکنن مقصر ما میشیم!
کرایه ها واقعا پایینه انصاف خوب چیزیه بی اعتنا نباشید به حرف رانندگان
لطفا کرایه هارو انقدر کم نکنید واقعا نمی صرفه من امروز بعداز ظهر کرایها کم شد دیدم نمیصرفه اصلا کار نکردم با اینکه درخواستها زیاد بود
به علت گرانی لوازم یدکی لطفا کرایه ها اضافه بشه
با عرض سلام و خسته نباشید
ارومیه واقعا هرینه ها خیلی پایینه الان بخدا نگاه هم کنید میفهمید ۱۰روز یا بیشتر حتی یدونه مسافرم سوار نکردم بخدا اصلا صرف نمیکنه هرچقد در مییاریم میره برا خرج ماشین ار(۵تا۷)اسفند طرح اومده بود نتوستم برم ماشینم خراب شده شغلمم اسنپه کار دیگه ای ندارم یکمییم بفکر راننده ها باشین تورو خدا دعم عیدی اواره شدیم
جون هرکی دوست دارید کرایه منصفانه بزنید اگه راننده ی کرونا گرفت جواب خانواده ش را چجوری مخواهید بدهید .به جای مسابقه و ادا بازیها دنبال بیمه تامین اجتماعی راننده ها باشید که از صبح تا شب فقط برای شما کار مکنند
اسنپ عالیه
سلام با عرض خسته نباشید خدمت شما مسئولین محترم لطفا بفکر کرایهها باشید با این هزینه های سنگین اصلا نمیشه کار کرد خیلی خیلی کرایهها پایینه آدم آنقدر که برای ماشین خرج میکنه واسه زن و بچه هاش نمی کنه
بخداماشین.من.پراید. هی.خودمواینواونورمیزنم.باوکنیدروزی.۱۵الی۲۰تاسفرجابجامیکنم.ایمانم. توم سابقه. هستم
سلام با عرض خسته نباشید خدمت شما مسئولین محترم اسنپ کرایهها خیلی پایینه اصلا با هزینه ها نمیخونه ما آنقدر که برای ماشین خرج میکنیم واسه زن وبچه نمیکنیم
ایکاش در آخر ماه هم قرعه کشی بگذارند،هر کسی سرویس بیشتر رفته بین آنها من در ماه گذشته ۷۲۲ سرویس انجام دادم،
سلام
با توجه به شرایط موجود و وظیفه همه ما برای کمک به پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، تصمیم گرفتیم مسابقه “سفر تا ۹۹” را متوقف و به زمان دیگری موکول کنیم.
آره دقیقا حرف منم همینه کرایه ها خیلی پایین میزنید چجور محاسبه میکنید،فکری کنید مرسی
سلام و خسته نباشید خدمت همه همکاران اسنپی خودم .
راستش میخواستم بگم ای کاش اسنپ سرویس بین شهری و حتی بین استانیشم فعال کنه و کسی که مثلا تو اصفهان ثبت نام کرده اگه چند روز تهران بود بتونه تهرانم با همون برنامه کار کنه و مسافر جابجا کنه .
لطفا این موضوع رو جددی بگیرید و روش فکر کنید . فکر نکنم بد بشه . ممنون
این گونه قرعه کشی ها را بگذارید بعد از بحران کرونا . بخاطر بردن جایزه رانندگان را مبتلا به کرونا ویروس نکنید
سلام حسین جان
ما هم با شما هم نظر هستیم. با توجه به شرایط موجود و وظیفه همه ما برای کمک به پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، تصمیم گرفتیم مسابقه “سفر تا ۹۹” را متوقف و به زمان دیگری موکول کنیم.
کرایه ها اقتضا هست به هیچوجه صرف نمی کنه اصلا اصلا اصلا باید نداره من امروز فقط یک سرویس رفتم وقتی به کرایه ها نگاه میکردم سردرد میگرفتم
لطفا در زمان درخواست کم هست قیمت عادلانه بزنید مسافر ها خیلی گله دارن چون کسی قبول نمی کنند
سلام با عرض خسته نباشید خدمت شما مسئولین محترم اسنپ لطفا بفکر کرایهها باشید با این هزینه های سنگین اصلا نمیصرفه آدم اونقدر برای ماشین خرج میکنه برای زن و بچه هاش نمیکنه
نرخ کرایه در محدوده شهری بابلسر پاینه.نرخ کرایه بین شهری در مازندران که هیچی.نمیشه اسمش رو کرایه گذاشت
سلام لطفا تدابیری اندیشیده شود کرایه اسنپ با تورم و قیمت لوازم یدکی خودرو،بالا برود.تشکر
باسلام خسته نباشید من ۵ساله واسه اسنپ بعداظهرها تا ۱۱شب کار میکنم ولی شانس تو قرعه کشی نداشتم .????????با تشکر از شما.
کرایه صلواتی می زنید مسافر ها ناراحت هستند میگن کسی قبول نمی کنند
سلام
اصلا ثبت نام من انجام شده و اگر شده پس چرا نبردم
لطفاً کرایه را افزایش بدهید
با سلام، بالغ بر ۹۰ درصد نظرات راجع به پایین بودن قیمت هاست، ولی شرکت هیچ اقدامی در این رابطه انجام نمیدهد و هر روز اوضاع بدتر میشه، خود من پنج شش ماه پیش حداقل ۱۰۰ کار میکردم تو شهرمون، الان نهایت ۵۰. ۶۰ هزار، انصاف داشته باشید، مگه شما توی مملکت زندگی نمیکنید…
سلام لطفاً کرایه ها را حداقل ۵۰ درصد افزایش بدهید به هیچ وجه با شرایط اقتصادی جامعه و تورم و لوازم یدکی خودرو همخوانی ندارد متاسفانه با این وضعیت قطعا اسنپ در سال آینده به مشکل جدی که عدم قبول سفر توسط راننده می باشد خواهد شد
سلام . روزهای بارونی کرایه ها پایین . مسافر دیر میاد سوار ماشین میشه . به فکر راننده ها باشید .
سلام انصافا شما که نرخ کرایه رو مشخص می کنید تو همین مملکت زندگی می کنید؟ فکر نکنم
با سلام کرایه ها خیلی کمه مشکلاتی از قبیل درخواست وهنگام رسیدن به مبدا سفر رو لغو میکنند بدون دریافتی
خواهشا مسابقه رو لغو کردین یه فکری به حال کرایه ها کنین یا افزایش بدین یا حداقل برش گردونین به قیمتا یه یه هفته پیش والا خیلیا تواین هفته یا کارکردن یا درس کارنکردن مثلا امروز یه مسیر ۴۰ کیلومتری که ۱ساعت راهه زده ۲۰تومان این چه قیمت گذاری خداوکیلی.
عامو کرایه هارو درست کنین یه برنده نباید از شیراز باشه گفتین ۲۵ تا ما ۳۵ تا داریم میریم یکم بفکر ما هم باشین
روزی ۱۵هزارتومان مابه التفاوت بنزین میدی مبلغ ۸هزارتومانش را بعنوان عوارض شهرداری کسر میکنی هرروزهم از قیمتها کم میکنی بنده درگذشته که عادی بود وترافیک وبارانی نبود بیشتر کارمیکردم ولی این روزها بشدت قیمتهاراپایین آوردی که خستگی توتنمون میمونه
در کرج واقعان کرایع ها پایینه مسیرا دور و ترافیک و همه کوچه ها خراب و پس کوچه زیاد دارع مسیرای خسته کنندع زیاد دارع اما کرایع ها پایینه لطفا یع طوری کرایع هارو بزنید که نه سیخ بسوزع نه کباب.حداقل کمی کرایع بالاتر باعث دلخوشیمون شین کع ادم انرژی کار کردن داشته باشع
ابتدایه مسابقه نام استان،شهرم را انتخاب کردم،ولی الان به شهر شیراز نقل مکان کردم،لطفاً راهنمایی کنید برا تغییر شهر باید چه اقدامی انجام دهم.
سلام هوشنگ جان
سلام واقعان کرایه خیلی پایین هس
سلام واقعان کرایه خیلی کمه
خب گفتیم حذف کردید
سلام من این ماه ۶ هزار کیلومتر رفتم برام بنزین نریختن اسمس هم نیامد چیکار کنم
سلام من این ماه ۶ هزار کیلومتر رفتم برام بنزین نزیختن اسمس هم نیامد چیکار کنم ؟
سلام لطفا قیمت کرایه ها رو بالا ببرید نمی صرفه استعلاک ماشین هم در نظر بگیرید! و یه فکری هم واسه کنسلی مسافر بکنید
تو رو تدا با این گرانی و … کرایه ها رو حداقل اصلاح کنین پول بنزین یه استارتم نمیشه بعضی از مسیرها
فقط میتونم ازتون تشکر کنم ازمدیریت اسنپ واقعا تشکرمیکنم دوست دارم ازنزدیک مدیریت اسنپ و زیارت کنم
متاسفانه از استان کرمانشاه از اسنپی زحمت کش خیلی کم داشت قرعه کشی درست انجام بدین با نرخ های پایین ؟
با سلام واقعا کرایه ها خیلی پایین هس اصلا نمصرفه
چرا یک بار به اسم من درنمیاد این جایزه ها
سلام چرا برای من پیامک نیومده قبل قرعه کشی
سلام کرایه ها رو طبق تورم تنظیم کنید
با سلام.بین این قرعه کشی حد اقل یه نفر را از استان اصفهان و حومه معرفی می کردید بد نبود
جالبه توی اکثر نظرهایی که راننده ها دادن اکثرا در رابطه با وضع پایین کرایه ها حرف زدن ولی اسنپ اصلا براش فرقی نمیکنه مشکل کجای کاره چون ۱۵ درصد کمیسیونشو میگیره کاری نداره لاستیک چنده تعمیرات روغن قطعات دیسکو وصفحه اجراتهای بالا چقدره بعد از جیب هزاران راننده جایزه ۹میلیونی میده افتخارشم میشه واسه اسنپ
چرا تعداد برنده خانم فقط یک نفر بود تعجب میکنم این همه راننده اسنپ خانم داریم
ای بابا بجای مسابقه کرایه هارو افزایش بدین ک راننده هم دلگرم بشه برای کار
چرا تعداد افراد از اردبیل هنگام قرعه همیشه خیلی کم هست
کرایه برای مسافر خوبه برای راننده فقط ماشین دویدن میمونه استلاک ماشین مزد راننده وبنزین رو در نظر بگیریم چیزی نمیمونه ضررهم میکنی چون سهمیه سوختتم تمام میشه وبنزینه ۳تومنی باید بزنی
سلام بعضی مسیرها واقعا خیلی کرایه پایین است همچنین بعضی مسافرها به خاطر کرایه را پایین بیارن مقصدهای جعلی ثبت میکنند همچنین در بعضی موارد به نزدیکی مبدا مسافر که میرسی مسافر لغو میزند که این خود زمان و سوخت زیادی را هدر میدهد خواهشمند است پیگیری کنید.
برای راننده هایی که سفرشون بعداز رسیدن به مبدأ کنسل میشه یه فکری بکنید
سلام سید داوود عزیز
سلام . برای شرکت در مسابقه حداقل چند سفر در چه زمانی لازم هست
سلام
سلام اسنپ می تونست به ما هم جایزه بده حتی بسیاری از رانندگان دیگر من در روزهای اغتشاشات هم فعالیت داشتم مثل همین مسابقه کنونی اما هیچ وقت من و خیلی رانندگان دیده نشدیم
سلام بجای این پاداشها کرایه ها رو درست کنید شما فکر کنم تو این مملکت زندگی نمیکنید
قیمت مسیرها خیلی کم هست لطفا رسیدگی کنید
سلام با این تورم و قیمت قطعات و اوضاع بنزین واقعا کرایه ها پایینه ونمیصرفه کارکرد به جای مسابقه قیمت کرایه هارو افزایش دهید
سلام خسته نباشید دیر امدن مسافر رو در نظر بگیرید لطفا و اینکه بعضی مسیرها هم ترافیک هم شلوغ کرایه ها نمیصرفه
سلام تو شهر زنجان دو روز بدجور کرایه ها و درخواست ها اومده پایین،یه کاری کنین دم عید
من که با این کرایه ها کار نمیکنم ، تا کرایه ها درست بشه کرایه میارن پایین که تعداد مسافر بره بالا ، جوری کرایه میزنن که مسافر اگه بخواد کورسی هم بره با اسنپ براش ارزونتر در میاد ، کار نکنین تا کرایه ها درست بشه ، چرا ضجه میزنین توروخدا کرایه ها رو ببرین بالا ، اینارو میگم که شاید کاری بکنن و اگرم مسدود شدم به درک ، لااقل بقیه راننده ها به حقشون برین
سلام من ۵۰ تومان پول بنزین ریختن حسابم ولی نمی تونم از ش استفاده کنم می زنه کارت نامعتبر است
سلام وخسته نباشید با توجه به شروع بیماری کرونا که سرویس ها دم عیدی خیلی پایین اومدن و کرایه ها رو هم که شما پایین آوردید به نظر شما این خوبه؟ لطفا به فکر راننده ها هم باشید.
سلام اگر کاربر راننده دو بار ثبت نا م کنه آیا از مسابقه حذف میشه و باید چیکار انجام بده و همچنین آیا کسی بدالیلی از نتیجه مسابقه مطلع نباید آیا به صورت دیگه ای بهشون اطلاع رسانی نمیشه مثل اس ام اس ممنون میشم پاسخ بدهید
سلام حمید جان
سلام. تو این روزهای خلوت که همه بخاطر کرونا تقریبا خونه هستند و تقاضاها کمتر و کرایه ها هم خیلی پایین لطفا تدابیری بیاندیشید برای سفیران ثابت اسنپ که شغل دیگری ندارند .
سلام اینهمه نا رضایتی رانندگان یعنی گوش شنوا است چرا یه جواب درست حسابی نمیدین تمام رانندگان از بدبختی تن به این کار دادند بخاطر خدا یعنی وجدانتان درد نمیاد با این همه نا رضایتی بخدا گناه گناه گناه کسی بداد بدبختها برسه من با این نرخ نمیتونم کار کنم
اصلا اسنپ صرف نمیکنه
بنزین هم همش سرکاریه
عمرا اگه بنزین بدن
این بنزین بر اساس شماره ملی هم یه بازی جدید هست واسه جلب بیشتر راننده
هنوز ۱لیتر به من بنزین ندادن
وقتی هم زنگ میزنم میگن داریم پیگیری میکنیم
هر دفه زنگ میزنم میگن در حال بررسی هست احتمالا تو این هفته واریز میشه
بجای مسابقه وبا توجه به هزینه خودرو گرایه ها رو تغییر بدید
واقعا کرایه هاخیلی کم وباتوجه به ترافیک وبارندگی خستگی توتنمون میمونه روزی ۱۵هزارتومان مابه التفاوت بنزین میدی روزی ۸هزارتومان آنرابابت عوارض شهرداری کم میکنی یعنی درواقع راننده هادارن بابنزین ۳۰۰۰تومانی مسافرکشی میکنن شما هم که هی قیمتهارابیارپایین
درود بر شما… بهترین راه کار برای فعالیت بیشتر و بهتر کاربر راننده قیمت عادلانه کرایه ها میباشد در صورت اصلاح قیمت حتماً فعالیتها بیشتر میشود و همینطور مسافر ان مسیر کوتاه هم معطل دریافت سفر نمیشوند…. سپاسگزام
از همه مهمتر به علت پایین بودن کرایه راننده ها سوار نمیکنن مسافرم میمونه معطل ناراضی میشن به علت انتظار زیاد خودشون به ما میگن اگه قیمت بره بالا ما مشکلی نداریم فقط زود برسیم.
آقا برای اعتراض به کم واریز شدن سهمیه بنزین بر اساس پیمایش باید کجا مراجعه کنیم
آقا نه پاداش بدید نه جایزه فقط یکم کرایه ها رو بالا ببرید بخدا نمیصرفه با این گرونی ها
سلام چرابنزین به من تعلق نگرفته وهربارتماس میگیرم میگیدبرسی میشه ولی الان چندماه گذشته بازم تماس میگیرم همین رومیگید
به جای جایزه، لطفا کرایه ها رو منصفانه بزنید و به فکر سهمیه بنزین رانندگان هم باشید.
