سرویس باکس‌پلاس (انجام سفارش‌های رستورانی، بدون نشانی مقصد)

باکس‌پلاس، سرویسی جدید مخصوص سفارش‌های رستورانی است که برخلاف سایر سرویس‌های اسنپ‌باکس، فقط با نشانی مبدا در اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ‌باکس، نمایش داده می‌شود و شما پس از حضور در مبدا از نشانی مقصد مطلع می‌شوید.

درآمد شما از سفرهای باکس پلاس شامل درآمد پایه و درآمد مسیر است که پس از تحویل سفارش به مشتری و بر اساس فاصله بین رستوران تا مشتری محاسبه و به حساب شما واریز می شود. البته باکس‌پلاس، طرح‌های تضمین درآمد و پاداش‌های متنوعی دارد که از طریق پیامک اطلاع‌رسانی می‌شود؛ بنابراین شما می‌توانید با انجام سفرهای بیشتر و رسیدن به هدف تعیین‌شده در طرح، درآمد خود را افزایش دهید.

توجه داشته باشید برای انجام سفرهای باکس پلاس، داشتن جعبه سازمانی الزامی است

مشاهده مشخصات سفارش

سفارش‌های باکس‌پلاس با رنگ سبز و با علامت «بدون لوکیشن مقصد» و با قیمت پایه، در اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ‌باکس نمایش داده می‌شود.

سرویس باکس‌پلاس (انجام سفارش‌های رستورانی، بدون نشانی مقصد) باشگاه رانندگان اسنپ

قیمت درخواست‌های باکس‌پلاس به صورت پایه درج می‌شود و پس از پایان سفر، بر اساس موقعیت مقصدها، قیمت به‌روزرسانی می‌شود.

تکمیل اطلاعات فیش

 پس از مراجعه به آدرس مبدا (رستوران) اطلاعات فیش را که شامل شماره فیش، مبلغ فاکتور، شماره موبایل گیرنده و آدرس مقصد است، از رستوران تحویل گرفته و در اپلیکیشن ثبت کنید.

در صورت ثبت مقاصد بعدی یا درخواست بازگشت به مبدا، در صفحه اصلی اپلیکیشن، پیام به‌روزرسانی سفارش را مشاهده خواهید کرد

تحویل مرسوله


با توجه به آدرس ثبت شده روی فیش به سمت مقصد حرکت کرده و دقیقا در محل مقصد مشتری، گزینه «تحویل به مشتری» را لمس کنید. درآمد شما با توجه به فاصله رستوران تا مشتری محاسبه و به درآمد پایه سفر اضافه می شود. در انتهای سفر، جزئیات مالی شامل درآمد و کمیسیون به شما نشان داده خواهد شد.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۴۰ دیدگاه)

  1. خوبه، البته از روی نظر بقیه کاربران، من کاربر کارباکس با ماشین توی کرج هستم، و بیشتر از ۲ ماه میشه که پیامک اومده توی کرج فعال هست، ولی برای من اصلا نیومده

  2. خوبه، البته از روی نظر بقیه کاربران، من کاربر کارباکس با ماشین توی کرج هستم، و بیشتر از ۲ ماه میشه که پیامک اومده توی کرج فعال هست، ولی برای من اصلا نیومده

  3. با سلام لطفاً کرایه ها رو یک کمی افزایش بدید تا با این هوای سرد یا تابستونا با گرمی هوا و با اون خطراتش که عیناً تقابل آهن با گوشت باعث دل خوشی بچه ها بشه با تشکر

  4. با سلام لطفاً کرایه ها رو یک کمی افزایش بدید تا با این هوای سرد یا تابستونا با گرمی هوا و با اون خطراتش که عیناً تقابل آهن با گوشت باعث دل خوشی بچه ها بشه با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00