سلام بعضی از کرایه ها با مسیر هم خوانی نداره کرایه کمه کمی به فکر راننده ها باشید تجدید نظری روی کرایه ها بکنید .ممنون
این کرایه ها که شما می زنید مال زمان دهه ۸۰ الان اخر دهه ۹۰ تاریخ کرایه ها رابه روز رسانی کنید
سلام . تغییر قیمت مسیر ها به صورت بالا یا پایین تر از متعارف واقعا هم راننده رو هم مسافرا رو کلافه میکنه ممنونم اگر این قسمت رو اصلاح کنید
سلام من برنده جایزه شدم علیرضااحسنعلی خانی از قم هستم چطوری واریز میشه؟
سلام علی رضا جان
تبریک ما رو پذیرا باشید. اعتبارتون رو در روزهای آتی کنترل بفرمایید
با این کرایه ها اصلا نمیشه ماشینو تکان داد چه برسه بری برای امتیازگیری
با عرض سلام و خسته نباشید کاش برای زنان مستقل سرپرست خانوار که تعدادشونم نسبت به تعداد آقایون خیلی کم هستش و خودشون نان آور هستن یه جایزه تشویقی هدیه ای چیزی یا یه برنامه ی ویژه ترتیب میدادین
سلام.چرا فقط برا عصرها طرح تشویقی داریدپس عزیزانی که صبح مشغول فعالیت هستن فکری نشده
قرعه کشی لازم نیست کرایه هارو درست کنین
سلام اسامی برندگان رو از کجا دریافت کنیم
سلام علی رضا جان
قرعه کشی مرحله اول انجام شده اسامی هم در بلاگ باشگاه رانندگان در این لینک منتشر شده است
اقا خواهشا به فکر راننده ها باشید چرا همش بفکر مسافرایید کرایه ها خیلی پایین.
سلام برای کاربران موتورسوارپیام بهداشتی ندارین ؟
ماها که بیشتر تو بادو باران و چسبیده به مسافر هستیم در صورتی که بیشتر بار اسنپ با موتور سواران هست. اسنپ فود ،بایک،باکس ،اسنپ مارکت وغیره،،،،،،،،لطفا ما رو هم حساب کنید متشکرم؛؛؛؛؛؛؛؛؛
سلام این برنامه ۹۹ برای کاربران موتورسوار هم هست؟
سلام مهدی جان
سلام،کرایه هاکه پایینه، چاله چوله های تبریز رو ببینید واقعا دلتون به حال راننده کباب میشه، هرچاله ای که میفتی ۵تومن برات آب میخوره، سرشفت پراید۲۰۰تومنه
با عرض سلام وخسته نباشی خدمت مسئول عزیز اسنب ممنون از این که این برنامه رو ایجاد کردی حالا اگر میشه یا امکان داری چون که بنزین قیمت بالا است به صرف نیست کرایه زیاد کن خسته نباشی
با عرض سلام وخسته نباشی من فقط میگم کرایه خیلی پایین میزن اگر میشه هزینه مسیر رو زیاد کنید ممنون میشم من از اسنب خیلی راضی هستم و خیلی خیلی ممنون هم بزرگواری عزیزم هستم خسته نباشی میگم خدمت همشون
سلام،این ۳۰ سفر که برای شهر من انتخاب شده،یک بار برای همه ی قرعه کشی هاست؟یا اینکه برای هر سه روز قرعه کشی من باید ۳۰ سفر برم؟
سلام محمد رضا جان
سلام. از این که کرایه ها برای ما راننده ها خیلی ضعیفه حرفی نیست!! بعضی کرایه ها برای بعضی مسیرها اونقدر کمه که فقط رفت و تاخیر مسافر و تماس تلفنی ما بعد از تاخیرش شاید کمتر از مبلغ کرایه برامون در میاد!!
بعضی مواقع کرایه ها خیلی پایینه از قرعه کشی چگونه مطلع بشیم
سلام سعید جان
نتایج قرعه کشی رو در این لینک می توانید مشاهده کنید
باتوجه ب وضعیت فعلی کرایه ها خیلی پایینه
سلام
اسامی برندگان مسابقه اسفند ماه رو از کجا مطلع بشیم
سلام دلفان عزیز
نتایج قرعه کشی رو در این لینک می توانید مشاهده کنید
با سلام و خستهنباشیه بیکران،در ابتداد مسابقه من نام استان،شهرم را بوشهر زدم،ولی الان کلاً اومدم شیراز و دوباره ثبتِنام کردم و استان فارس رو اینبار انتخاب کردم،در ابتدا هم گفته شده یکبار ثبتِنام کافیست،لطفاً راهنمایی کنید آیا ثبتِنامه دومه من ثبت میشود یا اگر ثبت نشده است چهکاری باید انجام بدم،چرا که من محل زندگیم به شیراز تغییر کرده است.
با تشکر فراوان/روزه خوبی داشته باشید.
سلام هوشنگ جان
خواهشان کرایه هارو زیاد کنید و گزینه های توقف در مسیر یا مسیر دوم را هم به مابدید چون برای راننده خیلی بد میشه وضرر میکنیم
سلام پژمان جان
سلام لطفا کرایه هارو افزایش بدین اصلا نمی صرفه تو این وضعیت گرونی بنزین و وسایل ماشین هرچی در بیاریم باید اضاف کنیم وسیله بگیریم لطفا به فکر ما باشیدممنونم:
باعرض شادباش
من شغلم وکسب درامدم از این راه اسنپ است وهیچ منبع درامدی دیگری از جای ندارم وتمام وقتمو دارم کار میکنم اما متسفانه اصلا”برام صرف نمیکنه ب دلیل پایین بودن کرایه ها اما ناچارم چون شغلی دیگری ندارم .لطفا” ب دردم رسیدگی کنید…مستجرهستم
سلام وخسته برتمامی رانندگان ودستن درکاران ازمسافران درخواست کنین که مقصدرو کامل بیان کنن تاکرایه درست بخوره مثلا دیشب زنده بودن منزل اباده جاده منزل اباد درصورتی که تمامی کوچه پس کوچه های بهشت ۷رو رفتم که برگشتنش به سختی بود ممنون
سلام حسین جان
واقعا کرایه ها خیلی پایینه.فقط سوخت ماشین نیست لوازم جانبی وخرج روزمره رانندگان روهم درنظربگیرید
باسلام وخسته نباشیدخدمت تمامی زحمت کشان اسنپ.
الان چندروز هست ک در اوج ترافیک مثله سابق ک کرایه ها اضافه میشد اضافه نمیشه چرا؟؟؟
با سلام
در یکی دو ماه گذشته درآمد رانندگان استپ در شهرکرد نسبت به چند ماه قبل کم شده که دلیلش کم شدن بیش از حد کرایه هاست که باعث عدم پذیرش سفر توسط راننده میشود ، این موضوع هم باعث ناراحتی راننده ها هم مسافران شده ، به طوری که بعضی از دوستان من دیگر سفری انجام نمی دهند و از بعضی از مسافران هم عدم رضایتشان را می شنویم ، لطفا برای جذب مسافر راه دیگری را پیدا کنید!!!!!!!
خواهش میکنم فکری بحال کرایه بفرمائید بعضی از مسافرها خودشون میگن واقعا کرایه کمه واقعا میسرفه
سلام. کرایه ها خیلی پایینه.
شب عید کرایه هارو افزایش دهید ..شرمنده خانواده نباشیم
سلام واقعان کرایه ها شبها خیلی پایینه
توی یک سال گذشته همه چی ده برابر شده ولی نرخ کرایه های ما انگار مال ۱۱ سال پیشه
کرایه ها جوابگوی مخارج ماشین نیست چه برسد به اینکه بخوای خرج زندگی رو هم در بیاری
انصافاً کرایه ها کمه
یه فکری به حال کرایه ها بکنید
واقعا نمی صرفه ۱۰ کیلومتر در شهر یاسوج مسافت طی کنی برا ۴۵۰۰ تومان
سلام کرایه ها خیلی پایینه اصلا نمیصرفه تواین گرونی بنزین فکری بحال راننده کنیدلطفا
سلام خوهشا یه پیگیری واسه گازسوز کردن بکنید ،خداوکیلی با گاز نمیصرفه چه برسه با بنزین ازاد
سلام لطفا کرایه ها رو عادلانه بزنید با این وضعیت گرانی واقعا بی انصافیه ممنون میشم اگه تو هزینه سفرها یک تجدید نظر بفرمائید
لطفا لطفا به فکرکرایه باشیدهم مسافرهم راننده شاکی خیلی خیلی کرایه پایین لطفاپیگیری کنید
کرایه ها خیلی کمه
بابا بخدا کرایتون وقتی کرایه پایینه من دل سرد میشم دیگه دل به کار نمیدم خ واهشا ک رایتون درس بکنید مرسی
ترا خدا فکری به حال کرایهها بکنید
سلام بااین اوضاع مریضی، برای ماکه جونمون کف دست گرفتیم لااقل کرایه هارو اصلاح کنید من روزی ده هزارتومن هزینه ماسک والکل و مایع شستشو میکنم
امیدواریم امیدواریم علی رغم کرایه های عموما غیرمنطقی و پایین و بغضا اعصاب خرد کن که با وجود آن همکاری حداکثری را بجا میآوریم ، این وعده ها بی اساس و صرفا ترفندی برای کسب درامدهای یکطرفه نباشد و اسباب حداقل دلگرمی رانندگان زحمتکش را فراهم نمایید …انشالله
لطفا یه نگاهی به لوازم یدکی که روز به روز گران میشود بندازید ،فکری به حال کرایه ها بکنید
آقا مسافر که لغو سفر تو اوج ترافیک میزنه،اینجا نه مسافر ضرر میکنه نه اسنپ،فقط راننده بیچاره آقا سما باید مبلغی بابت لغو سفر توسط مسافر به راننده پرداخت کنید.
سلام لطفا نرخ کرایه ها را درست کنید چون کرایه ها به نسبت همهی چیزهایی که پیرامون ما هستند ناچیزه ممنون.
نرخ کرایه ها فاجعه کم هست و تاثیر مستقیم در نارضایتی مسافر و راننده دارد.
کرایه ها خیییییلی پایینه.خرابی واستحلاک ماشین و حساب نمیکنین؟؟فقط پول بنزینی ک زدی درمیاد تمااام
سلام علیرضا جان
محاسبه قیمت ها در اسنپ باتوجه به معیارهای مختلفی مانند مسافت، ترافیک، زمان، شرایط جوی، تعداد درخواست سفر در مقصد، میزان عرضه و تقاضا و … در نظر گرفته می شود.
در مورد گرانی قطعات هم، ما در باشگاه رانندگان در تلاش هستیم با فراهم کردن امکاناتی، خرید و تعمیر قطعات رو در حد امکان تسهیل کنیم
سلام ممنون از زحماته شما،ولی خدا وکیلی خیلی کرایه هاتون کمه،لطف کنید ببرید بالاتر خدارو خوش نمیاد خداوکیلی با این کرایه کار کرد
بابا بنظر خودتون کرایه دو هزارو پانصد الان کجا داریم اصلا ارزش شو داره همون یه استارت ب ماشین بزنیم فکرشو کنید خداوکیلی اینقد کرایه پایین نزنین ما همیجوریش اینجا سوختیم میرسی از عوامل اسنپ
سلام خسته نباشید واقعا اکثر وقتها با دیدن مبلغ کرایها حسابی عصبانی میشم چرا فقط از کرایه کم میکنید چرا از درصد کمیسیون کم نمیکنید با تشکر
سلام لطفا این ۵۰۰ تومان هارو از روی کرایه بردارید اخه این روزها مگه پول خرد گیر میاد کرایه رو رند کنید
سلام اول تشکر می کنم از بنیانگذار اسنپ و تمام عوامل ایجاد کننده این اتفاق نوین بعداز تمام رانندگان اسنپ چون واقعا خیلی ها از قبال این کار شرمند خانواده شأن نمی شن.لطفا یه هزینه های سفر یه درصدی اضافه کنید چون حقیقتش اصلا نمی صرفه با این خرج ها اسنپ مبالغ شو پایین بزنه چون هم مسافت دوره هم پولش کم ممنون.
فقط قیمت کرایهها با این بنزین
سلام ۱ :کرایه ها پایین هستش
۲:اگر راننده سفر رو لغو کنه یه ساعت درخواستش مسدود میشه ولی آیا برامسافرهم چنین چیزی هست؟چندین بار برا بنده اتفاق افتاده وبعداز رسیدن به مبدا وکلی منتطربودن مسافر لغوسفرزده
سلام مهدی جان
برای مسافرین هم در مورد لغو سفر محدودیت هایی در نظر گرفته شده. در صورت تکرار لغو سفر های بی مورد حساب کاربری به صورت سیستمی غیرفعال می شود
سلام بجای دوزار پول سوخت که میگین واریز کردید وقتی راننده میره تو جایگاه سوخت ومتوجه میشه خبری نیست واز خیرش میگذرد .سهمیه سوخت ثابت مثل تاکسی ها درست کنید .هزینه سوخت ما ۳ برابر شد درآمدمان کمتر از یک سوم شد .کرایه ۳۵۰۰تومنی با چه منطقی سازگار است.
سلام خواهشا کرایه هاتونو درست کنین خیلی پاینه اصلا با این وضع گرونی بنزین واقعا نمیصرفه
واقعا کرایه ها تو این ۳ روزه خیلی کم شدن. یعنی اصلا صرف نمیکنه ادم کارکنه. لطفا با قرعه کشی کاربراتونو گول نزنین
ببخشید کرایه کلا صرف نمیکنه بنزین هم واریز نمیشه .مسافر الکی مقصدو نزدیک تر میزنه تازه به مقصد میرسیم.میگه یه چند کیلومتر جلوتره بعدشم میخوایی کرایه بگیریم میگه تخفیف خرده کلا صرف نمیکنه اگر امکان داره کرایه رو بیشتر کنید .الان از فرودگاه به کرج تاکسی زیر ۸۰ تومان نمیاد بعد برای ما میزنه قیمت تا کرج ۳۲۰۰۰ تازه اگه تخفیف نخوره.
سلام وحید عزیز
محاسبه قیمت ها در اسنپ باتوجه به معیارهای مختلف مثل مسافت، ترافیک، زمان، شرایط جوی و میزان عرضه و تقاضا در نظر گرفته می شود. قیمت گذاری در اسنپ اهرمی است برای توازن بین عرضه و تقاضا
در مورد مساله ی بعدی که مطرح کردید هم در صورتی که در حین سفر با تغییراتی اعم از تغییر مقصد، توقف و … رو به رو شدید، یا از دکمه بازنگری قیمت استفاده کنید
و در مطلب آخر، در نظر داشته باشید مبلغ کد تخفیف بلافاصله بعد از پایان سفر به اعتبار شما واریز می شود در نتیجه شما کل هزینه سفر رو دریافت خواهید کرد
سلام لطفا مسیر هایی که مسافران انتخاب میکنن بیش از نصف مسیر ها خاکی هستند و پر دردسر لطفا طبق اسفالت یا خاکی بودن مسیر کرایه ها رو تنظیم کنید
سلام واقعا بعضی مسیرها رو کرایه پایین می زنید ترافیک و دیر آمدن مسافر رو هم درنظر بگیرید لطفا
سلام کرایه ها پایینه نمیصرفه فکری به حال راننده باشید
سلام بجای پاداش یا مسابقه کرایه هارو درست کنید هم مسافر شاکیه هم راننده
سلام لطفا یه فکری به حال کرایه های پایینتون بکنید چون اگر کرایه ها درست شه خود به خود تعداد سفر های یه راننده افزایش پیدا میکنه با تشکر
منظور از سیصد امتیاز یعنی ۳۰۰ صفر ????????
با سلام خدمت همکاران عزیز و محترم شرکت اسنپ خواهشمندیم نسبت به پیمایش روزانه خودرو در طی مسیر کیلومتر طی شده همان روز در صفحه برنامه به رویت برسد که راننده عزیز دچار مشکل نشود
موضع بعدی راجب قیمت هاست بنده هنوز متوجه نشدم رو چه حسابی قیمت ها رو به راننده میدی مثلا دیشب یه سرویس از تهران سه راه افسریه دادید به سمت کرج خ هوشیار
گلشهر داده ۵۲ دوباره برعکس همون مسیر سرویس خورده ۷۲ آخه میشه ۲۰هزار تومان اختلاف خواهش میکنم از شرکت اسنپ یکم رعایت حال رانندگان محترم و دوست داشتی اسنپ رو به جا بیاره ممنون
سلام کرایه خیلی پایینه بااین گرونی بازار سخته بخدا مسافرا هم بجای تشکر بیخودی امتیاز منفی میدن انگار خریدن مارو
چرا کرایه هارو کمتر کردین؟؟؟؟!!!
داودمرکز شهر واقعآکرایش کم برای اینک شلوق ترافیک
نه بنزین میدن هی امتیاز را میارن پایین از۶الی۱۹ دراسنپ کار مکنم تو خدا یی ذره به فکر رانندگان باشید
سلام کرایه ها خیلی خیلی پایین است اصلا به صرفه نیست فکری کنید
اسنپ خیلی خلوت شده.کرایه هام خیلی کمه واقعا نمیصرفه.لطفا افزایش بدید یکم
سلام خواهشمند است هزینه بنزین مرا واریز نمائیدباتشکر
سلام همه چی خوبه فقط کرایه هارو روندکنیدکا
شکی ۵۰۰تومنی هاروندمیشدکم پیدامیشه ۵۰۰ممنوپن ازشماواسنپ عالی هسنین
با این هزینه های تعمیر ماشین و کرایه های پایین اسنپی صرف نمیکنه ماشینو استارت بزنی چه برسه به اینکه بخوای از صبح تا شب کار کنی!
سلام نزدیک به دو ماهه اسنپ کار میکنم هنوز کمک هزینه سوخت نگرفتم خدایی با این وضع کرایه و بنزین سه تومنی فقط دارم یر به یر کار میکنم تازه اگه اصطحلاک ماشینو در نظر نگیریم
سلام واقعا کرایه های اسنپ پایین هست با هزینه های سنگین خودرو وبنزینی بودن لطفا کرایه ها را بالا ببرید ممنونم
آقاگفتیدبنزین برام ریختیدتوکارت سوختم یاتوعابربانکم ریختیدوالاهنوزهیچی ندیدم توروخدایذره هم بفکرماباشیم بااین گرونی ومریضی وسیل خدابدادمون برسه
نرخ های شما بسیار پایینتر از حد منطقی است، گاه یک نفر اگر بخواهد از تاکسی های کورسی کنار خیابان استفاده کند گرانتر خواهد بود، این را اضافه کنیم که گاه بیش از یکنفر هم هستند
نکته دیگر آموزش های مربوط به اسنپ است که مورد غفلت قرار گرفته وباید برای هرگونه ثبت نامی حتما برگزار شود
ممنونم خیلی خوبه ????????
ممنون از راهنمای که گذاشتید برای رانندگان
ابدیت جدید ایو اس رو هم بزارید لطفا تو سیبچه
خدا وکیلی ترتیبی بدید تا بتونیم این عکس پروفایل رو عوض کنیم خیلی وحشتناکه بخدا مسافر بنده خدا چه گناهی کرده اینجوری ببینه…
سلام مجتبی جان
برای این مورد تا باز شدن مجدد دفاتر شکیبا باشید
من الله توفیق
دمـــــــه همــه اســـنپــی ها گــــــرمـ
خـــــــــدا قــوت
آقایون سیاستگذار :کرایه ها رو به اندازه معقول تعیین کنید
مسافرا زرنگ شدن هم اسنپ و هم تپسی رو دارن واونیکه
۵۰۰ تومن ارزونتره رو انتخاب میکنن (اکثرمسافرا۷۰درصد)
سیاست گذاران هردو(اسنپ&تپسی)بایه هماهنگی میشه
خیلی از مشکلات حل بشه…..فقط طرف مسافر نباشید یه
کمی هم به فکر رانندگان باشیدتواین شرایط سخت ومخارج
سرسام آور کمی هم دلتون به حال ما بسوزه….ماهم آدمیم.
تورو خدا تورو خدا قیمت ها رو درست کنید
کرایه ها خیلی پایین بااین وضعیت نمیصرفه فکری کنید
با سلام و احترام
از آقایونی که تو بخش قیمت گذاری فعالیت میکنن خواهش میکنیم به قیمت مسیر هاو ترافیک ها توجه کنن واقعا با این وضع بنزین و قیمت قطعات استهلاکی خودرو قیمت خیلی کمن.
در حالی که اسنپ جای خودشو تو بخش حمل و نقل کشور باز کرده و تقریبا قابل رقابت نیست این قیمت های کم واقعا بی معنیه
سلام..با این مشکلات که ما داریم.کرایه خیلی پایین هست واسه ما نمی صرفه.. لطفا رسیدگی کنید.
با سلام وخسته نباشید ب مسولین ومدیرا ن اسنپ.
باسلام
لطفان کرایهارو درست کنید اکثر مسافرا خودشون میپرسن اقا با این کرایها براتون سرف میکنه دیگه با چه زبونی بگیم کرایهارو درست کنید
سلام کرایه بعضی از مسیرها خیلی کمه امیدوارم فکری برای این مسیرها بکنید با تشکر
خدمت آقا میثم سلام،گلم اگه کارت بنزین اسنپ شما غیر معتبره لطفا در سامانه سماس وارد شده ودر قسمت تغییر رمز ،رمز کارت خود را به دلخواه انتخاب کرده،آنرا تایید کنید سپس در دستگاه جایگاه مانده موجودی بگیرید،انشاالله حل میشه
سلام بنده در استان سیستان و بلوچستان کار میکنم بخدا اصلا واسه هم استانیهای بنده نمیصرفه با این قیمت ازاد بنزین اینجا کار کنن نرخ کرایه ها خیلی پایینه
سلام چرا سهمیه بنزین تعلق نمیگیره ؟؟؟چرا امتیاز کم میشه واسه خودش همه مسافرام از سفرشون راضی هستن ولی با زم امتیاز کم میشه ؟؟؟؟بنزین رو لطفا پیگیری کنین
سلام علی جان
امتیاز شما، میانگین امتیازهایی است که از مسافرین گرفته اید. برای اینکه صرفا به رای و نظر یک مسافر اکتفا نشه، امتیاز به صورت میانگین محاسبه شده
حداقل راننده هاروبیمه کنیداوناییکه ثابت کارمیکنند ۵۰دصدشما۵۰درصدراننده یاشماکمترواسه بیمه بدید بشرط کارساعتی ۸ساعت کارمفیدوانجام تعدادسفرروزانه بجزجمعه ها بعدببینیدچقدرانندهاباشوق میان اسنپ کارمیکنن بالاخره درخواستاهم صدرصدافزایش خواهدداشت
سلام من راننده تاکسی هستم در سنندج کرایهای که شما در نظر میگیرید کمه اگه میشه کرایه را زیاد کنید وقتی مسافر درخواست مکنه کرایه که برای راننده میمونه را علام کنید
سلام ی ماشین قسطی بدین
کرایه ها نسبت به پول بنزین و لوازم ماشین واقعا کمه
سلام این سهمیه سوخت روی کارت سوخت میوفته یا حساب جریانش چیه یکی توضیح بده
سلام محمد جان
پیرو راه اندازی سامانه سماس، واریز اعتبار سهمیه سوخت بر اساس شماره کارت ملی انجام خواهد شد. می تونید برای استفاده از اعتبار سهمیه سوخت از همه کارتهای بانکی که به نام شما صادر شده است استفاده کنید
پیشنهاد می کنیم در مورد این موضوع مطلبی که در این لینک برای شما قرار دادیم رو مطالعه بفرمایید
سلام.لوازم گرون شده،کرایه کمه،نقشه وکرایه ها احتیاج به کارشناسی داره.این موارد راننده را ازکار خسته میکند. لطفا اهمیت بدید.به مسافرینی که سرویس میگیرن ولغونمیزنن وگوشی خودرا خاموش میکنندمنفی بدید وتذکربدید
سلام کرایه ها خیلی پایینه پراید شده ۷۰ملیون
سلام .وقت بخیر .انصافا کرایه های شب و آخر شب خیلی پایینه .درسته ترافیک کمتره .اما راننده داره از خواب و استراحتش میگذره .از کنار خانواده بودنش.با اینکه ده شب به بعد غرفه که کرایه ها بیشتر میشه .ممنون رسیدگی کنیدلطفا
به نظر من هرساعت از روز بایدکرایه ها کنترل بشه چون صبح یک قیمت میشه ظهر یک قیمت شب هم یک قیمت .چندماهه هم درخواست اسنب کم شده.
لطفا برای درخواست کنسلی حداقل هزار تومان از حساب مسافر کم کنید و به حساب راننده اضافه کنید که تعداد مزاحمت ها و درخواست های کنسلی کاهش پیدا کنه. ایرانیها طناب مفت ببینن خودشونو اعدام میکنن.
سلام کرایه هاخیلی پایینه
لطفارسیدگی کنید
سلام. من چند ساله که فقط تو اسنپ کار میکنم ولی از کرایهها اسنپ خیلی ناراضی هستم و کرایه ها انصافی نیست بعضی وقتا کرایه ها طوری قیمت گذاری میدید که اگه ماشین رو آب هم کار بکنه هم نمیصرفه حتی استارت ماشینو بزنی
لطف کنید نرخ کرایه ها را بررسی کنید ، این کرایه ها با هزینه ها یکسان نیست ، وضعیت کنسلی هم بد از بدتر
سلام کرایه ها خداوکیلی خیلی پایینه خواهشاً تو کرایه ها یه تجدیدنظر کنید ممنون
سلام وقتتون بخیر
خداوکیلی شمایی که تهران نشستی پشت سیستم،تا حالا شیراز اومدی؟؟میدونی وضعیت ترافیک چجوریه؟بخدا با این کرایه ها و حقی که همش مال مسافر هست،فقط و فقط شدیم مضحکه عام و خاص!!!
ماشین من به راحتی ۵ میلیون خرج داره ولی با این حال حداقل هفته ای ۶۰۰،۷۰۰ کیلومتر کارکرد دارم.لطفا فکری بحال ما کنید!!!اگه شرایط اینجوری پیش بره بیخیال اسنپ میشم.خود دانید!!!
به نظر من هر۴۴ساعت کار در اسنپ یک هفته بیمه رد بشد با تشکر
سلام تشکر میکنم از طرح خوب اسنپ . به نظر من عوارض و مالیات بر عهده مسافر باید باشد چون اونکه به راننده میگه کجا برو
خدا وکیلی پول بنزین هم در نمیاد
بعداظهر از ساعت ۶ به بعد همچین کرایه هارو یک باره اوردید پایین من فکر کردم کرونا رو شما هم اثر گذاشته ..اخه از تهران یافت اباد تا کرج فاز ۴ مهر شهر کی میره ۳۸۰۰۰ هزار تومان خداوکیلی ما رانندهارو مسخره کردید.. بعد زدم تو مسیر یاب میبینم ۹۷ دقیقه هم زمان میبر تا برسم به مقصد ..انصافا خودتون باشید ای سفر رو قبول میکنید
سلام این اسنپ هیچ فایده ای نداره کرایه ها خیلی پایین هستن مدیر عامل محترم فکری به حال این عزیزان بکنید ممنون
لطفا به جای این کارا کرایه هارو اصلاح کنین واقعا چیزی نمیمونه واسه راننده
با درود
همانطور که روزهای تعطیلی کرایه راکمتر میزنید لطفا پورسانت هم کمتر کنید یا به خودروها بفرمائید سوخت واصطلاک کمتر مصرف کنند باتشکر .ارمان هستم از شیراز
سلام خسته نباشید لطفا وضع کرایه ها درست کنید واقعا با این گرانی موندیم چه بکنیم بعضی وقتا هم مسافران به خاطر ارزانی کرایه ما را مسخره میکنن
سلام خسته نباشید
اولا کرایه ها واقع کم خواهشنا اصلاح کنید
ترتیبی بدید قبل از اوکی کردن مسافر فاصله از لحاظ زمانی مشخص بشه خیلی نهم
وقتی مسافر اسنپ میگیره تعداد نفرات و اگر بار داره مشخص بشه و کرایه تنضیم بشه
سلام طرح خوبیه
اما همینطور که همکار ها هم اشاره کردند باید کرایه ها افزایش پیدا کنه چون اصلا نمیصرفه ، دوستانی که هم مثل بنده کار می کنند مجبورند با این وضعیت اقتصادی باید تلاش کنند
کرایه هارو درست کنید همه راضی هستن از شما
سلام من ماشینم ۲۰۶دارم.پنج میلیون خرج ماشین کردم.مسافرپنج هزار تومانی پیشنهاد میشه خودتان قضاوت کنید.
واقعا فکری ب حال کرایه ها بکنید خاهشا
سلام شما اگه جای ما بودید می اومدین در اسنپ کار میکردین اخه تو این وضعیت شما چطوری پیش خودتون حساب کتاب میکنید نرخ کرایه ها رو درست کنید باتشکر
قرار بود کرایه ها بعلت تخصیص سهمیه سوخت تغییر نکنه ولی قرار نبود کرایه ها نسبت به قبل کاهش پیدا کنه .بهمین دلیل بهترین گزینه برای رانتده اینه عدم قبول درخواسته.نهایتا کسی که این وسط ضرر میکنه فقط مسافره چون به مقصدش نمیرسه و نهایتا از اژانس استفاده میکنه.مشخصه افرادی که نرخها رو تمظیم میکنن اصلا فرمول خاصی برای تعیین نرخ ندارن.با تشکر
سلام طاهر جان
محاسبه قیمت ها در اسنپ باتوجه به معیارهای مختلف مثل مسافت، ترافیک، زمان، شرایط جوی و میزان عرضه و تقاضا در نظر گرفته می شود. قیمت گذاری در اسنپ اهرمی است برای توازن بین عرضه و تقاضا
آقا شما ب من اس دادید گفتید سهمیه بنزین ریختید ب حسابم کو پی حسابم ک خالیه
از عابر بانک نمیشه بگیری باید از کارتخان پمپ بنزین بگیری
سلام دوست عزیز شما می توانید سایت سما س چهار گزینه دارد گزینه انتخاب سهمیه بنزین ویا مبلغ موجودی مشاهده کنید
اینو گفتی هردفعهه برای ثبت کدملی وارد سایت سماس میشم میگه خطای امنیتی کد رو ۱۰ بار میزم بازم همون پیغام شماره شبای ما راننده رو که دارید بسم الله واریز کنید مثل طرح حذف دهکهای بالا منتط رید ببینید کی انصراف میده????اگه سهمیه بنزین گرفتیم واریز کنید پس به شعور کاربران احترام بزارید و ای بازی روتمام کنیدمطمئن باشید ومن قول بهتون میدم اگه واریز کردین کسی نره ازتون شاکی بشه چرا پول ریختین برام، با تشکر از عوامل خوب خوب اسنپ
لطفاترتیبی اتخاذ کنید که رانندگان بتوانند امتیاز کسب شده خود رامشاهده کنند.
سلام کرایه ها پایینه نمیصرفه فکری به حال راننده باشید
با سلام کرایه ها خیلی پایینه جوابگو نیست با این خرجهای سنگین ماشین لطفا پیگیری کنید
مسیولین اسنپ چون خودشان اسنپ سوار میشوند بنحو شان نیست کرایه ها را اضافه کنند
سلاماخهمابااینکرایهایدوتومنیچکارکنیماسعلاکماشنموننمیشهلطفهکرایهارادرستکنیدتشویقیوبنزینمنمخامدرضمنهروقتتشویقیمیدنکرایهارانصفهمیکنید۱۸۷۰کرایشزیرچهارتومننیستامااسنپکرایشدوتومنبامقصددوم۱۵۰۰تومانهبااینهمهترافیکتربتحیدریه
عالی
سلام .خدا وکیلی نرخ کرایه خیلی پایین هست این همه حق به مسافر میدید به ما راننده ها هم حق بدید من سفر زیاد میرم ولی هرچی کار میکنم یا باید خرج ماشین بکنم یا بنزین بزنم واقعا کرایه پایین میدید یه فکری بکنید والله نمی صرفه
کرایه ها فوق العاده پایینه ی فکری بکنید
سلام توروخداقیگتاروببرین بالا،اصلا نمیصرفه واسه ی جابه جایی ۱۵درصدکمیسیون بدی درصورتی که کرایه پایینه
کرایه هاخیلی کم هست،ضمنایه علامت یا برچسبی برای نصب برروی خودروطراحی
کنید.ودیگراینکه من هنوزسهمیه سوخت دریافت
تمیکنم.
باسلامتوروبهخداکرایههارااضافهکنیدویهفکریبرایمسافرانیکهتعدادشانزیادهستندبکنیدموار دیدرنرمافزاراضافهکنید
سلام آیاخودتان بااین کرایه ها کار میکنید
قیمت ها خیلی خیلی ارزون در تبریز خیلی ینی من نمیدونم چجوری برچه حسبی کرایه ها رو میگین افزایش بدید کار کنیم
برای ورود به طرح ترافیک بابت خرید طرح تخفیفی برای راننده قائل نمیشید؟ مذاکراتی انجام بدید که از ما هزینه طرح نگیرن یا ۱سوم بگیرن. ماهم تاکسی هستیم
باسلام کرایه ها خیلی پایینه مخصوصا در شهر ما که اکثر سفره ها ۲ هزار تومانی هست لطفا. تجدیدنظر. نمایید
سلام لطفا نزدیک ترین مکان رو به نزدیک ترین ماشین بدین نه که میگین امتیاز بالا باشه چون خیلی ها الکی امتیاز میدن چون خودشون سوار ماشین نمیشن وبرای کس دیگه ای سرویس درخواست میدن از طرفی در بعضی از مکان ها امکان دور زدن نداریم مثل شالیکوبی چون همراه با ترافیک بالاست
قیمت ها رو لطفا تغیر بدین خیلی کمه
کمک هزینه ی بنزین به همه وخدمات سفیران…
سلام کرایه هاتون خیلی پائین هست فقط با این کار خیلی ها از نان خوردن افتادند لوازم ماشین و روغن و از همه مهمتر بنزین هرجوری که بخواهی حساب کنی نمی صرفه برای راننده تورابه خدابه داد راننده های بیکاربرسید کرایه ها را افزایش دهید
سلام خداوکیلی بنده با سه تا بچه ومستعجر با این کرایه پایین خرج خونه بدم یا خرج ماشین نو بدم شما خودتونوبزارین جای من آگه میشه بگین من انجام بدم بیشتر مسافرا خودشون میگن کرایه ارزونه برا راننده صرف نمیکنه
سلام بخاطر ویروس کرونا بسلامتی خودم و انتشار ویروس از ادامه کار معذورم
لطفاً به فکر ما راننده ها باشید کرایهها را مقدار ی زیاد کنید ما هم زن و بچه داریم
باسلام وخسته نباشیدواقعا کرایه ها خیلی کم هست بااین وضعیت بنزین وترافیک درامدها با خرج مخارج جور درنمی اید بنزین لیتری ۱۰۰۰ بوده همین کرایه حالا که بنزین ۳۰۰۰تومان هیچ تغیری درکرایه نبوده همه چیز ده برابرشده به غیراز کرایه بااین وضعیت نمی صرفه
سلامخسته نباشین کرایه ها خیلی پایینه واقعا نمیصرفه اصلا خرج ماشین درنمیاد اینجوری لطفا درباره نرخ کرایه ها تجدید نطر کنید و فقط به فکر مسافر نباشید زحمت مسافر به پای راننده هاست …
سلام وقت بخیر.قیمتها خیلی پایین .هزینه ها خیلی بیشتر شده .برای دو گانه سوز شدن اقدام شود
سلام تنها کمک شما به رانندگان افزایش قیمتهاست
با توجه به نرخ بنزین و گرونی قطعات درصد پورسانتی که از کرایه کم میشه(۲۰٪) خیلی زیاده
سلام، آقا با این کرایه های کم دیگه نمیتونم اسنپ کار کنم
مسئولین اسنپ دلشون رو خوش کردن دارن بنزین میدن آیا مخارج ماشین فقط بنزینه؟ با این کرایه های پایین و مخارج سنگین ماشین و غیره چغندر می توانیم کار کنیم از مسئولین میخواهیم تجدید نظر کنند با تشکر
کرایه ها
سلام کرایه ها خیلی کم هس فقط فکر مسافر هستین وخودتون
بجای این کارا کرایه هارو درست کنید از میدان محمدیه تا ورداورد ۲۵تومن آقایون یه سری بزنن سطح شهر از همه چی قیمت کنن ببیننن میشه کار کرد
کرایه ها واقعا کمه. جالب تر اینجاس کمیسیون سفر هم جدیدا برمیدارن دیگه هیچی واس ما نمیمونه
یه مدت راننده اسنپ بودم بعد یه مدت هر چه درآمد داشتم به چیزی هم روش گذاشتم خرج ماشین کردم کرایه اسنپ واقعا کمه ارزش نداره با این گرونی قطعات
قرارشدروزانه تسویه بشه
سلام خیلی کرایه ها پایینه
سلام، کرایه ها از وقتی که بنزین هزار تومان بود هم کمتر شده، به نظر شما با این کرایه کم واستهلاک ماشین میشه کار کرد؟ من که دارم دنبال یه شغل دیگه میگردم، با تشکر
نرخ سرویسهای شما متاسفانه ارزش کار کردن ندارد
هزینه انتقال مسافر خیلی کم میباشد
من چند وقته راننده اسنپ شدم .کلی هم سرویس داخل وبیرون شهری رفتم.امروز ماشین رو بردم تعمییرگاه بیش از ۱۲۰۰ماشین خرج برداشه یه راننده باید چقدر سرویس ارزون بره که فقط خسارت وارده به ماشین رو جبران کنه درامد که هیچ.کسی هست جواب گو باشه
سلام مسابقه نخواستیم کرایه هارو افزایش بدین قیمت قطعات سر به فلک کشیده روغن گرون شده استحلاک خیلی زیاده
سلام بجای این کارا به فکر ما راننده ها باشید کرایه هاتون خیلی پایین خرج و مخارج ماشین بالا خیلی. یه فکری هم برای بر چسب بکنید.
سلام توروخدا کرایه ها رو افزایش بدین به خدا چیزی تهش نمیمونه
سلام باتوجه به کار کردم اگه میشه یه وام بدونه بهره برای تعمیرات ماشین برام جور کنید
سلام کرایه پایین باعث شده نتوانم باشرکت همکاری داشته باشم بهتر نیست به جای این مشوق ها و قرعه کشی ها کمی کرایه ها رو افزایش بدین کرایه ها واقعا منصفانه نیست
سلام کرایه ها کم حداقل عوارزمسافررا برداره کمسین ۱۰درصدبکنه
با سلام کرایه ها خیلی پایین با این گرانیها به خدا قسم من شاید سه سال میشه گوشت نتونستم برا خونم بخرم میوه خیلی کم هم بدهکار بان
کم که ۴ سال عقب افتاده ماشین م لاستیک نداره مستاجر هم هستم مجروح جنگی هستم که۱/۲۰۰ میدن شبها از درد تا۲و۳صبح بیدارم روزی۱۶عدد قرض باید بخورم نهایتا روزی۳۰تا۴۰بیشتر در تم یاد که خرج ماشین هم هس گرفت به خدا ماندم خیلی گرفتارم شما خدا کرایه ها را بالا ببرید ممنون
سلام شما نرخ کرایه ها رو به روز کنید جوایز پیش کش
طوری باشه که راننده رغبت کنه سرویس بره با این استحلاک هزینه های بالا نرخ های پایین سرویس
یه جفت لاستیک که قبلا تعویض میکردم نهایت ۲۰۰هزار تومان الان خریدم ۵۵۰هزار تومان
سلام.از کجا باید فهمید چقدر پیمایش داشته وکی به یکی از کارتها واریز شده
باسلام باید مسافت را هم در نظر بگیرید ممکن است شخصی ۲۵ سفر را داخلی انجام بده یکی هم مسافت دور برود باید فرقی باشد
سلام وقت بخیر با توجه به اوضاع واحوال اقتصادی که حاکم بر کشور شده مشکلاتی از قبیل:
تامین و تهیه لوازم یدکی ،سهمیه سوخت ، دستمزدهای بالا،و… از طرفی هزینه های زندگی مشکلاتی عدیده بوجود آورده و واقعا کار در تاکسی اینترنتی صرف اقتصادی ندارد…
خواهشمندیم تجدید نظری در نرخها بفرمایید. متشکرم
تا مبدا میریم،مسافر کنسل میکنه
واسه راننده ضرره
یه کاری برامون کنید
سلام
من چند بار این کار رو کردم چیزی نشده خدایی درست نیست و اینکه بعضی مسافرها خودرو سواری رو با وانت بار اشتباه گرفتن و تو نرمافزار چیزی برای تغیر کرایه در نظر گرفته نشده
وقتیمسافرسفررولغونمیکنهودرمحلحضورندارهخوبرانندهمجبورهلغوسفرکنهاونوقتهمهکاسهکوزههاسررانندهبینوامیشکنه
کرایه ها خیلی پایینه
سلام کرایه ها دوهفته پیش خوب بود ولی دوباره کم شده زحمت بکشیدکرایه ها روتقریبا درروزیکنواخت بزنیدتاهم راننده راضی باشه هم مسافر.راننده اسنپ هستم ازشیراز
سلام کرایه ها انقدر پایینه که بعضی از مسافرا میخندن و اسنپو به تاکسی صلواتی لغب میدن
سلام فکری برای کسانی که بعد درخواست که توقف نمیزنه نصف راه پیاده میشه میره مغازه ۱۰ دقیقه نمیاد کاری ازدست راننده بر نمیاد مسافر طلب کارم هست به اندازه کافی کرایه پایین هست ممنون
سلام سیروان جان
سلام من تازه اومدم اسنپ کرایه ها واقعا پایین هست پول بنزین واستعلاک ماشین نمیشه رسیدگی کنید لطفا
سلام خدایی کرایه هاتون با عقل جور در نمیاد تو این وضع مملکت با این گرونی دم عید با این ترافیک کرایه میزنید ۳ تومن بعد از اون ۲۰ درصد کمسیون کم میکنید خدایی انصاف نیس یکم ملاحضه کنید انسان باشیم یکم ترو خدا
سلام واقعا کرایه هاپایینه ونمیصرفه من خودم از وقتی وارد اسنپ شدم کلازیر۱۰تا سفررفتم بدلیل کم بودن کرایه وگران بودن وسایل وبنزین نرفتم خطی کارمیکنم بهتره وبیشتر میصرفه
دمتون گرم بنزین ها واریز شد اما یه فکر هم برای کرایه بکنید مبلغش خیلی کمه
با سلام. واقعا تو این وضعیت که این کرونا اومده. باز با این حال ما راننده ها داریم کار میکنیم.واقعا خدا رو خوش نمیاد با ااین کرایه پایین.اخه مسیر رفت و برگشت زدین ۵۰۰۰تومن.با احتساب تخفیف و کسر کمیسیون. میکنه به عبارتی ته موندش واس راننده ۳۰۰۰تومن.پول یک لیتر بنزینی که مصرف شده حداقل به جز اصطهلاک.لطفا یه کم ه فکر راننده هم باشید
سلام کرایه هاپایین خدایش
اسنپ عزیز با این حجم درخواست بالا و مشتری زیاد چرا سفر بین شهری رو به اپلیکیشن درخواست سفرهاتون اضافه نمیکنین.
باور کنین هم مورد استقبال راننده ها قرار میگیره و هم مورد استقبال مسافرها.هم درآمد زایی اسنپ روزافزون تر میشه.
بااین کرایه ای که اسنپمیده یه مسیررفت وبرگشت کره مریخ با۱ماه توقف رو به عبارتی میشه حتما۱۰۰تومن????????????
در ضمن کرایه خیلی پایینه یه فکری بکنید جایزه نمی خواهیم کرایه افزایش دهیدا
سلام
اگر میخواهید کاربران رانندگانتان ریزش نداشته باشد کرایه ها را زیاد کنید؛
بی تعارف گفتم،
من خودم چون کرایه با استعلاکم نمیخونه اسنپ کار نمیکنم؛
ممنون
سلام حبیب هستم ازشیرازکرایه اصلاباصرفه نیست خیلی پاینه بطوریکه بایددوبرابرکرایه گرفته فقط پول بنزین بدیم یفکراساسی برای کرایه هابکنید ممنون ارتوجه تان
با سلام
با توجه به تورم واقعا کرایه ها کمه و شرایط سخت و طاقت فرسا لطفا رسیدگی کنین
با تشکر
سلام کرایها خیلی پایین علی هستم از زنجان
از کجا بفهمیم چند امتیاز داریم
سلام حسین جان
امتیازهای کسبشده توسط شما، شنبه و سهشنبه هر هفته پیش از قرعهکشی با پیامک به اطلاعتان خواهد رسید.
سلام به همه دوستان واقعا کرایه ها خیلی پایینه بعدش نقشه هم خیلی مشکل داره لطفا رسیدگی کنید
سلام گیلانی هستم خدایی کرایه ها پایین هست تورو خدا یه کم ملاحظه مارو بکنید بعضی از مسیرها خیلی کم هست واقعآ کم هست تورو خدا یه خورده بالا ببرید
با سلام با توجه به تورم واقعا کرایه ها خیلی کمه واقعا مجبوریم شرایط سخته لطفا رسیدگی کنین
خواهشن یه تزییناتی آدرس بدهید تا بریم ازش جنس قسطی بخریم…ممنون میشیم…شما که نه کرایه ها رو اضاف میکنید و نه بنزین میدین…لااقل بریم از یجایی جنس قسطی بخریم…عدنان از آبادان
با این ترافیک و کرایه کم صرف نمی کنه
با سلام خسته نباشید کرایه شما خیلی کم است مثل۳۵۰۰ تومان کرایه نیست و۵۰۰۰تومان به بالا خوب است ودیگر اینکه قیمتهای روند خوب است مثلآ۵۵۰۰ خوب نیست چون خورده ان که ۵۰۰تومان ان نیست واگر قیمت ان روند باشد خوب است چون مسافر هم بهتر باقی مانده ان را راحت تحویل می گیرد از همکاری شما متشکرم
سلام انصافن خیلی کرایها پایینن .بعضی وقتا خوده مسافر گفته واقعا براتون میصرفه با این نرخ کار میکنید .میخوام بدونم کجاش منصفه که تو ۴۵ کیلومتر خودت ماشین استهلاکت بری ۱۵هزارتومن .نمیشه که قربونتون اگه کرایها یکم برن بالا خیلی خوبه در غیر این صورت من قادر به همکاری نمیتونم باشم .تشکر
سلام علت بنزین ده روز دیر می ریزید چیست
سلام خسته نباشید کرایه ها خیلی خیلی کمه اصلا نمیصرفه لطفا پیگیری کنید
سلام و خسته نباشید
سوالی از دست اندر کاران داشتم و اون اینکه اسنپ هدفش از این کرایه های پایین چیه فقط بفکر منافع خودشه؟اگه واقعا میخوان ادامه دار باشه باید همه جوانب رو در نظر بگیره منافع مسافر و راننده و اسنپ چون هر سه بهم نیاز دارند
سلام اهوازی هستم لطفن کرایه هارو تغییر بدید واقعن پایینه اصلن نمیصرفه کار کنی همه هزینه های مصرفی خودرو بالارفته شهرها بانزدیک شدن عید ترافیکش سنگین شده بنده چندین روزه اصلن کارنکردم خطی کارمیکنم بهتر از اسنپه
کرایه ها کمه با ترافیک شب عید نمی صرفه
باسلام محضر همکاران پرتلاش اول اینکه لوازم که ادرس میدهید درصد تخفیف خیلی پایین میباشد دوم اینکه کمیسیو ن خیلی بالاست خواهشمند باتوجه به گرانی وتورم بالا رسیدگی نماییدبا تشکر
سلام چراادرسها دقیق نیست خیلی هاشون میگن ما درست نوشتیم ولی یه چی دیگه میشه بااین گرونی بنزین
سلام یه فکری برای کرایه اهواز بکنید خیلی کمه جواب گویی استلاک ماشین نسیت متشکرم
اگر مصرفی بنزین را ندهید امکان کار کردن سخت میشه
اقا کرایه ها چرا اینقد داغونه؟؟؟!!!
یعنی کسی به فکر ما راننده ها نیست؟؟!!
سلام خدمت مدیر شرکت اسنپ. کرایه هاتون واقعأ پایینه مخصوصا کرایه هایی رو که در مراکز شهرها مدنظر میگیرید باعقل جور در نمیاد و باید اینو مد نظر بگیرید با این حجم از ترافیک کرایه هاتون باید بصرفه باشه نه اینکه آدم بعداز دیدن کرایه پشیمون بشه از ادامه کار کردن باهاتون. تا الآن اکثر کسایی رو که میشناختم که تو اسنپ کار میکردن دیگه کار نمیکنن چون واقعأ کرایه ها پایین و غیر قابل باوره مخصوصا تو شهر شیراز. یکم بفکر رانندگان و این گرونی بازار و بنزین باشید. یکم منصف باشید
با عرض سلام و خسته نباشیدخدمت همکاران فقط نسبت به هزینه های ماشین و کمیسیون . مالیات . خرید طرح روزانه حدود میشه گفت کارکرد پنجاه . پنجاه هم برای راننده گان نمیماند لطفا بجای جایزه این مشکل را حل نمایید . باتشکر
سلام.به جای اینکه جایزه بگذارین قیمتها را بیشتر کنید چون من ۲ ساعت منتظر شدم و درخواست قبول نکردم.
قیمت کرایه کمتر از ۵۰۰۰ تومان نمیصرفه ..وبرای هر مسافر بیش از یک نفر باید حداقل ۵۰۰ تومان بابت هر نفر اضافه شود
قیمت پایه کمتر از ۵۰۰۰ هزار تومان نمیصرفه…وبابت هر مسافر بیش از یک نفر هم حداقل ۵۰۰ تومان اضافه کنید..
سلام وقت بخیر داخل همین پیج یه کادر نوشته شده ثبت نام در مسابقه وقتی روش کلیک میکنم میره تو یه لینک دیگه که زده لینک خرابه چه طوری باید من ثبت نام کنم میشه راهنمایی کنید
‘ سلام.بازم حرفای تکراری.کرایه ها خیلی کمه.مخصوصا این روزا که خیابونا شلوغه.
سلام خدمت مدیریت اسنپ
من چندتا سوال دارم ممنون میشم پاسخ دهید البته جسارت نباشه.خواهشا یه جواب درست گفته بشه.
۱.قیمت سفرها بر چه مبنایی تعیین میشه که یه روز خیلی بالاست ۶ روز ارزش نداره قبول کنی؟
۲.چرا تعرفه ای گذاشته نمیشه که هم مسافر راضی باشه هم برای راننده به صرفه؟ مثلا یه مقصدی که ۱۰ کیلومتر راهه مبلغ میخوره ۸ تومن بعضی اوقات؟ یا مثلا مسافت ۲۳ کیلومتر میخوره ۱۸؟ چون همون مسافت در هر صورت باید طی بشه؟ و یه روز یهو همون ۲۳ کیلومتر میشه ۴۰ هزار تومن تو ۷ روز. نه به این شوری نه به این بی نمکی؟
۳.چرا جاهایی که طرف قرارداد هست با شما برای سرویس دهی مبالغ خیلی خیلی بیشتر از جاهای دیگست؟ مثلا من یه لنت جلو تیبا خواستم بگیرم طرف قرارداد شما گفت ۱۸۰ تومن؟ ولی لوازم یدکی سایپا همونو داد ۱۲۰ تومن؟
۴. چرا کمیسیون هارو افزایش دادید با اینکه خیلی هم براتون سود دهی داره؟ مثلا ۲۰۰۰۰۰۰ راننده هر راننده فقط یه سفر ۱۰۰۰۰ تومنی بره کمیسیونش ۱۵ درصد باشه باز در روز نزدیک به۳ میلیارد تومن درامد میشه ولی باز هم بیشتر شده؟ در حالیکه هر راننده نهایت میتونه ۳۰۰ هزار تومن کار کنه تازه اگه بتونه
با تشکر فراوان ممنون میشم رسیدگی قویتر بشه و خواهشا چون راننده فقط به علت شرایط اقتصادی مجبور هست چندین کار رو انجام بده و یکیش هم اسنپ هستش خیلی خیلی ممنون میشم راه بهتری بزارید برای بهبودی هم رانندگان هم مسافران و صرفا برای جذب مسافر بیشتر مبلغ پرت ندهید و راننده ضرر کنه فقط.
خیلی ممنون
سلام.من ۲ساعت منتظر سفر با قیمت خوبم ولی هیچ کدومشون نمیصرفه من هم از ادامه سفر گرفتن منصرف شدم.
تعداد ۲۵ سفر زیاد است باید تا دیر وقت کار کرد لطفا اگر میشود حد نصاب سفرها در تهران را کم کنید چون ترافیک هم هست ولی ور شهرهای دیگر ترافیک ندارند
با سلام
کرایه ها در شهر ارومیه خیلی پایین است نسبت به دربستی های تاکسی ها و از این کرایه ها ۲۰ درصد هم کمسیون کسر میشود و به صرفه نیست اصلا
درود وقت بخیر…. از چه طریقی من میتونم سهمیه بنزین خودم چک کنم. لطفاً توضیح بدهید…. با سپاس فراوان….
سلام امیر حسین جان
سامانه سماس به جهت تسهیل این امور راه اندازی شده.
بذارین کرونا مارو ول کنه چشممم????????
مدیریت محترم اسنپ کرایه ها تو یاسوج خیلی پایینه اصلا با این همه اصتحلاک نمیخونه خواهشمندم پیگیری کنید
سلام واقعا اسنپ زحمت کشیدی.من راضی هستم.چونکه خودم نیم شنواهستم.اول بار کار میکردم قشنگ پیام نشان میدن.هم جایزه خوبی دارن…واقعا بسیار تشکر میکنم..باید ازهمه راضی باشید باتشکر
خداوکیلی تعرفه زنجان خیلی پایینه اخه کرایه ۲۵۰۰ تومنی هست مگه الان همه وایمیستن با ۱۵۰۰ تومن دربستی برن این خیلی پایینه
سلام از این طریق خواستم تشکر و قدردانی کنم اعتبار بنزین هر ماه مرتب برای من واریز میشود.
با سلام من اصلا به اینگونه جوایز اسنپ نه اهمیتی دادم نه میدهم چون تمام این جوایز چیزی جز پر کردن جیب مالکان اسنپ نیست مث تمامی سالهای گذشته آخر سال یه سری اسامی قلابی ردیف میکنن شاید هم فک و فامیل های خودشونن فامیلی ها یکیست فقط اسامی فرق میکنن انگار جوایز فقط بین یه طایفه شهرستانی پخش شده حالا کسی چه می شناسه اینها کین مث اون جوایز سالهای قبل که سواری x22 میدادن همه جوایز بین همین یک طایفه پخش شد در ضمن آگه اسنپ بجای یه جایزه ۹۹ میلیونی به من یک نفر به عنوان مثال به ۹۹ نفر یک میلیون میداد هم انگیزه بقیه رو بالا میبرد هم شب عیدی بجای شاد کردن دل یک نفر دل ۹۹ نفر و شاد میکردن موفق باشید
روز قیامت باید مسئول اسنپ جواب سختی بدهد شاید با این پیام از خواب بیدار شود
یکی لز ایرادات نرم افزارتون اینه با توجه به عیوب اغلب مسیریاب ها برای تعویض مسیریاب حین سفر ور اسنپ باید مراحل مختلفی رو طی کرد و وارد ستاپ گوشی شد و بعد تو قسمت پیش فرض اون مسیریاب رفت و بعد دوباره به اینپ برگشت و دوباره درخواست مسیریابی کرد و …..
این پروسه خیلی زمانبره و باعث میشه گاهی سرویس از دست میره
در حالی که تو بعضی از نرم افزارهای تاکسی های اینترنتی وقتی مسیریابی قفل میکنه کافیه برگردی تو برنامه و دوباره تقاضای مسیریابی کنی اینبار تمام نرم افزارهای نصب شده روی گوشی نملیش داده میشن و شما میتونی براحتی یه مسیر یاب دیگه رو انتخاب کنی
لطفا این نقص رو برطرف کنید
خدایش خیلی کرایها تو اهواز کمه نه مسافر میتونه استفاده کنه نه راننده مقصد بالای ۲۰ کیلومتر میزنه ۱۲ تومن خدایش با این جادهای اهواز نمیشه اصلا کار کرد بریم اژانس خیلی بهتر تا اسنپ به جای طرح و جایزه که همش سرکاری اسنپ فقط فکر مسافر بعدشم این طرحا رو جمع کنید
باسلام خدمت تمامی همکاران اسنپ اینقدر کرایه ها پایین میارید که راننده دل به کار کردن نمیزاره با توجه به گران شدن قعات مصرفی خودرو کار کردن با این قیمتها وسایل به صرفه نیست لطفا در قیمت گذارای کرایه ها منصفانه عمل کنید که راننده ها سفرهای بیشتری انجام دهند…وقتی پایین میارید مشترک ها هم انتظار قیمت پایین رو میخواهند لطفا رسیدگی کنید
سلام. کرایه های شهر مراغه خیلی کمممممه ۲ هزارتومن واسه یه مسیر آخه انصاف خدایش یه مسیرم ۲ هزارتومن بود به قرآن نیم ساعتم تو ترافیک بودم حداقل ظهرا تعرفه هارو دوبرابر کنید به قرآن گناه داریم
سلام قبلا اعلام کردین که راننده اسنبا بیمه میشن پس چرا تصویبش نمیکنین ماهم بدون بیمه که نمیشه
سلام وخسته نباشید به عوامل محترم اسنپ ۱.مدت زمان رسیدن به مبدا را نشان دهید۲.پرداخت اعتبارلحظه ای۳.لغوسفرمسافر تجدیدنظرشود۴.مبلغ درآمد روزانه وماهیانه مشخص شود۵.مسافت طی شده روزانه وماهیانه مشخص شود۶.هزینه بنزین هفتگی واریز شود
سلام واقعا کرایه های شیراز کم هست
از همه شهرها کم تره
اگر به هر راننده اسنپ جایزه ای بدهید رانندگان امیدوارتر تلاش میکنند تا چند نفر
سلام.ببخشید چرا مسافر ها میتونن از ما شاکی باشن ولی ما نمستونیم!!؟؟بارها شده بنده تا دم مبدا رفتم.بعد چند دقیقه وایستادن لغو سفر زدن!!
یا وسط سفر منصرف شدن لغو کردن و کرایه ندادن!!و خیلی چیزای دیگه…
لطفا رسیدگی کنید
باسلام این روزهاچه خبرشده تواسنپ هزینه هروززیادمیشه کرایه هاهرروزمیادپایین من راننده تمام وقت اسنپم ولی این روزها ۲ساعت بیشترکارنمیکنم واقعاخرج ماشین درنمیاد
اقا کرایه ها خیییییلی پاینه ما تو قم از جون خودمون و زن و بچمون گذشتیم اومدیم کار میکنیم هوا هم بارونیه اون وقت از چهار مردون تا پردیسان ۹تومن!!!
همه راننده ها از تمام شهرا دارن واسه کرایه ها گله میکنن نمیدونم چرا کسی گوش نمیده به حرفشون وقتیم زنگ میزنی پشتیبانی اپراتوراش انگار ارثشون خوردی حوصله جوابگویی ندارن اصلاگوش شنوا نیس تواین مملکت بداد مردم برسه.
سلام برا چی اون ۹۹ میلیونو میخواید به یه نفر بدید
مثل قرعه کشی قبلی که همشو دادید به راننده ای که یه روز تو اسنپ بوده خدا رو خوش نمیاد
سلام خواهش میکنم کرایه هارو زیاد کنین با این وضع آدم چه جوری خرج خودش وزن وبچه اش وما شین رو در بیاره.کاشان
سلام شما سهمیه بنزین بدهید
(جایزه ها برای خودتان) تشکراز اسنپ
کرایه های شیراز خیلی کمه لطفا افزایش بدین
پیمایش بالای ۳۰۰۰کیلومتری داشتم بجای ۳۲۰هزار ۱۹۹هزارتومن واریز شده مرجعی هست برای پاسخگویی. خودروم تک سوزه بنزینه
سلام و خسته نباشید به همه
کرایه های این روزها خیلی کمه با این ترافیک و گرونی لوازم یدکی و تعمیرات و . . . کار با اسنپ نمیصرفه کرایه های تبریز و حومه هم که کم هستن
اگر به هر راننده اسنپی جایزه ای بدهید رانندگان اسنپ امیدوارتر کار میکنند تا چند نفر
باسلام خسته نباشید امروز اومدیم کار کنیم کرایه ها خداوکیلی کم بود وبااین شرایط کار نم صرفه ماهم تعطیل کردیم از همدان
سلام لطفا قیمت ها رو یکم عادلانه کنین با این گرونی و ترافیک نمیصرفه از قبمت های لوازم یدکی و تعمیرات خبر دارین¡¡¡¡¿¿¿¿¿¿¿
سلام و خسته نباشید خدمت همه…میخواستم بپرسم واسه کسایی ک مث من نمیدونند یا میدونند و منتظرند..الان پول بنزین به چه صورت و چرا واریز نمیشود؟؟
امیدوارم خداعاقبت همروبخیرکنه
با سلام بجاى این مسابقات، رانندگان که فعالیت بیشترى در سال انجام داده اند کمک مالى کنید تا حداقل یک جفت لاستیک برا ماشینشون بخرن با این وضع اقتصاد
سلام انشاله برنده بشم یک ماشین تیبا صفر بخرم مارک اسنپ هم بزنم دعام کنید بقیشم رهن خونه راحت بشم دعام کنید
کلی هم ذوق کن برای برچسب اسنپی که زدی
سلام کمیسیون کسر شده توسط اسنپ بالاست و بعضی کرایه ها در حد توهین به راننده است در این اوضاع احوال گرانی دیگه اسنپ باید ی سقف بزاره که کمتر از ۵تومن کرابه رو قبول نکنه که متاسفانه راننده بدبخت با ی ماشین صذمیلیونی رو به تمسخر میگیرن هم راننده هم اسنپ
پیمایش بالای ۳۰۰۰کیلومتری داشتم بجای ۳۲۰هزار ۱۹۹هزارتومن واریز شده مرجعی هست برای پاسخگویی. خودروم تک سوزه بنزینه.
سلام . خیلی قیمتها خوب بود بعد از اومدن کرونا کمتر هم شد!!!!! لطفا فکری به حال قیمتها توو شهر اصفهان کنید
من موندم کرایه ۲۵۰۰ چطور حساب میکنید
سلاممناستپباکسکارمیکنممشتریوقتیدرخواستمیدهندوتیبهمقصدمیرسیمیاحجمبارازباکسبزرگترهستیاوزنشبیشترهستاگهلغوکنیمکلیمعطلشدیماگهنهبهموتورفشارمیایدتازهوقتیدرخواستاسنپهمراهمیدهندوقتیبهمبدامیرسیممیبینیمغیرخودشبارهمدارداونمبیشترازوزنقانوناسنپوقتیبهمسافراعلاممیکنیمطلبکارمیشهومیگههمیشهمنبارداشتم.شماوقتیمشتریدرخواستمیدهدلطفاهمهقوانینسفرروبرایمشتریپیامیااطلاعبدهید.برادرمرانندهماشیناسنپهستمشتریهایاونهاهمغیرازخودشونبارهمدارنداونهمازوزنقانونیبالاتر.اگربهرانندهایاسنپومشتریقانونهایکهبیشتردرروزبرایشاناتفاقمیافتدروپیامکیابههرنحویاطلاعبدهیدرانندهضررنمیکندهمدروقتوهمدرقیمت.باتشکر
سلام خداییش قیمت تعرفه ها در هر سرویس حداقلش ۲ یا ۳ هزار تومان کمه من پژو دارم تعویض روغن و لوازم یدکی خیلی گرونه استهلاک قطعات یه ماشین معمولی مثلا پراید و در نظر بگیرید بعد قیمت بزنید.باتشکر
سلام عرض ادب
پیش نهاد می کنم با نزریک شدن فصل جابجائی در ایام نوروز در استان هایی که اسنپ فعال است این امکان فراهم شود که بینه استان ها جابجایه مسافر انجام شود ، این پیش نهادو چندین بار توسیه کردم
ممنون میشم جوابم رو بدید.
سلام خیلیا ماشیناشون مثله من تک بنزین هست هرهفته پوله بنزین بریزید . و شبه عیده عیدی درنظربگیرین ممنون میشم توقرعه کشیا توری درنظربگیرید همه چیزی برنده شن . و شرایط برای تعمرات ماشین بزارید مثل تخفیف .وتوراخدا کرایه هارم ببرید بالا اثلا نمیسرفه .مرسی .
سلام عالیه
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت شما و خداقوت به تمامی رانندگان باصفا و زحمت کش اسنپ.
من از شما بزرگوار میخواستم اگه میشه توضیح بدید کرایه ها را چه طوری تعیین و محاسبه میکنید که اینقدر کرایه اسنپ با بقیه مثل تاکسی ها و آژانسها و مسافربر های شخصی فرق میکنه و پایین هست، برای مثال از پردیسان قم تا میدان ۷۲ تن بین ۲۵ تا ۳۰ کیلومتر هست و کرایه ای که میاد ۱۰ هزارتومن و نهایتا در مواقعی ۱۲ هزارتومن که همین مسیر را بقیه ماشین ها که گفتم کمتر از ۳۰ هزار تومن سوار نمیکنند و نمیبرند، و اکثر وقتها باعث تعجب خود مسافرین هم هست و میگن خداییش کرایه هاتون خیلی خیلی نسبت به بقیه پایین هست، حالا شما و وجدانتون، اگر بخاطر شرایط گرانی و بیکاری، وحفظ ابرو و تامین زندگی و زن و چندتا بچه و ماهی ۱ملیون اجاره خونه و…. مجبور بودید به عنوان راننده اسنپ کار کنید به اون کسی که مسول کرایه ها هست چی میگفتید.!؟
کرایه هایی که اسنپ میزنه پول اسطلاک ماشین هم نیست تایم ظهر وشب که دیگه هیچی
چرا با اینکه کمتر از یک ثانیه نشده درخواست سفر از طرف راننده دیگه پذیرفته میشه.یعنی طوریه که هنوز درخواست صفر رو گوشی من کامل نیامده کمتر از طک ثانیه
سلام
در شهر پر ترافیک مراغه، تعرفه ها خیلی پایینه
حتی خود مسافران هم همین حرفو میزنند
اکثر قیمت ها ۲۰۰۰تومنه واقعا صرف نمیکنه
ممنون میشم به تجدید نظر کنید
ما به سفرهای بیشتر و خارج از استان نیاز داریم
سلام . به جایه اینکه قیمت ها رو یه خرده ببرین بالا اوردین پایین.اگه جایزه رو بین راننده های فعال تقسیم کنید همه راضی هستند وبا جون و دل کار می کنن.
لطفا بعد از نصف شب کرایه ها را منصفا نه تعین کنید نه راننده میتونه قبول کنه ونه مسافر بمقصد میرسه مسافر مجبور بادو سه برابر کرایه با مسافر کشهای بی انصاف میروند خصوصا ازتر مینالها وبهتر میدانید بعد از نصف شب از مقصد به طرف ترمینال مسافر نیست با تشکر
لطف کنید قیمتهای سفرها رو درست کنید بهتر از هزارتا مسابقه اینجوری که اصلا بدرد ما نمیخوره و سودش برای شماست من بوشهر هستم اصلا قیمتها خوب نیست خیلی وقتها اشتباه قیمت میزنید
به جای قرعه کشی پول سفر ها رو زیاد کنید
ما شانس قرعه کشی رو نداریم
و گرنه راننده هاتون میرن تو تاکسی اینترنتی های دیگه
در صورتی که اسنپ کاربران بیشتری داره
با تشکر
قیمتهارو درست کنید جاهای پرترافیک قیمتهاش خیلی کمه
سلام من در پیامکی که ارسال شد در مورد واریزی اعتبار سوخت میزان کارکرد یک ماهه ۱۳۶۷ کیلومتر را اعلام کرده بود ومبلغ ۸۵۰۰۰تومان واریز شده بود که نسبت به کار کرد خیلی کم بود لطف کنید علت آن چه چیزی می باشد
بجای وعده های الکی خواهشا کرایه ها رو ببرید بالا.شماها که نظر میخواین اگه دقت کنید همه نوشتن کرایه ها پایینه و ناله میکنن پس یکی رسیدگی کنه فقط به فکر پورسانت خودتون نباشید.
هر زمان که اسنپ طرحی میزاره قیمتها رو بشدت کم میکنه … شما یه لطفی کن طرح نزار قیمتها رو منصفانه کن
باسلام خدمت مسئولین عزیز
لطفا کرایه های ساعت ۹ شب به بعد را یه کوچولو بالا ببرید
من چند روز پیش ساعت ۲ صبح سرویس بهم خورد که کرایش بود ۵۰۰۰ تومان درصورتی که حداقل باید ۷۰۰۰تومان لحاظ میشد
خواهشا پیگیر باشید
مازندران ..ساری
باسلام واسه من پول بنزین ریختن ولی تو کارتم نیومده جریانش چیه
بابا کرونا اومده بندازید یه وقت دیگه مسابقه
سلام خواهشن کرایه های کرج روهم یه تغییری بدید با ترافیک کرج ما فقط داریم استعلاک میندازیم شبه عیده ماهم خوانواده داریم توی این شرات سخت ماهم باید جواب گوی خانوادمون بتونیم باشیم
اضافه نمیشه والا . چند باری من زدم درست با شرایطی که میگین . اما خبری از مبلغ نیست
سلام من میخوام شماره تلفنی که به اسنپ دادم رو عوض کنم چه کاری باید انجام بدم بی زحمت یکی راهنمایی کنه
سلام علی رضا جان
با شماره موبایلی که در اسنپ ثبت کردید، با همکاران ما در پشتیبانی تماس بگیرید.
عالی
شما کمسیون خودتون میگیرید خبرازمانداریدبااین ماشین کرایه خانه خرج چهارنفره خرج خودماشین بنزین آزادحالا خودتون قضاوت کنید بااین کرایها چکارکنیم تازه بیمه نیستیم
فقط به فقط بفکرماماشینای بنزینی باشید بزین
۶۰ لیتر مال دوروزمونه بقیش چکار کنیم تک سوز هست پرایدمن یگانه فقط بنزین بنزین ندارم وگرنه شبانه روز کارمیکردم سابقم هست قبل گرانی بنزین ولی الان چطور کار کنم لطفا برسی ورسیدگی ممنونم
با سلام لطفا قیمت سفرها رو افزایش دهید.با این کرایه ها نمیصرفه.
سلام وخسته نباشید،نرخ کرایه هاخیلی پایینه،بنده مشهدهستم وباتوجه به ترافیک وچراغ قرمزهای مکرراصلا مقرون به صرفه نیست،لااقل ی طوری درنظربگیریدکه راننده هم ضررنکنه،دراینصورت دیگه نیازبه طرحهای تشویقی نیست،ممنون
کارتون برای گذاشتن مسابقه خیلی خوب بود اما ش ایط الان این اجازه رو به ما نمیده که بتونیم خوب کار کنیم الان در شرایط هحرانی به سر می بریم وقتی میگن سوار ماشینهای مسافربری نشید دیگه تموم
سلام به تمام راننده های زحمت کش اگه دقت کرده باشید۲روزه قیمت هاکم شده سهمیه بنزین نمیدن ازروزاول اسنپ بودم تاحالایک بارهم جایزه بهم ندادن همش فرمالیتس
سلام واقعا با این خرج و قیمت لوازم ماشین کاریها خیلی کنه بیشتر به نفع مسافر هست
با سلام کرایه ها خیلی کمه برا ما نمیصرفه که ببریم به خاطر همینه که کم کار میکنم به فکر ماشین دارها باشید
باسلام. قیمتها خیلی پایین است. اونقدکه اکثر مسافرها به چشم یه آدم بدبخت و بیچاره از همه جا درمونده به راننده نگاه. میکنن درسته برا شرکت کاربیشتر پورسانت بیشتر ولی به فکر راننده هم
من الان سه ساله که دارم اسنپ کار میکنم هیچ عیدی خبر از عیدی یا پاداش نیست در صورتی که همه جا دم عید به کارکنانشون عیدی و پاداش میدن. ما رانندها هیچی ازتون نمیخوایم فقط کرایه ها رو درست کنید. اینجوری بمونه دیگه کسی کار نمیکنه چون به خرج ماشین نمیخوره این کرایه ها. لطفأ کرایه ها رو ببرید بالا همه هم راضی هستن حتی مسافر.
سلام
خسته نباشید
ببخشید شیراز هستم این سفرهای که گفتید ۲۵ سفر باید برویم که برای قرعه کشی مجاز باشیم
باید یکروزه این سفرها برویم یا برای ۳ روز هست این سفرها
متشکرم
سلام مصطفی جان
برای حضور در قرعه کشی های سه روزه به حداقل تعداد سفرهای اعلام شده نیاز دارید
سلام
متأسفانه ملاک نرخ کرایه ، تعداد درخواست سفر است در حالی که استهلاک خودرو ربطی به تعداد درخواست ندارد .مثلا یک سفر در ساعت ….هشت هزار تومان و در ساعتی دیگر پنج هزار می شود که این امر باعث اختلاف بین راننده و مسافر شده و در بعضی موارد نیز منجر به جر و بحث و ناراحتی و بهم ریختگی اعصاب و روان هر دو طرف گردیده
البته طبیعی ست که با وجود نرم افزار های دیگر (تاکسی های اینترنتی) تعداد درخواست ها کمتر می شود . اما امیدواریم برای تعیین نرخ کرایه تدابیر بهتری از طرف مدیران محترم اسنپ اتخاذ گردیده و هم مسافر و هم راننده از تعادل کرایه رضایت داشته باشند
در ادامه ، با روند افزایش قیمت قطعات و خدمات و این سیاست قیمت گذاری کرایه ، چیزی جز دوندگی زیاد و درآمد کم نصیب راننده ها نمی شود و در صورت کوچکترین خرابی خودرو ، درآمد چند روز را باید صرف تعمیرات کرد
حتی تاکسی های گردشی نیز در تمام ساعات روز کرایه ی ثابت داشته و در ساعات پایانی شب هم تا سی درصد نیز افزایش دارند اما این قضیه در مورد اسنپ کاملا برعکس است
پیروز باشید
عالی مرصی
سلام شما بجای مسابقه گذاشتن قیمت سفراتونو درست کنید لطفا با این کرایه ها استحلات خودرو درنمیاد چه برسه به پس انداز یا حقوق کارگری
لطفا فکری بیاندیشید
کرایه افزایش بدید بهتره……
این طرح اسنپ جالبه ولی من با نظر راننده عزیز تو اصفهان موافقم. کاش قیمت ها یه کم عادلانه تر بود تا هم مسافر معطل نمیشد و هم راننده با رضایت بیشتری به کارش ادامه میداد. بعضی وقتها اونقدر کرایه پایین هستش که واقعا باور کردنش خیلی سخته.
سلام با توجه به هزینه لوازم یدکی ودستمزد ها مثل هزینه روغن وفیلتر ,بنزین, لاستیک,شمع,وغیره قیمت تعرفه خیلی پایین است خدا وکیلی خودتون جای راننده بگذارید سرمایه اش اورده وقت می گذاره خودتون قضاوت کنید .!!
کرایه ها خیلی کمه تو تهران با این همه ترافیک
ریاست محترم مدیریت اسنپ برای شهرمذهبی بسیارخدمت ر سانی بزرگی انجام شده مسافران که جابه جامیشن خیلهادراین برنامه استقبال میکند
سلام. خسته نباشیدچون درامد باهزینه ها همخآنی ندارد باچنین برنامه ها رانندگان امیدوار میشوند.امید است ادامه دار باشه.
باسلام بنظر من بجای قرقه کشی بهتر است یکمی روی قیمتها توجه شود با این گرانی قطعات ماشین با این دستمزدها گران واقعا کارکردن بااین شرایط از بین بردن ماشینها ست لطفا کمی در باره قیمتها تجدید نظر کنید
سلام خانواده اسنپ
تدبیر مدیرانه خیلی خوبیست اما دعا کنید هم راننده و ماشینش فرسوده وخراب نشه بآرزوی سلامتی برای فرد فرد خانواده بزرگ اسنپ الهی همه انهائی که مخلصانه برای اسنپ زحمت میکشن در این ایام ومخصوصا روز….
با هدیه ات خوشحال کن
در ضمن تاریخ تولد من ۱۶/۱۲/۱۳۴۶ میباشد
بدرود
دست شما درد نکنه. زمانجایزه هارو بیشتر کنید.
با سلام خسته نباشید کرایه ها خیلی پایین هستش همش نمیشه بفکر مسافر بود باید به فکر راننده هم باشید با این بنزین گران با این خرج بالا قطعه ماشین گران باید کاری کنید نه سیخ بسوزه نه کباب
متاسفانه کرایه خیلی پایین حال وحوصله دیگه نمونده برا کارکردن یه ذره به فکر رانندها هم باشید ممنون
سلام بجای هزینه قرعه کرشی مبلغ کرایه را اضافه کنید تا راننده با دل جون کار کند
قیمت درست کنید با این وضع گرونی کمسیون کم میکنی چیزی ازش نمیمونه کرایه درست کنید جایزه پیش کش نخاستیم
اگه قیمتهارودورست میکردید بهتربود
سلام,من از مشهدم,کرایه ها واسه راننده ها اصلا نمی صرفه این طرح های تشویقی هم اونقدری که باید انگیزه ایجاد نمیکنه,اگه کرایه ها بهتر شه مطمعن باشین راننده های بیشتری واستون کار میکنن
سلام ازموقعه ای که بیماری وارد کشور شده راننده اسنپ باخطر ریسک پذیری به کارادامه میده که تمام مردم تو خونه هاشون هستند واسنپ هم بجای اینکه قیمت ها رابرای راننده افزایش بده کمترهم شده ودرخواست هم خیلی کم شده اکثر سفرها باید خالی برگردی .واقعا ادم اذیت میشه سفرس که با ده تومان انجام میده با شرایط خطری با ۷تومان انجام میده
کاملا بادوست وهمکاراصفهانی موافقم به جای جایزه گذاشتن کمی قیمت هارو درست کنیدبه خدامسافرها هم گله دارن که نیم ساعت برای گرفتن سرویس الاف میشن اون هاهم راضی اند پانصدتاهزاربیشتربدندولی زوداسنپ بگیرندبیشترمسافرها دارندرومیارندبه شرکت های رقیب یااژانسها به خدا ازبس نرخ هاپایینه چندوقته دست فروشی میکنم
تروخدا این کرایه هارو درس کنید چرا یه دفه کرایه ها نصف شده همش اصطلاکه فقط به نفع مسافره واسنپ چیزی گیرراننده نمیاد.
کرایه ها خیلی کمه بجای مسابقه به فکر کرایه ها بلشید
۹۹ میلیون واسه خودتون.کرایه هاتون رو درست کنین.خیلی نرخا پایینه
ولاتوبندرعباس که اسنپ هیچ امکاناتی واسه راننده نداده اگرم داده اطلاع رسانی نمیکنن لوازم یدکی بیمه یاهرچیز دیگه ای
سلام،حُسن تاکسیهای اینترنتی به اینه که آرم ومارک ورنگ خاصی ندارد وکنترل صحت شخص سفیر وخودروبراحتی ازسوی مسافردرکمترین زمان انجام میشود درصورتی که رنگ یاآرم خاصی باشدخیلی ازسفیرها ازنظراجتمائی لطمه میخورند وممکن است همکاریشان با اسنپ قطع میسود
سلام فقط باید بگم کرایه ها نسبت به تاکسی تلفنی داخل شهر خیلی کمه
وام بدین خیلی خوب میشه.
کرایه خیلی ارزونه
اون جایزه ۹۹ میلیونی را به جای اینکه به ۱ نفر بدهید به چند نفر بدهید این کار درست نیست
باسلام اگه قیمت سفرها را خوب بزنید احتیاج به مسابقه و تشویق کردن نیست امروز یک ساعت وسط شهر اصفهان توی طرح بودم درخواست مسافر زیاد بود هر درخواستی ۴ الی ۵ دفعه میومد ولی قیمت سفرها پایین که بود کسی قبول نمیکرد ،ازیک طرف مسافر تومقصد مونده بود از طرف دیگه ماشینها بدون مسافر الاف تو شهر ،حالا خودتون قضاوت کنیدبا مسابقه گذاشتن مسایل حل میشه
سلام این دوستمون درست میگن قیمت ها خیلی پایین است نمی صرفه با این لوازم یدکی گرون وبنزین گرون کار کرد یه فکری به حال قیمت ها بکنید نیاز به جایزه نیست
ضمن سلام و خسته نباشین واقعا حرفتونو با اب طلا باید نوشت قیمتها واقعا بعضیاش خیلی پایینه من مسیره ۱۲ تا ۱۵ کیلومتریو بردم ۸ تومن بخدا با این اوضاع لوازم یدکی که سه برابر شده قیمتهاشون اصلا انصاف نیستش
به نظرم باید قابلیتی به نرم افزار مسافر اضافه بشه که بتونه خودش کرایه رو بالا ببره که برای راننده هم بصرفه و مسافرم توی مبدا منتظر نمونه
سلام اسنپ پلاس را فعال کنید .هم من راننده کمتر متظرر میشوم وهم باعث رونق وجذب بیشتر مسافران اسنپ میشود .حتا برای ششماه امتحانی
مسافران زیادی هستند که قبلا از آژانس استفاده میکردند وتمایل به استفاده دارند.
راننده هم که در خردایا تیر ماه ۹۶ به فرودگاه امام خمینی با ۸۰ یا ج۹۰ هزارتومان میرفته خوشحال خواهد شد چون الان بعضی آژانس ها با +۱۲۰ تومان میبرند واین یعنی نیاز
ما نزدیک به سه سال هست با اسنپ همکاری می کنیم حالا تو این شرایط بیماری کرونا لااقل شرایط جوایز را سخت نکنید همه را شرکت دهید بدون شرط ،تو باران ،برف ،گرما و… بودیم خدا را خوش نمیاد
باسلامازکسانیکهدرمنزلنشستنوبیکارنورانندگانروسرکارمیزارنچکاربایدکردطرفدرخواستسفردادهبهمبدارسیدموکلیدبهمبدارسیدمروزدمبعدتماسمیگیرمیامشغولمیکنهیاازدسترسخارجکردهمصرفسوختواستهلاکتلفکردنوقتمانچیمیشهراهحلبزاریدلطفاباتشکرازاسنپ.
سلام
سلام و درود خدمت شما عزیزان
بنده به عنوان راننده اسنپ که چندماهی میشود مشغول هستم درخواست دارم لطفا به کرایه های زیر۳هزار تومان تخفیف ندهید چون واقعا قیمته تحقیرآمیزی میشود.
سلام علی هستم ازمشهد اخه ۲۵۰۰تومان هم شدپول ….تازه مسافرتوقع داره تادم درب خونش هم بری کفشاش روهم جفت کنی بگی بفرمایید.والا تاکسی دربست مفتکی شدیم.یکم به خودتون بیاییدبابا.چکارمیکنید.درسته دستمون زیرسنگه.ولی مامسلمونیم یه اعتقاداتی داریم .لطفا یکم به فکرراننده های بامعرفت اسنپ که همه جوره درخدمتتونن باشید.اخه مسافرهم ناراضیه میگه خیلی منتظرمیشه .کسی اوکی نمیکنه سفر ۲۵۰۰تومانی رو تازه تخفیف هم میخوره بهش دوهزارمیزاره کف دستت خحالت میکشی پول روبگیری
سلام من درتهران کارمی کنم کرایه موقعی که مدارس تعطیل شده خیلی پایین امده مافقط کارمیکنیم برای اسنپ وپول بنزین چه این چه وضعی هست یکی به داد ما برسد
سلام خدمت عزیزان من باتاکسی اسنپ کار میکنم حدودسه ساله واقعا درصدها بالاست اینجوری خیلیها نمتونن ادامه بدن
با این وضعیت کرونا چطور سفر انجام بدیم
سلام
مسولین محترم اسنپ اگر به فکر رفاه حال رانندهاتون هستید لطفا سهمیه ای برای وسایل بسیار مصرفی وسیله نقلیه مثل لاستیک هر شش ماه اقلا یه جفت در سال دو جفت چهار حلقه میشه ،صفحه کلاج که تو این ترافیک تهران سالی یبار تعویض میخواد. دو ماهی یه لنت ترمز و هر ۶۰۰۰۰تا تسمه تایم نیاز یه رانندست حالا روغن ماشین که بماند ماهی یبار باید عوضشه که مهم نیست اقلا یه وامی یه فروشگاه تخفیفی راه بندازید که این وسیله هارو به راننده اراعه بده سالی یبار بخدا ما رانندهام حق داریم
سلام امیر جان
با کلیک روی این لینک می تونید به خدمات باشگاه رانندگان در شهر خودتون دسترسی داشته باشید
مرسی اسنپ این کار خیلی خوبه منم راضیم کمک خرجه واسم پولم که بدن که دمشون خیلی گرمه
سلام، باز هم عین پارسال، پاداشها و جایزه های ناعادلانه به شهرستانیهای مشغول به کار در تهران که عین ما خانواده دار نیستند و میتونن تعداد سفر بالا داشته باشن و به ما به جرم تعهدات خانوادگی، هیچ جایزه و پاداشی تعلق نخواهد گرفت. ممنونم اسنپ
الان من ۳۰ تا مسافر بردم ولی سهمیه بنزین نداده به من
ایا کسانی که نظر میدهند عملی میشوند یا نه .
سلام.والا اینها که میگید خیلی خوبه اگه به منم برسه که حالا این شانسیه خیلی خوب میشه من ۹تومان خیلی واسم خوبه جلو میفتم ..
سلام ایا اسنپ لاستیک اقساط داره
سلام واقعا که خسته نباشید نردیک چهل روز است گه به خانواده اسنپ وارد شده ام با توجه که راننده تاکسی هستم نرخ کرایها نسبت به فاصله مبدا تا مقصد واستهلاک ماشین بسیار بسیار پایین است که دربیشتر مواقع باعث حیرت وتعجب خود مسافر هم میشود.جا دارد دراین خصوص تجدید نطر اساسی شودالبته محاسناتی هم اسنپ دارد که نباید ازان گزشت وجای تشکر وسپاس دارد.موید وموفق باشید
لطفا تعداد مسافر رو تو گذینه ها استفاده کنید تعداد بالا مسافر بنزین افزایش میده و به کمک و کلیه تجهیزات ماشین رو روش اثر منفی میزاره کاش یه قسمتی هم اضافه بشه این که وقتی هشدار رسیدن به سفر رو زدیم بعد از گذشت ۵ دقیقه به صورت خودکار خود سیستم هزینه توقف حساب کنه ممنون
سلام اگر گوشی قسطی مدادید خیلی خوب میشود مثلاً بجاش چک یا سند خانه می گرفتید
تایر ماشین بدین چون جادهامون درست وحسابی نیستند
ازش راضی هستم خدارو شکر همیشه دستم به پول هست واز اینکه خدمت به مردم میکنم راضیم
سلام کاش اسنپ وام خرید خودرو میداد
با سلام به نظر بنده اگر این جوایز تشویقات ماهانه باشه هم برای روحیه رانندگان وهم برا جا به جایی مسافران بهتره سپاسگزارمانشاالله سال خوبی داشته باشیم
تایر ماشین پیشنهاد خوبیه چون جادهامون درست و حسابی نیستند
با سلام وخسته نباشید.لطفا کرایه ها رو هم افزایش بدید.چون ما راننده ها هم وقت میذاریم هم استهلاک ماشینهامون هست هم بنزین گران چون سهمیه ها کمه تازه اگه بدن.هم اینترنت استفاده میکنیم.بنابراین واقعا لازمه که کرایه ها افزایش پیدا کنه که برای ماهم بصرفه.دیگه مردم خودشون از تورم همه چیز خبر دارن.لطفا کرایه ها رو لااقل بعد از عید افزایش بدید متشکرم.
من خیلی از اسنپ رازی هستم چون من بازاری بودم ولی پارسال مغازم اتیش گرفت و۷۰۰ملیون خسارت دیدم وداشتم افسرده میشودم
باسلام به نظر من بااین شرایط ویروس کرونا برای راننده ها ماسک و محلول الکل برای ضد عفونی بدین ممنون میشیم
سلام ولله خودروی ما بنزین ۱۰۰ب۹ میسوزونه چیکارکنم لااقل کمکی بشه با این وضعیت خیلی بهتر میشه
دروود و خدا قوت به خانواده اسنپ…
ببخشید چگونه میتوان امتیاز خود را مشاهده کرد؟
سلام هادی جان
امتیازهای کسبشده توسط شما، شنبه و سهشنبه هر هفته پیش از قرعهکشی با پیامک به اطلاعتان خواهد رسید.
سلام قیمت لوازم خیلی بالاست دراین وموردمیشه کمک کنید ممنون میشم
به نظر من هزینه سفرها رابیشتر کنید
سلام خداوکیلی ۱۰۰ تومن میدم به این مسافرا بگین اینقدر ادمو تو مبدا معطل نزارن یا حداقل یجوری بهشون اعلام کنین تموم شد دوران بنزین ۱۰۰۰ تومنی
سلام اگر امکانش هست درصد تخفیفات بیشتر کنید لوازم یدکی و تزئیناتی هم اضافه کنید ممنون
من از اسنپ ممنونم چون من بازاری بودم ولی پارسال مغازم اتیش گرفت ومن کلی خسارت دیدم چون بیمم تمام شوده بود ومن نمیدانستم و۷۰۰ملیون خسارت دیدم وداشتم افسرده میشودم من از اسنپ ممنونم
سلام آیا من وامسال منی که فقط شغل م اسنب هست با یکی که شغل دومش هست نباید فرقی داشته باشه چشمم امید من فقط شما اسنب هستید که شب عیدی شرمنده خانواده با سه فرزند ودونوه یا علی مدد
لطفا کرایه ها را افزایش دهید
سلام نرخ کرایه آبادان و خرمشهر خیلی کمه لطف پیگیری کنید لیتری بنزین سه تومن شده تا برسیم به مسافر کرایه شد۲۵۰۰
لطفا واسه کنسلی که میری تا درب منزل و بعد خیلی راحت مسافر کنسل میکنه وحتی حاضر نیست بیاد تا دمه در عذر خواهی کنه بعدم راننده باید کنسل کنه و هزینه ای هم پرداخت نمیشه بابت این موضوع لطفا یه فکری کنید با تشکر
مسافت مهم نیست؟کرج ب تهران،تهران ب فرودگاه وبعدهشتگردمیشه ۴سفر،این چطوری میشه۵صبح تا۱۲ظهر
باسلام لطفاً کنسلی های مسافران رو هم لحاظ کنید یک ربع میری سر مبدا تا مسافر بیاد آخرشم کنسل میکنه ما چه گناهی کردیم
سلام حسین جان
سلام خیلی خوبه ممنون از اسنب
سلام و عرض ادب به اسنپ های پرتلاش.
درخواستم از هلدینگ های اسنپ اینه موقع درخواست اسنپ لطفا تعداد مسافرهارو هم لحاظ کنین.
باتشکر.
سلام هسنم تا ۲۵سفر رفتم
توی اسنپ و کار با ماشین نمیشه پولی برای پس انداز بدست اورد اقلن پساندازی که درست و درمون باشه، از اون طرفم هروقت ماشینم خراب میشه من اونقد پسانداز نکردم که بتونم درستش کنم، لطفن اسنپ توی مراکز استان با میکانیکای خوب قرارداد ببنده که بتونیم اقساطی ماشینامونو تعمیر کنیم و قطعات بخریم، مثلن اسنپ با طرف قرارداد نقد حساب کنه و با افزایش مقداری از پورسانت پولشو از راننده بگیره، اینجوری هم راننده گرفتار تعمیرات و هزینههای ماشین نمیشه و کارش لنگ نمیمونه و هم رانندههاش باخیالی اسوده کار میکنن و اسنپم سرویسدهیش ارتقا پیدا میکنه، خواهشن برای خرید و تعمیرات فکری برای رانندهها کنید:(
سلام
چند بار شده که بنده رفتم دنبال مسافر بعد ۱۰ دقیقه اومده
بعد تو راه میگه آقا از این طرف برو یک نفر دیگه رو هم برداریم
شما تو اپلیکیشن قبلی تون ی امکاناتی داشتید برای گزارش و اصلاحات کرایه
ولی تو این برنامه تون همه چی ب نفع مسافر
سلام رسول جان
سلام با توجه به اینکه اکثر قریب به اتفاق مسافرین اسنپ خانم هستند و بین راه دستور به توقف داده و از عابر بانک پول برداشت میکنند و توقف بین راه رانمیزنند و وقتی با عکس العمل راننده مواجع میشوند نا راحت میشوند
سلام ایرج جان
لطفا یه طرح بزارید ماشین دست دوم ما را بخرید ماشین دوگانه سوز صفر به جاش بدید باقیشم اقساطی پرداخت کنیم
سلام به نظر من اگه ۴حلقه لاستیک بدن هرماه ۲ل۰۰ تومان بگیرن خیلی خوب میشه
سلام پول سوخت رو کی می ریزن تااین لحظه نریختن
بااین کرایه ها اسنب حی اس میزنه سفرهاتو زیاد کن .ای وای الله.
باسلام لطفاگزینه مسافر پاسخ نمیدهد رااضافه کنید
با سلام قبلا به مقصد میرسیدیم هشدار میزدیم مسافر متوجه میشد الان هفتاد درصد مسافرها باید تماس بگیریم بگیم منتطر هستیم تازه خیلیا میگن متوجه نشدیم شما رسیدین این وسط کلی وقت و هزینه به ضرر ماست لطفا رسیدگی کنین
خداییش ی فکری ب حال این کرایه ها بکنین هر روز بدتر از روز قبل
سلام . اسنپ اگه کرایه هاشا درست میکرد خیلی خوب بود بخدا اینجوری خودتو ماشنا میدونی اخرشم باید خرج ماشین کنی . یا اگه اسنپ برون شهری میشد یا خطی خیلی خوب بود . به رانندگاش اهمیت بیشتری میداد . چون اینجوری مسافر ها هم راضی نیستن .
باسلام خدمت شرکت اسنپ درخواستی که از شمادارم اینکه یه برنامه ای بریزید درارابطه با۲گانه سوز کردن خودروها که رانندگان سریعترخودرو هاشون زودتر دوگانه کنندممنون
کرایه ها خیلی پایینه واسه اسنپ موتور
سلام واسه هر صد کیلومتر ۲۰هزار تومان چی شده پس پیمایش بالای ۴۰۰۰بوده چرا ندادن
سلام وخسته نباشید.من ساکن روستا هستم وباید ۱۹کیلو متر طی کنم تا به محل پوشش اسنپ برسم
بعضی مواقع دور وقت بایداز مکانهای دور خالی تا خانه بروم .لذا مقداری از سوختم بی هوده هدر میرود.لطفا محل زندگی راننده را در اخر کار در نظر بگیرید.با کمال تشکر.
واقعا اسنپ باید یه راهکاری برای معظل لغو سفر از طرف مسافر در نظر بگیره با این هزینه وحشتناک استهلاک ماشین و صدالبته بنزین ۳۰۰۰ تومانی بعد از طی کلی مسیر و ترافیکهای سنگین برسی مبدا و یا نزدیک اون و مسافر خیلی راحت فقط با لمس صفحه مبایل سفرو لغو میکنه.
خواهشن به مسافر بگید ان قدر معتلمان نکنت
سلام.میبخشید مسافر اضافی سوار میشونداگر اعتراض صورت گیرد گزارش برعکس منفی برای راننده داده میشود.بی دلیل سفررا لغومیکنندحتی بعضی اوقات بعداز رسیدن به مبدأ با توقف زیاد.چندمسیر سواریاپیاده میشونددرصورتی که مبداومقصدیک مسیر درنظرگرفته ونوشته شده لطفامسافرین راارشاد وراهنمایی نمایید.
سلام
تشکر میکنم از عوامل اسنپ
اگر ممکن درمورد بیمه هم یه فکری بکنید …..لطفا
با سلام اگه ممکنه در لوکیشن امکان اصلاح ( توقف در طول مسیر و بار اضافی و مسافر بیش از ظرفیت ماشین و طی مسافت بیش از درج شده در نقشه ) را توسط راننده درج کنید
سلام حسین جان
و یا در حضور مسافر با پشتیبانی تماس بگیرید. همکاران ما تغییرات لازم رو در سفر انجام خواهند داد
اسنپ باید تعمییرگاه مشخص برای ماشین ها داشته باشه با شرایط اقساط که راننده توان تعمییر وسیله را داشته باشه
عمو یی ذره کرایو تو شیراز گرونتر کن
با سلام و عرض خسته نباشید به تیم پشتیبانی اسنپ ، لطفا در خصوص بیمه بدنه خودرو در قالب وام به رانندگان تدبیری اتخاذ نمایید . با تشکر
سلام لطفا برا مسافر اضافه وپر توقع هم راهی پیدا کنید زبان.نمون مو درآورد اینقدر توضیح دادیم سعید مشهدمقدس
باسلام وخسته نباشی به خانواده ی بزرگ اسنپ.کرایه هاروخیلی پایین میزنین لطفآ بررسی کنید
بنظر من فکر بیمه رانندگان باشید
سلام اسنپ خوبه ولی اگر حرف ومشکلات راننده ها را حل کنه خیلی خوبه
مشکلات ۱. کرایه ها خیلی پایینه ۲. درمورد کنسلی مسافر راه حلی اتخاذ شود ۳. به جای این مسابقات لوازم جانبی ماشین از جمله تایر و … داده شود
درود ب همه دست اندکاران گرامی و همکاران محترم کاروان بزرگ اسنپ
بنده پیشنهاد میکنم لوح یا نشانی ک معرف اسنپ باشه دراختیار رانندگان اسنپ قرار بدین تا بانصب اون داخل ماشین هم تبلیغی برا اسنپ باشه و هم تاییدی برا عضویت راننده.
سپاسگزارم
بنظرم کرایه ها ی خورده افزایش بدید ..الان چند ماهه لوازم یدکی خیلی بالا رفته و افزایش قیمت نداشتیم..ممکن پیگیری کنید..ممنون
سلام سعید جان
محاسبه قیمت ها در اسنپ باتوجه به معیارهای مختلفی مانند مسافت، ترافیک، زمان، شرایط جوی، تعداد درخواست سفر در مقصد، میزان عرضه و تقاضا و … در نظر گرفته می شود.
با سلام خود مسافر ها می دانند که قیمت خیلی پایینه چند بار پیش اومده خودشون با میل خودشون بیشتر کرایه نقدی دادن ولی شرکت به فکر راننده هاش نیست به جای تبلیغات توی زمین بازی رئال مادرید و این جایزه ها کمی به فکر راننده ها باشید
اگه یه لطف در حق اسنپی ها بکنید ممنون میشم همین بیمه آنها درس بشه بیمه رانندگان واقعا دیگه کم کاستی نداره
با سلام در صورتی که قیمتها اصلاح نشود هیچ فایده ای نداره کار با ماشین
لطفا در هنگام درخواست سفر زمان و فاصله تا رسیدن به مسافر را اعلام کنید.در این صورت خدمات دهی بهتر میشود.
ای کاش اسنب راننده هارا بیمه میکرد
سلام
لطفا وسایل ضد عفونی و ماسک به راننده ها بدین، داروخانه ها که ندارن، با این وضع کرایه های خراب، حداقل کرونا نگیریم.
با تشکر
شما فعلا سلامت رانندگان رو با تهیه مواد ضد عفونی کننده و ماسک و تحت اختیار قرار دادن به رانندگان فعال اوکی کنین جایزه پیشکشتون
سلام مشکل اصلی من اینه که مسافر یهو کنسل میکنه من بارها شده رسیدم به مبدا ولی مسافر جواب نمیده با این وضع بنزین و ترافیک فقط راننده مشکل پیدا میکنه
یه کدی هست برای کنسلیه اونو وارد کنی بهت یه مبلغی میدن
سلام وعرض ادب واحترام خدمت مسولین محترم ناوگان اسنپ ازشماکمال تشکر قدردانی رادارم که به اجتماع خدمت وپاداش وکارفراهم کردید تشکرمرسی
اگر برچسب الزامی بشه خیلی آ انصراف میدن..چون همون خیلی آ در ادارات هم کار میکنن..نمیشه با برچسب اسنپ رفت اداره
سلام به فکر مشکلات راننده هاتون باشید تا راندمان کاری بره بالا تر مثلا واسه تعمیر ماشین مساعده بدین از حسابمون کم کنید یا لوازم اقساطی بدید ممنون
به نظرم اگرمی شه کیلومتر تامقصدمعلوم باشه لطفا
والا چند روزه اوضاع کرایه ها تو تهران خراب خرابه مخصوصا تو این روزا ک همه جا شلوغه
ژل ضد عفونی دست بدین
سلام توروخدا کرایه هارا ببرید بالا
مگه با این تورم کرایه ۳۰۰۰تومنی میصرفه بااحتساب ۲۰ درصد کمیسیون میشه۲۴۰۰.بخدا کمه جواب بدین
درود به فکر بیمه رانندگان هم باشید سپاس
قیمتها آنقدر پایینه که اصلا در بیشتر موارد صرف نمیکنه از جایی که هستیم حرکت کنیم تقریباً کیلومتری ۵۰۰ تومنه که اگر برسه به کیلومتری ۱۰۰۰ شاید صرف کنه اونم برای ماشین تک سوز بنزینی
با این گرونی ۳۰۰۰ تومن کرایه هستش؟بخدا کمه.
سلام.سهمیه بنزین من واریز شد میخواستم تشکر کنم .فقط اگه بشه این قیمتا رو ببرین بالا عالیتر میشه.من ارومیه هستم
خداییش میشه بگید کرایهها رو، روچه حسابی میزنید چون مسافران میگن الان میزنیم با یک دقیقه دیگه فرق میکنه دقیقا مثل مسابقات شانسی یکدفعه روی یک عددی می ایسته باتشکر
لطفاً تسویه در لحظه را زودتر درنرم افزار اجرا کنید
باسلام خدمت همه میگم حالا اگه کرایه ها رو بالا نمیبرید چرا کرایه های مسیرهای طولانی رو کمتر کردید
سلام ببخشید لااقل تعداد مسافر را لحاظ کنید مسافر میاد چهارنفر سوار میشن بعد صندق هم بار میزارن مصرف سوخت بالا میره
سلام.ی فکری بحال ماشینهای تک سوز بکنید لطفا.سخته بنزین ۳تومنی مصرف کنی وکرایه کم بگیری.تواین شلوغیه وترافیک.
باسلام خیلی خوب است صبهادرمسیرمحل کارم مسافرمیگیرم تنهاگله ای که دارم این است وقتی سفرراقبول میکنم به نزدیک مسافرکه میرسم مسافرلغوسفرمیکند بعضی مواقع
سلام.۴تا مسافر سوار شدن ۱۵ کیلومتر طول مسیر بود اگه با تاکسی میرفتن مسیرو کلا ۱۷۰۰۰تومن کرایه میشد کرایه اسنپ شد ۹۵۰۰تومن.آخه کجای این کرایه انصافه.
سلام لطف کنیدکاری بکنیدکسی که اسنپ میگیره یکم مسیروکه میریم دومسیرش نکنه چون برامنی که ماشینم تک سوزه نمیصرفه باتشکر
با توجه ب تورم قیمت بسیار ناچیز است
سلام خسته نباشین الان حدودا سه سال میشه که در اسنپ مشغولم ممنون از برنامه هاتون ،،انشاالله که همه راننده های اسنپ در کارشون. موفق باشن
سلام اقعآ اسنپ کارش عالیه بعضی بی پوله یه ساعت بره اسنپ جبران میکنه
دعا گوی همیشگی شما پیرمرادی
سلام ممنون میشم یا پور سانت کم کنین یا اینترنت رایگان بدین با عوارض شهرداری پورسانت بالا هست قیمتش ممنون
لطف کنید اسنپ وانت را به شهر اهواز اضافه کنید
بیشترین حمل و نقل مسافران رو تاکسیهای اینترنتی انجام میدن مخصوصا اسنپ سعی کنید پول بنزین رو بیشتر افزایش بدین .من بیشتر نسافرام رو با بنزین ازاد انجام میدم
ایکاش شرکت اسنپ برای ما راننده ها شرایط بیمه تامین اجتماعی هم میزاشت مثه همه شرکت ها.لطفا تین مساله رو پیگیر باشین.ممنون
نیشابوری گرایه افزایش داشته باشد مثل گنبد سبز نیشابور به بی شطیطه مبلغ باید ۸ هزار تومان باشد نه۵ هزاز تومام به خدای گرایه با هزینه نی خوامد لطفا فگری بردارید
سلام خسته نباشین بابت کرایه میخواستم یه گفتگو ی داشته باشم چهار نفر مسافر وکلی بار میبینی کرایه یک نفر هم نمیدن خواهشن با مسافر طی بکنید یا به ما اطلاع بدید که چند نفرند میری مسافر سوار کنی میبینی چهار نفر باکلی بار وایستاده چیکار کنیم کنسلی بزنیم نمره منفی میخوریم نزنیم نمی صرفه
سلام کرایه اسنپ درساعات پایانی شب باید افزایش داشته باشد
چون طرف از خواب وخوراکش زده اومده خدمت رسانی …..
قابل توجه کاربران و مسئولین اسنپ……
سلام بنده ۳تا سفر کنسلس داشتم و یه سفر محاسبه قیمت کد کنسلی و محاسبه قیمت با پشتیبانی اطلاع دادم ولی اصلا خبری نیس به کجا باید اطلاع دهم که واریز شه ممنون میشم راهنمایی کنید…
سلام محمد جان
اگر کد کنسلی رو به درستی وارد کرده باشید، سفر شما بررسی خواهد شد
و در صورتی که هزینه کنسلی به شما تعلق بگیره، طی ۴۸ ساعت مبلغ به اعتبار شما اضافه خواهد شد.
درمورد نظر سنجی رضایت مسافر از سفر بیشتر برسی شود راننده اینهمه زحمت میکشه بعد با ستاره منفی روبرو میشه بعضی مسافرها انتظارات ماشین بنز از پراید دارن… اخر شب قیمت کرایه ها میاد پایین ک اصلا نمی صرفه چون درخواست ها کمه..
سلام با این کرایه های پائین خرج ماشین هم در نمیاد چه برسه به این که بخواد یه پولی واسه خرج خونه برات بمونه،
سلام وخسته نباشید خدمت مدیریت به نظر من اگه میشه یه کاری بکنید که ما موقعی که به آدرس مسافر رسیدیم حتما باید زنگ بزنیم مسافر بیاد هم هزینه تماس باید بدیم هم اینکه بعصی موقع میزنن لغو اگه یه بوق یا چیزی باشه که راننده بتونه مسافر رو آگاه کنه که به آدرس رسیده خیلی خوبه
سلام عباس جان
دکمه هشدار رسیدن رو که بزنید پیام رسیدن شما برای مسافر ارسال میشه
با سلام احتراما خواهشمند است تو برنامه لینکی ایجاد کنید که مجموعه پیمایش ها رویت بشه.روزانه و ماهانه
باسلام چراالکی امتیاز کم میکنین واسم دیروز امتیازم ۴/۷۰بوده کلن هشت سفر رفتم شما بگوهمشون ناراضی امروز میبینم امتیازم روی ۴/۷ مگه میشه همچنین چیزی چراهمش حق بمصافر میدین درخواست نکرده توقع داره سوار شه
سلام اردشیر جان
۴/۷۰ با ۴/۷ برابر است. صفر بعد از ممیز می تونه نوشته نشه
باسلام خسنه نباشی خدمت شماوهمه همکاران عزیزمن یه دوماهی تقریبا خراب بودوحدوذ۴/۵۰۰/۰۰۰۰ هزینه تعمیرماشین شداونم خدایی باقرض حالاتوکارتم قبلابنزین واریزمیشدالان نمیشه دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
باسلام وتشکرازکلیه عوامل اسنپ جهت همه خدمات ومسابقات وطرح های تشویقی…درصورت امکان اگرمیشدمسافرمقصدروبدون تماس باسنپ یالغوودرخواست دوباره بتونه تغیربده بهترمیشد…ومسافربیشترازمقصددوم تا۳الی۴مقصدرابتونه تعیین و انجام بده.ممنون
سلام خواهش میکنم فکری به حال قیمتها بکنیدبه خدا انصاف نیست به فکرراننده هم باشیددرضمن بهم بگیدپول بنزین چطورهحاسبه میشه با تشکر
سلام ماشین من یکماه خراب بود ۴ میلیون خرج موتر کردم یه نفر از پشتیبانی زنگ زد فقط واسه دلگرمی بگه اقا مشکلت چیه چرا غیر فعال شدی هر کسی فکر منافع خودسه حداقل یه تسهیلاتی میزاشتین با ارائه مدرک کمک میکردبن یا خودتون به جا معرفی میکردن تا تعمیر کنیم ماهانه پرداخت کنیم
لاقل یک بازنگری در قیمتها انجام دهید ممنون ام
با این وضعیت مریصی والودگی ارزش داره برای دو هزار تومن انسان جانش را بخطر بیاندازه
برای مقابله باکرونالوازم پزشکی دراختیارمون بزارید
مرسی از شرکت اسنپ واریز سوخت من بعد از گذشت یکماه از ثبت نام واریز شد خیلی ممنون و سپاس فراوان.
عالیه
سلام اسنپ برخلاف تپسی هزینه کنسلی میده و برای کنسل کردن هم برخلاف تپسی که ۲ هزار تومن جریمه میکنه این جریمه نمیکنه و بعد ۴ تا ۱ ساعت جریمه میشی من تا حالا ام پیش نیومده ۱ ساعت جریمه بشم چون مسافت هایی رو که میدونم دیر میرسم به مسافر خودم زود لغو یمزنم تا راننده دیگه ای قبول کنه و اینکه ممنونم از اسنپ فقط همین آپشن مسافر اضافه و بار رو لحاظ کنید ممنونم
با سلام قیمت ها رو افزایش بدید خدایی خیلی کم کرایه ها
اگه تاخیر مسافر در مبدا محاسبه بشه تو قیمت خوبه
سلام لطفا اگر برنامه نشان یا بلد هنگام سرویس گرفتن مسافر به برنامه اسنپ وصل شود تا مسافر دقیق تر مکان خود را مشخص کند
سلام درخاست من اینه که این دوستانی که اسنب درخاست میکنندوبعداینکه به مبدامیرسیم لغوسفرمیزنندمحدودیت بزارین یامثله ماکه وقتی لغوسفرمیزنیم برامون کسرامتیازمیزنیدبرای اونهاهم بزاریدمحدودیت براشون بزاریدممنون هرروزچندباراینجوری وقتمون رومیگرن
سلام احمد جان
برای مسافرین هم در مورد لغو سفر محدودیت هایی در نظر گرفته شده. در صورت تکرار لغو سفر های بی مورد حساب کاربری به صورت سیستمی غیرفعال می شود
امتیاز شما، میانگین امتیازهایی است که از مسافرین گرفته اید. لغو سفر تاثیری در امتیاز شما ندارد
من عاشق اسنپ هستم
خیلی توقف سوار شدن مسافرها زیاد شدن و انتظار رانندگان خیلی زیاد شده خواهشمندایم فکری به حال این کار بکنید
امتیاز دهی به راننده اجباری بشود .وقتی راننده مبدا رسید.. و مسافر جواب نداد و سفر لغو کرد مسافر در سفر های بدی کرایه بیشتری بدهد
مرسی از اسنپ ????????✌✌????????????????
راننده قدیمی هارو بیشتر دریابید اونا ثابت کردن که اسنپ میتونه رو اونا حساب کنه تا جدیدا ولی متاسفانه خیلی بیش از حد اسنپ طرفدار راننده جدیده
بنظرمن لنت بدید
مدیریت محترم ، به روزرسانی اسنپ راننده جدید مشکل داره درخواست که قبول میکنی مبدا یا مقصد هردو از نقشه پاک میشه نمیشه مسافر را از نقشه اسنپ پیدا کرد
از ابتدا معلوم کنید که مسافر بار دارد تا بفهمیم نمی صرفه و مجبور نباشیم نا مبدا بنزین سوزی کنیم. درضمن تعداد نفرات را از اول معلوم کنید،ماشین سواری اتوبوس BRTکه نیست.
با سلام ، اول خواهشا فکری به حال اینکه راننده سفر را لغو میکنه کنید چون خیلی از درخواستا سرکاری هست ، دوم کرایه مسافت طولانی خیلی کم هست ، سوم هرموقع که با پشتیبانی بخوای تماس بگیری حداقل یه شارژ ۵۰۰۰ تومنی لازم هس تا وصل بشی ، پیام هم که میفرستی پشتیبانی برا رفع اشکال یا اتفاق اصلا هیچ جوابی نمیگیری ،
سلام
لطفا راهنمایی کنید
الان واسم پیام اومده که سهمیه بنزین به یکی از کارت های شما واریز شد . سامانه سماس
خب الان من واسه کارت های بانکیم اس م اس نیومده
پس چطور بنزین بزنم با او اعتباری که دادن
سلام وریا جان
پیرو راه اندازی سامانه سماس، واریز اعتبار سهمیه سوخت بر اساس شماره کارت ملی انجام خواهد شد. می تونید برای استفاده از اعتبار سهمیه سوخت از همه کارتهای بانکی که به نام شما صادر شده است استفاده کنید
سلام لطفا نحوه محاسبه قیمتها رو برای رانندگان مشخص کنید چون من مثلا من از میدان رسالت تا شهرک غرب رفتم ۲۴۰۰۰ تومان بعد از شهرک غرب برگشتم تهران پارس فلکه اول ۱۸۰۰۰ تومان در صورتی که شرایط ترافیک بدتر شده که بهتر نشده با تشکر.
سلام مجید جان
محاسبه قیمت ها در اسنپ باتوجه به معیارهای مختلفی مانند مسافت، ترافیک، زمان، شرایط جوی، تعداد درخواست سفر در مقصد، میزان عرضه و تقاضا و … در نظر گرفته می شود. قیمت گذاری در اسنپ اهرمی است برای توازن بین عرضه و تقاضا
گزینه لغو سفر توسط مسافر را حذف کنید بارها شده مارو از مسیر دوری ک شلوغه میکشن و بعد لغوش میکنن خیلی دسترسی ب لغو سفر راحته برای مسافر رسیدگی کنید
برای شهرستان های اطراف هم فکری بکنید از ش